Navštíveno 5170x

Jedete někdo do Kopru? A jestli se účastníte účastníte EMMA ;)

08.04.2009, 00:36 |
Zdenek (A)
Pokud jsou vase odpovedi ANO - ANO, tak sup sem
[ Link ] ;-)
No jelikož nestihnu vylakovat náraznik tak nejedu ... jinak jsem trošku uvažoval... ale bohužel NE
Já tam jezdím pokaždé. Auta jsou tam sice nic moc, až na vyjímky, ale teď tam jedu hlavně kvůli EMMA a mrknout na driftíky :)
ja tam taky mrknu, autko bych mel mit uz hotove, ale i kdyz bude hotove, tak bude stat pekne zavrene skryto pred ocima koprivnicaku:) radsi:(
No super, čím víc tím líp :) pak můžem pokecat ;)
jedu se tam mrknout..a pršet snad nebude..díval sem se na medard-online a vypada to slibně
Nemá někdo souřadnice? Divím se, že je pořadatel neuvádí.
Snad ti to pomůže.
[ Link ] Loc: 49°36'11.795"N, 18°10'23.662"E

nepšelo :-) nebo většinu času nepršelo. lidí hodně, aut asi taky na to jsem moc času neměl něco bylo fakt šílené. např OCT II stříbrna ala tuzing, proto vyhlašuju soutež o nejlepší fotku tohoto vozu:-) určitě všichni víte které mám na mysli :-)

18.04.2009, 22:12 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2009-04-18 22:14:49
Tak tu jsem schválně ani nefotil. Ta byla fakt šílená. Asi měli na pumpě výprodej. Pár fotek zde:
[ Link ]
Joo tak počasí nakonec vyšlo, lidí bylo mraky a aut taky :) No a k té OII, nemám slov! Nechápu jak to někdo může tomu autu udělat! A fotky? Máááám :D

a ještě jedna :D

Ale pár aut tam bylo nádherných! Vectrak nevíš čí to je? :)

To Hanys73: matně si vzpomínám :-D
U té Octy jsem se taky zastavil a řekl si chudák auto :-(
Ty woe, co to je ta Octa???? Sem myslel,že matějská je v Praze.
A ta Honda je naopak moc šmak :o) Pamatuju na fotky rozebraného.

20.04.2009, 14:36 |
Smrada (M)
Ja myslim, ze majitel Oktavky docilil toho, ceho chtel. Aby si ji lidi fotili :-D
Jinak sem nenasel misto, kde by neco nebylo

20.04.2009, 22:06 |
Juris Moc pěkná oktáva.....ta benzínka kde zastavil,musela jistě objednávat komplet nový tuzingový sortiment,jak to tam vykoupil:o))))