Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - autohifi > Aktivní subwoofer ETON RES 11 do rezervy Plug/Play

 o Navštíveno 3100x o
o 04.04.2023, 11:29 | Cormi | Upraveno: 2023-04-04 11:31:25
Prodám aktivní subwoofer ETON RES 11 bez nutnosti tahat napájecí kabel k baterce! Zánovní (vrácené zboží se zárukou) s následujícími pouze estetickými vadami - oděrky barvy na otočném regulátoru dálkového ovladače, na kovovém těle subwooferu několik rýh (způsobeno nevhodným zabalením - nikoliv používáním). Záruka je 24 měsíců - do března 2024 (kupováno v Německu v březnu 2022). Zapojení je absolutní plug and play navíc ještě mnou vylepšeno o pojistkové pouzdro s odbočkou - to znamená že vyjmete libovolnou 30A pojistku z pojistkové skříně a vložíte do pouzdra, které má ale navíc další 10A pojistku, kterou pojistíte kabel k subwooferu - tím odpadá tahání kabelu do motorového prostoru k baterce! Touto novou pojistkou nahradíte integrovanou pojistku na napájecím kabelu. A nebo lze taky napájení úplně jednoduše zapojit místo zásuvky v zavazadlovém prostoru!

Subwoofer má plug and play konektor díky kterému můžete přivést signál buď přes vysokoúrovňové výstupy OEM rádia (repro) a nebo přes cinch výstup (cinch kabel není součástí - v tomto případě je nutno ještě propojit s rádiem remote aby se zapínal se signálem - remote kabel je součástí balení). Vážnému zájemci pošlu odkaz na youtube kde je detailní instalace krok za krokem do Fábie 2 takže montáž bude hračka. Za 500,- můžu přidat 7 plátů tlumení STP Black Gold, které vám vystačí na vytlumení dna pod rezervou, případně i podlahu nebo víko kufru. Jedná se o subwoofer do rezervy takže použijete vaší rezervu - minimum je 14". Subwoofer je možné díky konektoru snadno a rychle odpojit v případě potřeby. Vše je tak řešeno, že pouze musíte natáhnout kabely k ríádiu bez zásahů - lze v případě pořeby vrátit do původního stavu. Tělo je masivní kovové - žádné chrastítko :-) Všechno předvedu vážnému zájemci při koupi (vyzkoušet a poslechnout však nelze). Můžu také zaslat přes DPD pečlivě zabalené - kompletní balení je k dispozici. Měl jsem takto připraveno do svého vozu, ale nakonec z realizace sešlo.

- výkon 200W/320W MAX
- 2x repro 12,5x20cm s hliníkovými membránami a dvojitými cívkami - celková plocha 11"
- vysoká citlivost 91dB
- přes ovladač lze nastavit hlasitost, dělící frekvenci a fázi
- mnohem větší bassy než malé subwoofery pod sedačky - testy mluví o plnohodnotném bassu!

Cena s tlumícími pláty a pojistkou je zvýhodněna na 5500,- (toto mě vyšlo na 1000,-)

Konpletní inzerát viz Bazoš - nejde mi sem vložit víc fotek
[ Link ]

foto k příspěvku  od Cormi



o  Zpět  o  Nahoru
o
 

Vložit nový příspěvek do fóra


  Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3357 sekund.