01.08.2011, 23:15 |
iv0 Koupím sound processor pro úpravu zvuku OEM autorádia. Potřebuji, aby měl linkové vstupy (nízkoúrovňové) a také nízkoúrovňové výstupy (do zesilovače). Stačí mi 2 páry vstupů a dva páry výstupů, ekvalizér a časová korekce. Třeba něco jako je Rockford Fosgate 3sixty - nabídněte. Max. cena 3000 Kč včetně dopravy.

02.08.2011, 20:58 |
iv0 Díky za info - Alpine PXA-H510 je zajímavý kus elektroniky, o kterém jsem nikdy neslyšel. Mám však pocit, že to není to, co hledám. Jednak to má jenom stereo vstup, přitom bych potřeboval spíše 4 RCA vstupy (předek+zadek). Navíc si myslím, že to asi nelze použít pro nápravu zvuku z autorádia - ekvalizér to asi má dostačující, ale domnívám se (naivně a bez zkušeností), že se zvuk hodně zlepší časovou korekcí jednotlivých kanálů (předky jedou přes externí zesilovač, zadky přes výkonový stupeň v autorádiu a mám pocit, že by to chtělo fázovou korekci - některé basy se jakoby vyruší a některé zase duní). No a ta časová korekce v PXA-H510 mi přijde určená jenom na efekty typu hall/cinema apod. (což mě nezajímá). Ale rád si nechám poradit, jestli se pletu...