Navštíveno 1399x

koupím Bull audio ESW12. slušný stav a cena.

26.08.2011, 00:13 |
Flash jendoslaf: sry ta ot. ale koukám že jedeš s upg. směrem dolů z mtx na bull... neni to pro tebe viď ?
šel bych do subu od mmozga to je ta beyma a bude to ürčitě lepší už jen proto že nebudeš muset tolika krmit
jestli chceš, tak mám ESW12 ve slušném stavu :)
to FLash: není to pro mě. je to pro kolegu z práce.

26.08.2011, 16:50 |
Flash sem si to myslel..nebo ma elbarto ty velky bm

26.08.2011, 16:55 |
DaveX Flash: Do jakého subu bys to šel? Bohužel jsem tu tvoji šifru nerozluštil...
Flash asi myslel BM jako Boschmann:) No to by si teda sakra pomohl:) bože bože
BMWE30: Ty woe, víš jak jsou tý Bošmani velký a jak tlučou..? Nevíš, neznáš, tak nepiš :-)))
no jo no čím víc watů tím víc muzika kristova noho kam to tu spěje
já si nechám asi to MTX v uzavřence. protože podle toho jak ho pořád dolaďuju tak to hraje čím dál líp. už začínám chápat jak se to celé ladí i s radiem. já bych basreflex asi už nechtěl. ale kolega má zesik asi něco kolem 130-140 wrms a bull audio jsem měl a vím že mu stačí málo aby zahrál slušně.
[ Link ] už jsem ho tu jednou prodával, ale nakonec jsem si ho nechal.. Válí se mi doma už nějakou dobu..
Však kdo tu mluvil o ceně, chtěl jsi vidět foto, cenu jsem pochopil už tenkrát :D
tak dal jsi jen link :o) cenová představa?
1100 + 200 poštovný můžu nabídnout.myslím že půlka novýho vzhledem k stáří je ok.

27.08.2011, 09:29 |
DaveX HerFlick: ten helix ještě máš?
DaveX: Jo to stím to byla taková smutná příhoda, to si tenkrát nejspíš rozebrali policajti :/
jendoslaf: za 1500 ti ho dovezu, Vysoké Mýto mám 80km a můžeš si ho zrovna vyzkoušet ;)

28.08.2011, 20:42 |
Flash nee BM ale Beyma power12 do toho bych šel ne do BM ale nemusí to být špatné.
Jendo sry. Aby se to doresilo
HerFlick:musím se poradit s kolegou zejtra v práci.pak dám vědět.dal si strop 1200-1300 max.tak se s ním domluvím,nebo mu řeknu at ti písne na mejla a domluvíte se kdyžtak sami jo.

29.08.2011, 15:58 |
DaveX Herflick: pokud SW necháš za 1500 s poštou, vezmu ho hned. Kdyžtak dej vědět. Pokud pojedeš někde 80km tam a zpět, tak je jedno, jestli zaplatíš za benzín nebo poštu :)
Dej vědět, hned zítra bys to mohl poslat.
Ještě počkám na vyjádření Jendoslafova kámoše jestli to bude chtít nebo ne, seš druhej na řadě ju? :)

29.08.2011, 16:56 |
DaveX oukej, no zkus dát vědět co možná nejdříve. Nejlépe už dnes :D
takj se omlouvám ,ale s ním je těžká domluva. on by nejradši ještě počkal do vejplaty ,jestli mu zbyde. už ho řešit nebudu.tak kdyžtak davex bude mít radost. je to fakt dobrej subik taky jsem ho měl můžu doporučit.

29.08.2011, 21:11 |
DaveX HerFlick: tak jak kámo?
jednoslav: já vím, taky jsem byl majitelem :)
DaveX: no musím zjistit kolik mě vyjde poštovný teda, aby to nebyly 3 kila..

29.08.2011, 21:24 |
DaveX Jak jsem ho posílal já, tak na dobírku mě to stálo kolem 170 Kč. Jinak před 2 lety jsem ho prodával za 1700 i s poštou. Trochu mě to teď mrzí :D

30.08.2011, 21:42 |
DaveX ahoj, tak jak?
Ahoj, tak mi pošli do mejlu adresu :)
Ahoj, tak mi pošli do mejlu adresu :)

31.08.2011, 10:24 |
DaveX Máš to tam kámo :)