Navštíveno 7194x

02.10.2008, 14:32 |
hoff kdo jede ??
ikdyž bude zrovna nejvíce přelidníno, já v sobotu. . . tak at vím koho je tam možno potkat :O)

02.10.2008, 14:43 |
hoff

02.10.2008, 14:44 |
cira já ano

02.10.2008, 14:46 |
Zdenek (A)
hoff: Co jsi to nasel za text? To je z roku 2007! ;-) ... Jinak EMMA bude v pavilonu "D"...

02.10.2008, 14:46 |
Zdenek (A)
L-J: Ty ze tam nebudes? Ty, kterej jses vsude? ;-)))

02.10.2008, 15:07 |
TROY do Prahy raději né maj tam žloutenku ;-)

02.10.2008, 15:34 |
hoff Zdenek (A) - no nějak extra jsem to nezkoumal, ale vidím tam všude 2008 tak to datumově sedí doufám 8o))

02.10.2008, 15:35 |
Zdenek (A)
hoff: Uz to vidim. Normalne tam maji vse dobre, az po kliknuti na link Car & Sound Show to skoci na rok starou stranku. Uz jsem jim to zareportoval.
určitě budem a to samo i na afterparty
Asi se tam zastavim a budu asi od stredy do nedele :-)

02.10.2008, 17:02 |
Alííí snad ano, sobota
taky bych se rad zúčasnil :-)

02.10.2008, 19:09 |
hoff Nabereme Squera ;-) jako minule,ze by jsi kousek popojel :-)

02.10.2008, 20:15 |
Beda mozna taky
Asi na sobotu podívat se na to "velké finále a nejlépe" ozvučená auta u nás :-)

02.10.2008, 22:37 |
Zdenek (A)
Uz zase slzy?
Zdenek: :-) jestli tohle znamená slzy, tak nevím... a to před tím, je bohužel realita :-D

02.10.2008, 22:46 |
*DM* Ne
hoff: Ještě se domluvíme. Možná bych vyrazil... ;-)
Zdeněk: Letos zvuk máte? :-D Že bych to vzal rovnou s sebou... :-D

03.10.2008, 07:57 |
Zdenek (A)
Spooky1: Cau ;-) Jo, letos zvuk mame. Vzpomnel jsem si na tebe a lonskou super spolupraci. Ale letos nevyuzijeme. Kazdopadne diky, ze sis na nas vzpomnel.
Zdeněk: Pohodička klídeček. Hlavně že jste byly spokojeni ;-) Nebylo to že bych nmutil spíš že loni jste scháněli na poslední chvíli... :-D
asi se ukazu, kdy jeste presne nevim, predpokladam sobotu...
Johanic: jenom? :-)
hele moment, já myslel že to je tuhle a ono to je až tu další jo ? :D

03.10.2008, 21:17 |
Katy tam jsem jeste nebyla... :) doma nas to nebavi a nejak si jeste nemuzu zvyknout ze sezona skoncila, tak se mozna prijedem kouknout.
hlavne kdyz sezenu dorazy..jinak ani nedojedem:)))
dojedu se mrknout v sobotu
Já jdu, v sobotu a bez auta :D

05.10.2008, 19:22 |
Cenda sobota

06.10.2008, 09:58 |
Katie Tak já se tam asi taky na chvíli zastavím :)

06.10.2008, 17:36 |
clown TROY .. jj zloutenku ... z Pardubic .., nemas uz ji za sebou ??? :o)))
uvidime :o)

06.10.2008, 21:31 |
Smrada (M)
Budu tam
sobota,neděle asi jen na vyhlášení
Chtěl bych ale uvidim jak to bude s casem ...
Heledte vite nekdo jak to tam bude s parkovanim? da se to tam nekde zakapnout??? asi mozna pojedu .. jel bych asi na so+ne.... modlim se at to vyjde
Urcite, Musim...
budu tam celou sobotu mrznout venku na place :D

08.10.2008, 09:39 |
Smrada (M)
tesyno: Okolo jsou placena parkoviste. Ovsem doporucuji nechat auto nekde dal a dojet napr tramvaji. Parkovat o vikendu je tam tak trochu adrenalinovej sport
Ach tk, no ja se prave v praze moc nevyznam, myslel sem jestli tam nekde nebude nejaky neplaceny..:-( preci jen dyz si vemu kolik v praze stoji hodina kolik tam asi bude stat celej den...no uvidim no...

08.10.2008, 10:17 |
Smrada (M)
Zaparkuj nekde u metra C a pak jed metrem na Nadrazi Holesovice. Odtamtud je to stanice tramvaji nebo pesky. Problemove budes parkovat na Praze 1,2,3,7, kde jsou parkovaci zony. Kudy vede Metro se podivej na
[ Link ]
Tak uz jsme v Praze a cekame na prvni navstevniky :-)

A jeste jedna

docela bych se zašel podívat , uvidím jak to bude v práci
Výborně, už vim z čeho budeme v sobotu na mejdle chlastat :o)
možná se taky přijedu podívat, zítra se rozhodnu, jestli mi nepřijde nějaká práce

08.10.2008, 21:18 |
Kapka (M)
Escudo neboj taky zitra dovalim svoji malou sbirku poharu...ale ty vsechny naplnis nejakym alkoholem ju? :-)
dejte si i za me... ted uz to vim na 100% ze nebudu :-(
Dneska sem tam byl a povím vám, děs běs... chuť jsem si napravil až na autodromu :-D

09.10.2008, 17:20 |
hoff Pročpak děs běs??

09.10.2008, 17:50 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2008-10-09 17:56:26
Byl jsi tam? Tobě se tam líbilo? Co tam bylo? Nic. Byl jsem naposledy v r. 2006 a bylo tam toho daleko víc..... Se mrkni, co jsem jen nafotil a pak to porovnej s r. 2006 co sem nafotil a uvidíš ten rozdíl.... Navíc na lístku měli označeno, že budou auta i v hale B, ale v časáku a pak i na orientační tabuli už to nebylo....
Pár fotek tady -
[ Link ] Jinak pár fotek tady..... Jediné zajímavý Passat R32, CC, Scirocco, ale to stejně bylo zamčený, Z350 a GT-R, Lambo no a to je asi tak vše...
Asi jsem moc náročnej..... ale 2006 to bylo daleko lepší
Souhlas s Higtowerem, bohuzel to nejak cele upada, o jednu halu min, chybi zastoupeni nekolika znacek, jako takovy autosalon je to fakt rok od roku horsi.
Nebyl např. Renault, Ford, Alfa Romeo, Fiat, MBW, Mercedes, místo Forda tam měl Charouz čínské kopie, prostě děs běs.....
johanik - for you :-P

09.10.2008, 18:05 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2008-10-09 18:06:42
už mi to nepřijde jako autosalon, ale reklamní prezentace, např. Škodovka si koupila hlavní halu, vchod do Průmyslového paláce lze jen tím hlavním vchodem, kde je škodovka, a tam měli asi 5 druhů aut i vícekráte, pak se má dostat na další vystavovatele, když hala B je uvnitř rozkopaná
Audi tam taky nebyla.......

09.10.2008, 19:30 |
HIGHTOWER | Upraveno: 2008-10-09 19:36:53
Tesyno: Já parkoval na placeném uličním parkovišti jak je u toho viaduktu když se jede od ul. U plynárny a tam sem za 70,- Kč měl lístek na 5 hodin, tak pohoda :-) - tady máš mapu
[ Link ]
Dnes o půl desáté dopolední se pro automobilové fandy otevřely brány pražského Výstaviště v Holešovicích. Zde se v Průmyslovém paláci, v Křižíkových pavilonech C a D a také na ploše před Průmyslovým palácem koná již 14. ročník automobilového veletrhu Autoshow Praha.
Velkým tahákem pro návštěvníky bude především facelift druhé generace Škody Octavia, kterou najdete ve střední hale Průmyslového paláce. Ta tradičně již po několik let patří naší domácí automobilce, která zde letos krom jiných vystavuje například i Superb 4x4 či Octavii Scout.
České premiéry si dnes na Autoshow Praha 2008 odbylo i několik dalších automobilek. Například Volkswagen představuje již šestou generaci Golfa, sportovně vyhlížející Passat CC či žhavou novinku v podání nové generace kupé Scirocco. Bez povšimnutí nezůstane zajisté ani černé kombi Passat R36 či bílý Touareg R50. O kousek dále, u automobilky SEAT, je k vidění další novinka. Je jím bílý SEAT Ibiza Sport Coupé na otočné podestě. Expozici této automobilky určitě nepřehlédnete a to již jen z důvodu jejich sličných hostesek ;) Další německá automobilka, a sice Opel, zde představila novinku Insignia. Před otevřením bran pro návštěvníky byl tento vůz nekompromisně schován pod plachtou a na okolní svět ne a ne vykouknout. Ze spánku jsem ji vytrhnul až já, kdy jsem požádal o odkrytí alespoň malého detailu. Z toho byl pak větší detail a posléze téměř celý vůz. Stalo se tak ještě před oficiálním odkrytím pro novináře, za což děkuji.
I automobilky z asijských zemí zde představily své novinky. Hyundai například model ix55 či nový Matrix. U automobilky Mitsubishi se mezi ostatními vozy krčil Lancer Sportback – jen škoda, že nešlo pořídit pořádnou fotografii zadních partií, jak jsou vozy na sebe nalepeny. Suzuki představuje v české výstavní premiéře nový model Splash a také ostřílenou Grand Vitaru. I když stánku Nissan dominuje především oranžové cabrio 350Z, pozornost na sebe mají upoutat jinačí modely. Vozy New Murano a Qashqai +2. Své zastoupení zde mají i automobilovými odborníky propírané čínské automobilky. Shuanghuan zde představuje okopčené BMW X5 s názvem CEO a automobilka Brilliance, která se prvně českým motoristům představila již na loňském ročníku Autoshow Praha, představuje nové sportovní kupé BC3.
Francie také nezahálí. Automobilka Citroën na své ploše vystavuje novinky v podání C4 hatchback a C4 coupé. Na své si přijdou i milovníci rychlých sportovních vozů. Nejen že je v jedné expozici k vidění Corvette Z06, Wiesmann Roadster a Ferrari 360 Modena, ale svojí plochu zde má i italské Lamborghiny. To vsadilo na černobílou kombinaci a tak se za zábranami k zemi krčí černé Gallardo LP 560- 4 a bílé Gallardo Spider. Pro umírněnější, byť sportovně založené povahy, má v těsném sousedství expozici automobilka Kaipan, která zde představuje novinku Kaipan 15.
Nebyla ani nouze o mediálně známé tváře. Na stánku automobilky SEAT vystoupila olympijská medailistka Barbora Špotáková a na expozici sousedního Volkswagenu se představila rovnou trojice dívek: Lucie Váchová, Martina Dvořáková a Kateřina Smejkalová.
Kdo není příliš nadšen stále modernějšími vozy, může ve vstupním foyer shlédnout expozici několika veteránů, především vozů Jaguar, ale parádu zde dělá i starý Rolls-Royce. Naopak pro tuningové nadšence je v pravém křídle Průmyslového paláce vystaven dobře známý Rapid AK-47. Na své si zde přijdou i milovníci svůdných ženských křivek. Spoře oděné modelky, které pak u AK-47 pózují, ale zprvu zkrášlí bodypaintingem Detlef Pötsch. Ten přivezl i svou „dřevěnou“ Vectru, která taktéž upoutává pozornost mnoha návštěvníků.
Po nabažení se v Průmyslovém paláci jsou připraveny i expozice v Křižíkových pavilonech C a D. Céčko patří audiofilům v podání akce Car&Audio Show, kde narazíte i na staré známé z tuningových srazů, déčko je pak zasvěceno doprovodné akci Tuning&Racing. Když už jsme u toho tuningu, tak v sobotu 11. října se na Bruselské cestě uskuteční od deváté hodiny ranní osmý ročník tradičního Tuning srazu. V jeho rámci proběhne i noční tuning a sraz tak končí až kolem desáté večerní. Ani v sobotu zde nebudu chybět a tak se již nyní můžete těšit na další report z Autoshow Praha 2008.
galerie zde:
[ Link ]

09.10.2008, 21:50 |
Zdenek (A)
moody: Lambo se pise s "i" na konci! "Lamborghini" ;-) A v hale "D" neni Tuning&Racing ale EMMA, vystava ozvucenych vozidel a finalova soutez Mistrovstvi Ceske Republiky 2008... ;-)

09.10.2008, 22:05 |
Zdenek (A)
Na vystave je rok od roku mene zajimavych aut a znacek. Nicmene pokazde se tam najde neco zajmaveho. Prekvapily me ty cinsky auta. Jmenuji se tusim Brilliance a dovazi je Charouz. Sedel jsem v tom cervenem coupe. Hodne me prekvapilo na cinske pomery docela precizni zpracovani interieru. Sedelo se v tom dobre, pohodlne, vsechny ovladace dobre pristupne, na pohled i na dotek prijemne. Plasty se zdaly byt kvalitni. Z vnejsku to melo zajimavej tvar. Trochu by to chtelo poladit predni lampy a masku, posadit to niz a hezci kola a je to docela pekne auto. Prekvapilo!
Pak jsem okukoval toho Wiesmanna. Uzasna kara! Motor z M3, zadni naprava tesne pod zadkem, velky kola, super vzhled. Manikovi se nechtelo, ale pustil me do toho sednout. Je to docela slusnej gymnastickej vykon tam vlezt a pak zase ven. Ma to siroky a silene vysoky prahy. Zadek je snad 10cm nad zemi. Ale sedi se v tom dobre. Stacilo to uz jen navrcet a zmizet ;-)
S Etienem jsme dukladne prohledli nove Scirocco. Fajnove auto, ale jako skoro kazde seriovce tomu neco chybi. Kola, to je jasny. Ma to stelovaci volant ve dvou smerech, coz je fajn, ale kdyz sesroubuju sedacku ridice az uplne dolu, tak i v nejnizsi poloze je volant jeste moc vysoko. A vubec..... volanty vsech seriovych aut vypadaji jako kormidla od zaoceanskyho parniku!!! Proc jsou sakra tak obrovsky, kdyz dnes jsou rizeni vsech aut totalne "preposilovany"? Hruza!
Subaru ani letos neukazalo STi :-( Skoda! Nejak nemuzu to nove prekousnout, hlavne ten zadek. Ale nedavno jelo STi za mnou a nevedel jsem, kam koukat. Pred sebe nebo do zrcatka! Ten cumak s brutalne vytazenejma blatnikama byl jako magnet na oci. Ale nebylo tam... Skoda...
V rohu haly jsem zahlednul Evo X. Povedlo se, ale postavit ho vedle Nissanu GT-R byla strategicka chyba vystavovatele. Vypadalo vedle GT-R jako osuntela detska hracka. Jak se mi GT-R nelibilo na fotkach, tak na zivo je to uplne jinej vesmir! Nadhera!!!
Detlef Pötsch nevystavoval jen drevenou vectru, ale ta jedna z pomalovanych modelek vypadala, ze mela "plice" vysoustruzeny take ze dreva ;-) Nebo ze by silikon??? :-o
No už se těším na sobotu, ale překvapuje mě jak se zlepšili číňani (Brilliance) alespoň dle slov Zdeňka. Ještě loni mě řadička zůstala v ruce, přístroje ukazovali nějaké divné údaje i když jsme stáli, všude samé samořezky, začínající rez a plechy třeba na kapotě jel zbodnuté k sobě, bez zapertlování a ostrá hrana jak prase.

Tady ty srandovní přístroje :-)

10.10.2008, 00:49 |
...moody.. | Upraveno: 2008-10-10 00:54:19
to Zdenek: na mou omluvu, byl jsem již utahanej a tak jsem pár chybek přehlédl - na webu je to již opravené, zde to již nešlo :(
k těm pavilonům - čerpal jsem z oficiálních tiskových materiálů, které mi byly předány v press centru, v nich jsou pavilony popsány tak, jak jsem udal ve článku :(
kouknul jsem ještě do brožury, kde mají náhledy pavilonů a skutečně je to tak, jak píšeš ty, takže chybu mají opravdu v oficiálním tiskovém prohlášení k veletrhu (na webu to opravím, zde, jak jsem již psal, to už nejde) - každopádně díky za upozornění ;)

10.10.2008, 08:03 |
Zdenek (A)
No, maji to trochu popletene. Treba nam napsali do katalogu, ze tam zase budeme mit akci EMMA@work. To byla v minulych letrech na miste provadena instalace audio systemu. Ale letos mame jen vystavu hotovych aut. V mistnim rozhlase o tech autech mluvi, jako kdyby EMMA provadela ty instalace. No proste mazec ;-)
Jeste k Brilliance:
Nemel jsem cas prolezt to auto ze vsech stran. Je mozne, ze by se tam toho naslo hafo spatnosti. Jen jsem popsal svuj prvni dojem z auta, do ktereho jsem si mohl sednout. Z tohoto pohledu to pro me bylo prekvapeni.
Zdenek: Však v pohodě, já to nemyslel nijak proti Tobě, ale prostě ta "kvalita zpracování" se mě hned vybavila a je možné, že se zlepšili. Ono loni to byl snad nějaký předprodejní kus, ale to by neměla být omluva toho co jsem viděl.

10.10.2008, 14:31 |
Zdenek (A)
Jojo, v pohode. Jiste by se tam naslo neco "nestandardniho". Ja cekal fakt nejakou "rozklizenou" bednu na koleckach, ale to se nekonalo. Jen jsem kdysi zaznamenal, ze tyhle auto mely nejakej problem v crash testech a museli neco predelavat. Je mozne, ze proste za tu dobu makli o neco vice a poslali to na vyssi uroven. Pokud je to tak, tak je to jen dobre ;-)
Hele diky vsem za nfo o parkovani ale jeste bych k tomu mel jeden dotazek.. je nekde v praze neplaceny parkoviste? jedu tam zitra a chci tam byt az do nedele a hodlam v aute i prespat, takze nechci nechat takovy prachy jen za parkovani. Pokud by nekdo neco vedel pisnete klido i na icq mam ho pod nickem. Diky moc...
Tak to nech někde u nějakého nákupního centra a máš to....

10.10.2008, 16:02 |
Smrada (M)
Asi jako Highty. Dle meho dobry napad zapomenout auto v Letnanech u Tesca a doklouznout to Metrem. Vesechny venkovni parkoviste u nakupaku jsou zdarma, vsechny kryty v prumeru zdarma prvni tri hodiny
U nakupniho centra sem uvazoval ale neni to tam pak nejak omezeny? u nas v dc je treba napr u kauflandu parkovani jen 2 hodiny, pres den se to sice neresi ale nvm co by mi rekli dyz bych tam v noci spal.... ale tak asi mi nic jinciho nezbyde takze nejspis to tak udelam....
No uz sem zvedavej na ty audiosystemy, jedu na takovou akci poprve, tak doufam ze neco uvidim, uslysim a necemu se priucim ;-)
no nevim nekteri ti to nepusti protoze ......lepsi nekomentovat,myslim ty co jezdi spl .sq jsou v pohode,ale jak ktery ....moje zkusenost ........ale ja se z nich taky neposeru
Mě se autoshow líbila byť to bylo slabší než loni a chyběl jeden pavilon. V sobotu až na pár vyjímek si šlo sednout do všech aut a osahat si kvalitu zpracování, materiálů atd. Číňani opět nezklamali, materiály už na omak hrůza, všude smrad z těch levných plastů (vůbec bych se nedivil kdyby v tom byli nějaké sr*čky kvůli kterým zakazují prodej hraček), řazení horší než ve starém Favoritu, ovladače topení šli tak ztuha, že jsem myslel, že mě zůstane v ruce, opět četné použití samořezných šroubů, no děs. Líbilo se mě autíčko od francouzské firmy PGO, nová Octavia naživo nevypadá špatně, moc se mě líbil Passat CC, zklamalo mě Scirocco a to hlavně zevnitř, neb to vypadá snad úplně stejně jako Golf no a nadšený jsem byl z Nissan GT-R - to je mazec. Až doma jsem se všimnul, že EVO mělo pěkně kopnuté kolo.

Všechny ostatní fotky v mojí galerii:
[ Link ] včetně sobotního srazu.

dle me to stale kazdym rokem vic a vic upada a v podstate tam nebylo na co by se dalo koukat...lepsi auta jsou videt na parkovistich kolem vystaviste...o)))
takze pristi rok nema cenu chodit..

13.10.2008, 09:09 |
Etien (M)
P528: no zrovna Tobe se to myslim celkem vyplatilo :o)))

13.10.2008, 11:05 |
Smrada (M)
Etien: A uz to vi? :-)
Smrada: Pavel vyhrál to autorádio?

13.10.2008, 11:08 |
Etien (M)
asi jeste nee ;-)
tak at se necha prekvapit :-)))

13.10.2008, 11:18 |
Smrada (M)
No ja mu to rikat nebudu :-)))
jj ja cekal,kdo si rejpne..o))
jj vyhral,vim o tom,no to byla haluz jako prase..o)))
no ma ho erik,tak snad ho nekdy uvidim..o))))

13.10.2008, 11:28 |
Zdenek (A)
S temi radii to byla zajimava nahoda. Byly 4 radia. Celou sobotu a nedeli tam plno lidi (samozrejme vcetne navstevniku autosalonu) hazelo listky. Nakonec jedno radio vyhrali bratri Koskove, jedno Pywoj, jedno nejakej ustecak, co tam byl s nekym ze soutezicich (jestli jsem to dobre pochopil). Jedno jedine radio slo nekomu uplne cizimu.

13.10.2008, 12:08 |
Smrada (M)
Volim ODS bylo taky dobry
smrada:to jsem tam hodil taky ja..o)))))
pac jste tam meli napsano:
zde hazejte VOLEBNI listky
tak jsem volil..o)))

13.10.2008, 15:15 |
Smrada (M)
Tak mas teoreticky radia 2 :)))
:-D
ono mu to fakt vyslo :-D
gratulace Vencovi Vokurkovi :-)
lukas:voe..o))
no fakt jo....o)))
tak jsme se těšil že pokecám s králíkem a nic smůla
kastle: no tak spachame nejakej grill :-D
jeste je porad pekne
pro krasnou autoshow jsem nedeli vzdal

14.10.2008, 16:57 |
Kapka (M)
tak fotecky jako vždy u me na Kapkoviny.cz
[ Link ] jinak moc fotek to neni,dost fotek jsem musel vyhodit,asi mam neco s fotakem bylo to dost divne rozmazane,vypada to na navstevu servisu s fotakem..snad se bude libit i ten zbytek co slo zachranit..tak aspon že jsem si ukradnul jeden poharek :-)

Taky přidám jednu fotečku, našeho Mistra ČR :-*

Mistr doslova ale při prezentaci mi spíš připadal jako Pat a Mat :-)) ale body za to polamane autičko se vyplatily