Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Akce / Srazy > Essen motorshow

o Navštíveno 4822x o
o 30.11.2008, 18:39 | Tweety_xx
Tak kdo byl? J
Mě osobně se líbilo sehnal sem co sem chtěl. Snad brzy nahodíme fotky task pask hodím odkaz.

o 30.11.2008, 20:23 | Buča
Ja taky byl. Je to rok od roku horsi a horsi. Cim dal tim min vystavovatelu a tech novinek tam taky moc nebylo. Ale je pravda ze u nas asi tezko clovek narazi na takovou vystavu.
o 30.11.2008, 23:48 | ...moody..
takže po roční pauze jsem také letos zavítal a musím souhlasit s tím, že oproti těm dvěma letům dříve to bylo takový nemastný neslaný :(
první část galerie je zde: [ Link ]
o 01.12.2008, 00:59 | karma
hm...já tam jedu v pátek, po 4 za sebou, je pravda, že to tam bylo skoro pořád stejné, ale jestli je to ještě horší, tak to se ani moc netěším...
o 01.12.2008, 01:28 | ...moody.. | Upraveno: 2008-12-01 01:30:57
ale každý si tam něco najde ;)
já jsem nyní strávil většinu času, tedy toho čistě fotografického, v hale s veterány - to je pecka vidět naživo ;)
určitě se tam vyplatí i nákupy a je tam poměrně dost možností bazarového zboží či modelů aut za příjemné ceny - jen škoda, že jsem u sebe neměl více maníků :(
je tam navíc drift hala, tedy ne navíc, ale v jedné z hal se driftuje - tu jsem procházel ve chvíli, kdy se tam nic nedělo, takže fotky odtamtud nemám
ale pokud to mám hodnotit co do rozložení akce a jejího pojetí, tak před dvěma roky to bylo dle mého lepší - ale slyšel jsem i názory, že letošek byl lepší než loňský ročník - tak nevím, je to čistě o subjektivním pohledu ;)
no, aby ses měl na co těšit, tak se můžeš podívat do druhé galerky z Essenu, kterou jsem před chvílí přidal na web ;)

druhá část galerie z Essenu: [ Link ]
o 01.12.2008, 10:49 | BALI
jako Buča... horší a horší...

o 01.12.2008, 21:41 | BobSkal | Upraveno: 2008-12-01 21:42:19
Celkem se mi zde líbilo. Musím uznat, že jsem očekával trochu více. Po zkušenosti z Bodensee a Worthersee jsem trochu zklamán, ale k vidění zde bylo také dost zajímavých kousků.
Něco Vám nabízím zde . [ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.323 sekund.