Navštíveno 922x

Koupím starší plně funkční autoradio s MP3 v dobrém stavu s cenou do 1500,-

23.07.2011, 10:39 |
hoff Mam jvc vcetne changeru na 12cd - cena 1200.-
Nazdar Hoffíku Jak pak se mame? Co je to za radio? Chci to pro znameho Kteremu na starem odešli rca vystupy tak shaní něco narychlo. Stojí za něco to tve jvc?

23.07.2011, 19:24 |
hoff Radio je naprosto vporadku, najdes ho nize v obnovenych inz. Zadna novinka to neni, par sramu ma zasebou . .

23.07.2011, 19:28 |
hoff Jeee ted koukam kdo to vlastne je :-D . . .to sou veci :) Mam? No panda posilila o 20koni na 900ccm a o 5ty kvalt :) Jinak by se dalo dopravit k vam,jezdim Prahu do prace a sleva by taky byla :)
No nekecej že jsi pandičku takhle přidupl to je ta tvá vysněna"dám za pět a jedu":-)S tím radiem se ještě domluvíme dnes už s ním nebudu ale zítra mu zavolám zda ho bude chtít. Co Příbram? Ukažeš se? Ten týpek z Brna mi děla tu bedynku tak jsem na to zvědavy měla by být ted koncem týdne hotová.
Prosím tě a dej mi na sebe číslo ja kokot jsem si ho na tebe nevzal a na to radio se ti ozvu.:-)

23.07.2011, 20:59 |
hoff Cislo v profilu :) jinak to nechvata,jen toho mam doma moc :) . . . Pribram az dopoledne rovnou v sobotu z prace.
Tak to mi tam na tebe počkame:-) Fota radia jsem mu poslal myslím že si ho vezme mluvil jsi o nějaké slevičce tak kolik mu mam říci je to docela socan:-)

23.07.2011, 21:22 |
hoff 1tis :)
O.K. písnu mu to. Jedeme někam něco dobreho vypít tak se zatím měj a do pondělí ti s radiem dam vědět zatím cus.

25.07.2011, 16:18 |
Maser Kdybys chtěl mám inzerát nad tebou,nechám moje rádio Kenwood KDC-W8531 za 2000kč.Dej kdyžtak vědět.Dík
Maser: díky za nabídku ale už si nějake sehnal.