Navštíveno 1961x

Prodám výše zmíněný SQ zesik. stav 99% optický(malinkaté škrábanečky na vrchu.(téměř neviditelné),100% technický. origo krabice. cena 2300 + poštovný.
cena pevná.jinak aukro.:o)
změna :2000+100 poštovný. níž nejdu.:o)

31.07.2011, 20:32 |
Pavčo Můžeš hodit fotky? dáš záruku na funkčnost a na vyzkoušení?
fotky můžu,mám ho v autě ještě . takže zítra ráno dodám.záruku na vyzkoušení dám samozřejmě.

31.07.2011, 21:18 |
Pavčo nu. tak ja tedka řešim otazku: v přednich dveřích hrajou MTX Audio T6S652, krmí je zesík
[ Link ] axton... A mám strach že phase bude slabý na ty kompa. Na další 2 kanály pojedou zadní repra ktere jsou zatim ve spekulaci.... Takže prosím Revilo help me :-)
já mám na něm tyhle kompa MTX Audio T6S502.hraje to skvěle,to ti garantuju :o) a myslím že úplně v poho si poraděj s výma mtx.můj názor. ale radši at ti poradí někdo zkušenější,aby ti to kdyžtak opravdu lícovalo jak má.:o)

31.07.2011, 21:50 |
Pavčo POčkám na radu pána Revila, a ta bude mít hodně velkou váhu
Pavčo: nejsou watty jako watty. Axton patří do kopru, za to tento zesík je o pár tříd výš.
jendoslaf: hoď mi foto do mailu, thx
možná výměna za nějaký monoblok slušnější.

26.08.2011, 20:38 |
dioda mal by som záujem, aké by boli podmienky zaslania na Slovensko, aká cena v €?
ahoj,no to já nevím ani jak v eurech se to dělá nebo tak.:o) fakt nemám zdání. nikdy jsem nic na slovensko nezasílal tedy.
sory za OT: ale za ty prachy bych si ho raději nechal zdá se mi to až moc málo