Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > K: rádio mp3 Alpine,Clarion,Kenwood,Panasonic

o Navštíveno 1380x o
o 11.08.2011, 11:26 | Flash
Zdarec
potřebuju rádio na mp3 aby už zahrálo líp než muj pio DEH P40mp..pokud vypnu vše jak bylo někde tady na foru psáno tak ty basy stojej za nic..vše sem ladil jak bylo psáno a to na zesiku....ale to rádio asi nedává kvalitní signál :(

Takže strop 2500kč
takže Alpine,Clarion,Kenwood,Panasonic ...možná i pio ale lepší než to moje....díky

Bez zbytečných keců...

o 11.08.2011, 12:11 | Pavel 528
Autoradio Pioneer DEH-P6800 MP

Tuner

* RDS s funkcí PTY
* Digitální AM/FM Tuner D4Q +
* Vysokorychlostní PLL tuner
* Paměť pro 24 stanic
* BSM

CD Přehrávač

* 1-bitový D/A převodník s 8 násobným převzorkováním
* Rychlý posuv vpřed i vzad
* Vyhledávání/opakování skladby
* Ruční vyhledávání skladeb
* Přehrávání skladeb v nahodilém pořadí
* Poslední skladby v paměti
* Paměť titulů disků
* CD Text zobrazení
* Přehrávání CD-R a CD-RW
* BMX – bitmetrický ekvalizér
* Přehrávání kompresních zvukových dat MP3/WMA/WAV/AAC (ID3 Tag)

Zvuk

* Max. výstupní výkon: 4 x 50 W
* Trvalý výstupní výkon (DIN45324, +B=14,4V): 4x 27 W
* Přímé vybuzení subwooferu
* ASL – automatické vyrovnávání hlasitosti
* LPF/HPF filtr
* EEQ Plus
* Fyziologická regulace hlasitosti (volitelná)
* SLA
* Fader
* 3 RCA výstupy (P+Z nebo S/W nebo přímý Non FAD)

Všeobecné

* ISO konektor
* Vstup AUX
* Příprava pro adaptér iPod – CD-IB100
* Ovládání CD changeru/TV tuneru
* Ovládání DVD tuneru a AV komponenty
* OEL - Organický EL displej
* Dvojí prosvětlení tlačítek (zelená/červená)
* Výstup pro externí displej
* Možnost připojení továrního ovládání z volantu
* Úplné ztlumení při telefonování
* Standardní dálkové ovládání kartového typu
* Otočný regulátor hlasitosti
* Výklopný odnímatelný čelní panel ve stříbrném provedení
* Odnímatelný přední panel s výstražným signálem
* Flexibilní úhel instalace 0-60st.
* Ploché provedení rámečku kolem čelního panelu

Plne funkcni-perfektni stav,jako nove.

Cena 2700,-Kč

foto k příspěvku  od Pavel 528

o 11.08.2011, 12:18 | dragoczskill
[ Link ] 2300
o 11.08.2011, 12:56 | Flash
Pavel 528 : díky za nabídku promyslim to

dragoczskill: DVD JVC se mi líbí ale jak to hraje po zvukové stránce..jde mi o lepší signál do zesiku než dal P40mp [ Link ] a zkusit JVC to sem už chtěl od Dinera... takže se ti určitě ozvu...
o 11.08.2011, 17:58 | dragoczskill
Nemůžu moc porovnat měl jsem 3 rádia .. nevím jak bych to popsal prostě mě se líbí (zvuk) :D:D ... Řekl bych že je to pěkně vyvážené výšky nejsou "ostré" co víc dodat ..
o 11.08.2011, 18:47 | clown
to Pio je P40MP uplnej social zaklad .. to to od Pywoje bude zvukove vejs o dost .., JVC nezni tak energicky jako Pio, je to jen o vlasnich usich. Protoze je pomerne znacny rozdil mezi CD a DVD pohonem, doporucuji poslech na vlastnim CD s kvalitne nahranou hudbou a i naposlouchanou, tedy co znas .. ne MP3 srackach.
o 11.08.2011, 18:49 | tygrm
a jinak ten clarion od vincenta je zvukově ještě jinde. a za ty prachy :)
o 11.08.2011, 23:15 | Flash
díky za rady a tipy...dneska sem si pujčil pioneer DEH P80 nebo tak nějak a zvuk byl opravdu jinde i basy se daly porovnat jako silné...to moje je tedy sociál a základ ...hlavně že to vim...taky už sem to četl že základ je rádio...mě se líbí ta alpina od phitipaldyho ale zase DVD by se šiklo.... :)a aby si rozuměly se zesikem

clown: jak si to myslel že pio je energičtější než JVC ? to sem nějak nepochopil... :)
o 11.08.2011, 23:22 | Flash
tygrm: to asi určitě ale na slovensko cestu nemam a trochu se bojim lidí co maj 4aktivitu nebo jsou nedávno registrovaní...proto...jinak clarion za 100éček kdyby nebyl tak daleko nečekám a jedu ale tohle je daleko...pio a jeho model 88RS je v čem jinej proti rádiu od Pavla ? každej chce 88RS i RS2 ale v čem je ten rozdíl....když starý alpiny a clariony jsou nejžádanější?
ale DVD neni na škodu...více hudby atd...
o 11.08.2011, 23:30 | martin.dusa
myslim, že Vincent nebude žádnej vydřiduch.. kdysi mi posílal návod na Clarion 948 a podle mě solidní slovenský občan :) nicméně problém bych spíš viděl v tom, že rádio co nabízí tušim neumí MP3 a pochybuju, že se bez nich obejdeš
o 11.08.2011, 23:49 | Flash
martin.dusa: aj to sem nekoukal dík za info...mrknu
na MP3 sem si už zvyknul :( ale zvyknul bych si i na DVD :)
o 12.08.2011, 00:11 | dragoczskill
jestli by jsi měl zájem o to jvc tak se ozvy na email nebo na icq mám to pod nickem .. možná bych i o něco slezl s cenou ..
o 12.08.2011, 23:53 | Davados
88rs má minimálně navíc řízení aktivního zapojení a časový korekce a možná i kvalitnější převodník na CD
o 14.08.2011, 19:30 | dragoczskill
odpovídal jsem ti na mail ..
o 17.08.2011, 23:33 | Flash
dragoczskill: tak sem byl docela pčekvapenej protože to převzal tatík...rádio sem hned zapojil a vyzkoušel a změna o 200procent prostě teď to má pěkný basy co to předtim nemělo spíš se to zkreslovalo--- díky a to co si psal v pohodě..jasný hlavně že to běhá :)
díky moc :)
je vidět že na rádiu opravdu záleží a to i to JVC proti mojimu pio hraje opravdu o moc líp...zatim my to stačí a zejtra bude test na cestě do práce :)
o 19.08.2011, 00:34 | Flash
koupeno....neaktual
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3329 sekund.