Navštíveno 2282x

ahoj nemate někdo možnost za nějakej rozumnej peniz cca 3-5L pryskyřice nebo nějakej obchod v brně a okoli kde se da sehnat samotna. nechce se mě kupovat za 300kč v bauhausu celou sadu kde je toho nula nula nic. děkuju za každou radu nebo nabidku
ona epoxidova je docela draha
nevim jestli je vic druhu nebo ne ale prostě ta co se použiva na laminovani a běžně se prodava v celych sadach i z latkou a nějakym brusivem ale bych potřeboval samotnou pryskyřicu z tužidlem
Epoxidova je tak kolem 350,-kc/kg
A tuzidlo taky za dost
Mozna si to pletes s polyesterovou, ta stoji vyrazne mene
netušim jaky je v tom rozdil? ale 350kč za kg neni tak hrozny a tužidla je na kg skoro nic. ty sady co prodavaji tak tam te pryskyřice neni ani 0,5kg a chcou za to kolem 300kč takže kolem tech 300kč za kg by se dalo

04.01.2013, 20:02 |
petis 300 za pul kila? to je fakt epoxid:-)
Já ted kupoval Lamint 109 (polyester) protože jsem ho potřeboval rychle kilo za 250kč v Bauhausu.
Jinak je i to drahý jako prase:-)

04.01.2013, 21:05 |
wefa 2 rover: Nějaké konkrétní doporučení od Havla, kterou vybrat?

04.01.2013, 22:01 |
rebel dej si v googlu lodni obchod tam to maj poslou ji postou do 3 dnu maji vše a oproti jinejm maji tužidlo v zahrnutý v ceně
wefa: zalezi na co to mas, a jestli by nestacil polyester... jinak nejlepsi jim napsat nebo zavolat, kdyz jim reknes na co to mas a co to ma umet, tak ti urcite poradi, taky to tak resim

04.01.2013, 22:25 |
draky delam v laminatovne a mam moznost,cena za kg 200 a tuzudlo zdarma.
Wefa:podle toho co stoho dělám , někdy stačí základní polyester , někdy beru pevnostní ....Epoxid jsem nikdy nekupoval .
Asi nejlíp pokud si tam cinkneš a oni ti poradí pro tvůj případ a uděláš zrovna objednávku ...