Navštíveno 1141x

Zdravim.Pomalu se zacinam poohlizet po necem, co dostatecne vybudi tento muj JBL :
[ Link ] Ted ho zivi Rodek R2180i namerenej vykon 625 W na 4 ohmy. I kdyz to hraje dobre, tak bych chtel neco, co ho vic vybudi.Zkuste poradit po cem se tak divat.Kolik tak muze ten basak snest atd..? Dikec moc :-)
Rodek má psaných 380W RMS na 4 ohmy, JBL snese 400W RMS, pokud chceš víc muziky, budeš se asi muset poohlížet i po subwooferu.
kde ma ten zesilovac psany 380 w rms? ma namerenej vykon 625 w rms.
[ Link ] JBL snese 400 W rms? Ze to je napsany na papire neznamena ze snese jen 400 W. Driv jsem to resil s Kajou a rikal, ze snese az dvojnasobek, to je 800 W rms..
Borec, kterej mne ho prodaval, tak mel jeste jeden a mel ho na tomto:
[ Link ] zapojenej do 1 ohmu
Dal cekam na nabidky a rady :-)

14.07.2011, 00:13 |
Flash Maxxxxam: jen se zeptám kdo ti dělal bednu...kdyby si měl 2x4 to by šlo ale s 2x2 je to horší a pochybuju že to budeš dávat na 1ohm .... hmmm to je situace ...prodat nebo vyměnit
Téměř každý woofer snese podsatně více, než je psáno, pokud máš dobře spočítanou ozvučnici, dobrý zes s dobrou kontrolou, dobré napájení apod. O výkonnostní rezervě by se dalo dlouhosáhle hovořit. Máš představu, jaký máš reálný odpor wooferu, když ho máš takto na 4 ohmy?
Šel bych volbou monobloku s dobrým DF, jeho výkon kolem 1kW RMS na 1 ohm. Pokud máš BR bednu, tak ti odpor roste a bude 1kW zes tak akorát.. (Není to ale tím, že by ten woofer byl bůh, ale prostě vším okolo, ať už tím, že zes v reálu 1kW nedá apod.) :-)
a co treba tenhle
[ Link ] za 2500 je tvuj

14.07.2011, 08:28 |
All 380 W RMS při 4 Ohmech pro R2180i uvádí materiály výrobce. Současně uvádí, že je stabilní do 2 Ohmů nikoliv však v můstku, který umí jen 4 Ohmový.
Mám verzi 2x4ohmy na Brutusovi zapojenou na 2 ohmy a maximální spokojenost :) I když na colosusu na 8 ohmu to byla jinačí sranda :)

14.07.2011, 15:12 |
Muff mužu nabídnout hifonics brutus 1200 rms na 1ohm.
[ Link ]
Diky za nabidky a rady:-) Prvne teda vymenim kabelaz za silnejsi.mam jen 20 qmm,potom zkusim doladit bednu a pak se uvidi :-)