Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > ovládání pod volant na Alpine? (Joystick)

o Navštíveno 3210x o
o 17.12.2012, 16:10 | MAX
Nedá se sehnat k rádiím Alpine nějaký takový joystick, jako dělalo Sony RM-X4S??
Nemám u mitsubishi žádné pádlo pod volantem ani ovládání na volantu, měnit celej volnt z Lanceru by bylo trochu nákladné a tenhle Joystick u Sonyho byl geniální.
Infra dálka je na nic - to už můžu místo šmátrání po ní rovnou sáhnout po rádiu, a na volant nejde normálně připevnit a když tak stejně nesvítí na rádio,takže neovládá..
Nebo nějaký jiný nápad? Koukal jsem třeba na nějaké ovládání z jiných aut, které ta nabastlit, ale pak by se zase musela dělat nějaká redukce, atd..

foto k příspěvku  od MAX

o 17.12.2012, 16:22 | MAX
Ideálně překopat tohle, ale kdo a jak? :-)
o 17.12.2012, 20:37 | Milhauzz
Sony, Philips, Pioneer, Blapunkt ... tyhle rádia se ovládají přes uzavření obvodů s různou hodnotou odporů. Třeba u pincka je vol + 18k ohm, vol - je 22k ohm atd ...

Nějaký zajímavý čtivo hír: [ Link ] a hír: [ Link ]

U alpine je to o bináru, takže bastlíře s výbavičkou a mraky času, třeba tady je zajímavý čtení: [ Link ] a tady: [ Link ]

Sem rád, že mám Pio a Pugéta, takže si "hacknu" páčku pod volantem.

Good luck :)
o 18.12.2012, 02:05 | MAX
:-))))
Tak to jsem nedomyslel.. :-))

Uff, obávám se, že na to moje středoškolská elektrotechnika a ani angličtina nestačí..
[ Link ] - tohle k 9835 připojím asi snáz, ne?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3525 sekund.