Navštíveno 950x

14.08.2011, 12:21 |
J0hny koupim udelane doorboardy na peugeota, v lepsim pripade uz ty po faceliftu, pripadne jestli nekdo delal tak aspon par fotecek jak, s tim mistem tam je to dost na pytlik :(
prebha ved v 306 je to jednoduche, vytiahnes seriovy reprak, vyrezes ten plast okolo tak, aby sa ti vosla klasicka 165ka reprak, pripadne hodis mdf kruzok a hotovo. nic zlozite.
Já do 306tky nacpal Morel Tempo bez větších problémů. Je pravda, že mezi repro a tapec jsem musel dát asi 5mm distanční podložku, kterou sem odřezal z původních zadních oem repro (mno jo, není to úplně dokonalý), ale pohoda. Spíš větší pakárna tam byla s káblama.
Moc fotek nemám, ono popravdě nebylo co fotit, ale mrkni se:
[ Link ]

15.08.2011, 11:02 |
J0hny tak ty kable sem protah tou pruchodkou jeste ke konektoru, jinak to mame stejne :) podlozku tam mam, ten plastik vyrezat neni spatnej napad ale tim si moc nepomuzu, pac ta podlozka na plechu nikdy nebude presne rovne(sou tam cca 5mm mezery), neni tam na to misto, jde mi o to tam udelat neco z lamina aby ten repro byl i natocen, kdyz uz...

15.08.2011, 19:24 |
Toxxx J0hny: Pochybujem ze nieco take v Cr zozenies. Vyroba nebude az tak zlozita. Len treba zohnat na to urcite veci a mozeme sa do toho pustit.