Navštíveno 3300x

4x300W (2x800W bridged) Max 14,4V
4x100W (2x300W bridged) Rms 14,4V
Stáří asi 2 roky, kvalitní, hraje slušně neměl jsem s ním žádný problém. Červené podsvícení loga s vypínačem. Orig. balení + manual.
Prodávám z důvodu přechodu na digital.
Více info si můžete vygooglit.
Cenu nabídněte...

Fakt dělo :-) Hoď to na Aukro :-) než tě tady někdo sežere :-)
Nemám rád aukro. Jak to myslíš, "sežere" ? :)
radaman:je to normalni inzerat ne ala Aukro,takze nevim proc by ho tu mel nekdo sezrat.Nekomu do zacatku takovej zesik bohate staci.
Seat Power: to možná jo, ale ty keci tady
[ Link ] by si taky mohl odpustit(pokud neví o čem mluví)

11.11.2012, 13:57 |
radaman | Upraveno: 2012-11-11 13:58:52
Seat Power: Jenže 4x100W to asi mít nebude...takže za "500,-" to někomu do začátku bude stačit určitě. Otázka je reálný výkon vs. cena.

11.11.2012, 15:12 |
jao02 Tak tu mate nanho test:
[ Link ] zosilovace do 8000Sk co bola aj jeho cena.
Namerane hodnoty:
4x86,9W pri 4 ohmoch
4x117,04 pri 2 ohmoch
2x222,37 mostik
To len k výkonu.
Nikde jsem nic nepsal o zadnych vykonech zda ma nebo nema,me slo o inzerat jako takovy,ktery je v poradku
radaman : ty si di radit někam jinam..... nemáš ani ponětí co to je za značku tak pomlč...
tohle neni nějaká čína ač to tak může neznalýmu připadat..... je to dánskej výrobce ne nějakej shit z aukra....
radaman: 4x100W je psáno ve specifikacích. Nic jsem si nevymyslel. A somozřejmě že víme, že to není žádná extratřída zesilovač, ale je velice kvalitní...
A pokud nevíš co je to CALIBER, tak by si se měl raději zdržet veškerých útoků na mě, než ze sebe uděláš úplného idiota. Zatim se ti to daří jen částečně.
jao02: krásnej testík :) dotyčný byl zřejmě zhulený, když psal ty recenze. "Kaskádové reprosvorky sú nevýhodou,
lebo po zapojení káblov do vrchného radu je zlý
prístup k spodným skrutkám."
Nevšiml jsem si, že by tento zesilovač měl reprosvorky ve více řadách... ;) A ty výkony, no těžko říci. Vypadá to na výkony s průměrnou 12V baterií. :D
chuva: predtym ako si zoberes do ust niekoho ohladom tych testov, tak si pozri hned uvod, kde mas presne specifikovane podmienky... a testy vykonov robil Siggi, staval,meral a opravoval zosiky, ked ty si este mozno aj dreveneho kacera tahal ...
A k znacke Caliber: U nas malo znama, je to holandska obchodna znacka, ktora navrhuje iba externy dizajn produktov, vyroba je v zavodoch na Dalekom Vychode (stare veci sa robili v Korei, nove veci uz z Chiny).

11.11.2012, 20:33 |
PekG | Upraveno: 2012-11-11 20:35:54
Nechci do toho stourat ale 4x100w na rms a ma to jen 30A pojistku?
spíš proč já sem kokot a pletu si dánsko s holandskem :D a to sem caliber taky měl monoblok....
PekG : stačíí :)
TommyDS: kačera netahám už přes 30 let ;) V oboru jsem také vyučen ;) BTW jaký výrobek neobsahuje součástky z číny?
A pokud soudíte podle pojistek, přeji hodně štěstí...
Nevím co jsem si myslel, když jsem ten izerát dával sem mezi tolik zoufalců. Radši ho střelím v rakousku, kde jsem ho před lety koupil a kde jsou schopni i tento zesilovač "pro začátečníky" ocenit.
Prodej ukončen, ADMINISTRÁTOŘI můžou smazat. Díky.
caliber je solidni znacka,ale proste 4x86w to nemuze mit ani omylem,jedine,ze by meril na jednom kanalu a ostatni nezatizene,pak mozna..
pac 14Vx30A je 420W coz je prikon a pri realne 50% ucinnosti to muze mit vykon 4x50W...
Red Lajn opět útočí?
A ta o formátování baterek nebude? :)

11.11.2012, 21:40 |
PekG | Upraveno: 2012-11-11 21:43:17
Nismo.power: pro zacatek jo ale na ten psany vykon ne souhlas s pavlem.
Chuva: A jinak nevim, kdyz napises takovou chytrost u 88 rs a pak sem hodis na inzerat toto. A nekdo ti napise taky svuj nazor sem, tak se ti to nelibi a stekas se. Nemas psat kraviny na ostatni, pak ti nikdo nic nenapise na tvoje.
Ještě to tak uležená baterka má už právoplatné místo v historii ahc :)

11.11.2012, 21:42 |
1kw | Upraveno: 2012-11-11 21:44:45
Pojistka propustí i o trochu víc než je psáno.. a účinnost bývá spíš k 60% tak by se to k těm 80w na kanál teoreticky dostat mohlo.. :)
Jinak Caliber umí dělat i solidní kousky co výkon mají.. ikdyž vzhledem můžou připomínat produkty z větnamské tržnice.
ano,kratkodobe propusti vic,ale ne stale 50A..o]]
Přesně jak píše Pekg, ty příspěvky jsou velmi podobné jednomu místnému čelnovi...

11.11.2012, 22:00 |
1kw Citace z testu co poslal jao02:
"Meranie výkonu prebehlo pri zaťaženom jednom, maximálne
dvoch kanáloch na frekvencii 1 kHz, pri skreslení menšom ako 0,1 %
a napájacom napätí 13,8 V. Na meranie bol použitý signálový generátor
BM 528, osciloskop Tectronics, merač skreslenia Leader a stabilizovaný
zdroj 13,8 V / 75 A. Ako záťaž sme mali k dispozícii záťažové
odpory, a to 4-ohmový / 250 W a 2-ohmový / 1000 W."
Takže asi tak.. :)
Pywoj : heled nikdo v autě neposlouchá sinusoidu jako ty :D
30ku pojistku mám ted i na monobloku :) nějakej posranej kenúd a má mít 500/1 naměřeno kdesi 480/1 a s 30kou funguje.....resp. ted sem jí spálil na Ying Yang Twins ale to asi tim že byla stará nová už je udrží spíš ten zesík má občas problém s přehřátim ale prostě nic to nemění na tom že mi to dělá někde bere 0,5kw...
prostě to neni špatnej zesík a je myslim uplně jedno kolik má psáno výkonu neb to víceméně u každý značky je zavádějící údaj a u většiny se cca stejně lyší od pravdy..... prostě tohle umí hrát a to dost normálně, neni to ani na SQ ani na SPL je to prostě dobrá volba pro začínající a žádná sračka z aukra :)
NP:tady nejde o zadnou sinusoidu,ale o fakta a mereni...a jasne el zakony...
perpetum mobile jeste neexistuje a tedy ani tady nevyrobis ze 400w 500w..o]]]
jak jsem psal nahore,zesik dobrej o tom zadna,ale proste tento vykon to nema...
a to stejne i u toho mono co mas ty...
samozrejmne pokud je to digi ,ma lepsi ucinnost,ale opet to nevyrobi z mensiho prikonu vetsi vykon..o]]
jooo je to digi voe ;-)))
jinak perpetum mobile samozřejmě existuje..... to když kočka padá na vždcky na nohy a chleba ti vždycky spadne namazanou stranou tak jednoduše chleba přilepíš kočce na záda dáš je na tyč a nikdy se to nepřestane točit :)
ale fakt někde měřily 480 z udávanejch 500.... samo zdali tam má bejt ta 30ka to nevim ale je tam a jede to :D
už třeba chudák starej dobrej signat :) pojistky jen 2x30 ale bere i 110A :)
Nennleistung gemessen nach DIN 45500 bis 1% Klirrfaktor bei 13,5V
Signat Ram3 MkII
1 × 177 Watt Kanal 1 an 4 Ohm
2 × 166 Watt Kanal 1 + 2 an 4 Ohm
Stromaufnahme 37,5A
Wirkungsgrad 65,7%
1 × 538 Watt Kanal 1 + 2 gebrückt an 4 Ohm bei 13,4V Versorgungsspannung
Stromaufnahme 67,5A
Wirkungsgrad 59,6%
1 × 722 Watt Kanal 1 + 2 gebrückt an 2 Ohm bei 13,3V Versorgungsspannung
Stromaufnahme 108,7A
Wirkungsgrad 49,9%
722 Watt Gesamtleistung
jinak samo pojistky sou různý ;-) většinou to stejně chrání proti zkratu takže 30ka znamená že 30A tim prostě proteče .... pak cokoliv je nadproud tak záleží na typu pojistky jakej má čas přepálení..... nějaká má jednoho hlemýždě nejaká jich má víc ;-)
myslim že pywoj by měl v práci otestovat nožový pojistky při kolika vlastně taví 30ka a udělat sem referát pak :) aby ve finále nešla po půl minutě co pofrčí 50A :D
Caliber je super, to co on přežil to hifo dávno umíralo,viz TXI 1500D , caliber makal pod 1ohm a nespadlo nic, pokles na 11,7v ... neházel bych to do pytle s aukro srágorama typu ..... atd :D