Navštíveno 1375x

Co by se tu našlo za basáčky 8" použité za slušnou cenu ?
na ebay z vysoka .. ale díky za snahu :) (a to se cení :)
novy je novy, pokud se rozhodnes pro B2 klidne me kontaktuj, kazdopadne s ES8 chybu neudelas je to hodne dobrej woofer..
co ta 8" od digital designu? ma nekdo? slysel nekdo?
Profesor_W: slysel, videl, drzel jsem, a i kdyz si nenapsal kterou radu od DD myslis, tak i ta nejnizsi je pecka :-)

03.08.2011, 23:30 |
Proffesor_W | Upraveno: 2011-08-03 23:34:16
508 SVC 4, no, je to muj kandidat spolecne s kompama od DD, jen doufam ze by tomu mohlo 300 rms stacit lol. Nahodou jakou to ma citlivost nevis? xmax 50mm na 8" ???? o.O
[ Link ] tady to psané není ale na jiné stránce je udáváno že to má výchylku 50mm je to možné na takovíto basáček ?
no ja to vycet primo na webu DD, nicmene ani tam jsem se nedozvedel jakou to ma citlivost :(
Měl bych na prodej dva kousky 8" basáčků HERTZ HX 200
[ Link ] manuál zde :
[ Link ] Jsou ve 100% stavu
Cena za kus 2t Kč + pošta
to "škvrně" od DD pracuje jak dělník nadopovanej sterákama. Sám jsem moc nechápal, co umí. A to jsem ho zkoušel jak v uzavřence, tak v BR. Na tak malý SW v BR tlačí výborně, řekl bych že v dobře udělané bedně předčí leckdy 10". Nicméně jsem do něj pouštěl přes 500W RMS, ale i tak si myslím, žě na 300W bude makat dobře. Chybu s ním něuděláš.
PS. B2 ES8 je taky pecka. Dle mého názoru lepší woofery, jak nižší řady od JL apod. 8W7 je někde jinde, ale zas i s cenou.
Jirko (revilohifi) který by jsi si ty vybral es8 nebo to DD ? Pujde to pravděpodobně na bruta 4000D . Vím že od toho nemůžu čekat to co od 12" basáku ale chtěl bych aby to i trošku zatlačilo když tomu dám .. jestli je to vubec možné u těchto malých basáčku, přemýšlel jsem o dvou .. Pujdou do BR

04.08.2011, 11:54 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2011-08-04 11:54:57
Mám říct pravdu? Nevim. :-) Pokud vemu výkonnost zesilovače, tak v obou případech budou woofery hodně moc překrmené. Možná bych se v případě ES8, čili dvojcívky 4+4 ohmy, bál o schopnost Hifa ukontrolovat je. Z "teoretického" hlediska bych šel možná raději do 508ček, přeci jen i tak by byly vybuzeny až až a kontrola na 2 ohmy bude někde jinde, jak na 1. Nicméně všechno záleží i na tobě, jestli máš něco za sebou, poznáš, kdy jsou v limitaci, apod. Pak by jsi se teoreticky neměl bát ani jednoho a z obou typů dostaneš max. Asi jsem ti moc nepomohl.. :-)