Navštíveno 13761x
Ahoj všem, zeptám se jestli by byl zájem o malý, neofiko, sraz v Pardubicích (podzemní garáže Albert Hipermarket). Rád bych poslechl sestavy všeho druhu a slyšel názory všeho druhu od mistrů i amatérů, než to začnu celé stavět. Nechce se mi jezdit po srazech a nahánět kde koho, abych si něco poslechnul. Tak zkusím svolat hifi lidi na jedno místo. Pište, rád odpovím příště.
Ja bych byl pro lokalni srazy v kazdym vetsim meste,pokud vim tak zadne takoveto hifi sraziky se ted nedelaji :(
Taky dobrý nápad. Tak to Spustíme :D Nějaké návrhy?
A výš proč se nedělají ? Jelikož se přihlásí milion lidi čemuž seto snažíš přizpůsobit pak přijede pět (když dobre) a půl milionu frfla na kde co ikdyz tam nebyli.
Jo sjet se jen tak v garážích a poslouchat není jen tak , za chvíli te vyfakuje ochranka ;-)
Ale jinak přeju hodně zdaru
Asi máš pravdu, tak co to zkusit udělat trochu jinak, spojit to s něčím. Dám příklad: chystám se na výlet na zámek, hrad, památky, akce atd, vždy napíšu kam a kdy jedu a kdo bude chtít, vezme auto a pojede taky, cílem bude užít si výlet a při té příležitosti seznámit se, pokecat, poslechnout. Člověk tím nic neztratí, protože jede přednostně na výlet a nežene se někam jen kvůli muzice a nemusí mu vadit, když přijede málo lidí nebo nikdo. Stačí už jen házet události a je to. Dobrý ne? :D
28.02.2017, 15:55 |
clown rover :D
05.03.2017, 18:50 |
Toxxx Keisi: Takýchto nápadov bolo moc a prišli iba skalný hifíci nikto z nových. Takže až pojdeš na výlet na zámok do Třebíče sa zastav....
Já bych řekl, že by zájem byl, ale máš tu 2 skupiny lidí, první jsou ti, kteří vědí o čem to je a baví se mezi sebou o ( odborných věcech ) a druzí jsou amatéři jako já a jsou rádi za každou radu a zkušenost. Znám haldy lidí co jsem potkal, pustil jsem jim muziku a slyšel, to chci taky. Záleží jakým směrem ten autohificlub má jít. Já za sebe, sosám kde co můžu od profíků i amatérů a snažím se vždy co nejlíp poradit začínajícím lidem. Oni jsou za to rádi a mě to baví. A že mi nepřijede xxxx lidí na sraz? Vždy přijede aspoň jeden. Tak pokecáme, dáme cígo, zahrajem a pohoda.
06.03.2017, 20:31 |
Toxxx Keisi: Autohificlub ide tak maximálne do hája. Bohužiaľ na AHC sa riešia tak banálne veci že stačí vyhľadať to téma a iba si to prečítať než zakladať milion úplne nezmyselných temat. V Třebíči sa stretávame často a pritom skoro málo kto je z AHC.
Toxxx: to chce revoluci :D
ALE ZAS TAKZLE TO NENI, JA TREBA NECO ZROVNA KUTIM, ALE JET S TIM BYCH SE ROZHODL JEN PRONECOKOMORNIHO ROZHODNE NE PARKOVISTE HYPERMARKETU V JAKYKOLI CAS....
ikdyz chalu, ja jsem tu uz neco jako zkamenelina nebo neco z davne historie a moje nazory uz nemuai byt ouplne cool.
Většinou se do těchto debat vůbec nepouštím ale třeba se to změní když to napíše více lidí. Co napsal Toxxx pod to bych se podepsal. Mě spíš trošku vadí i to ,že se někdo něco ptá a většina ho hned sundá ať je to cokoli. Nebudu tu uvádět konkrétní příspěvky. Když jsem se před několika lety registroval bylo to úplně o něčem jiném. Trošku mě mrzí,že Autohifi v Čr celkem upadlo. Nejsou soutěže nejsou srazy. Přitom je spoustu zajímavých instalací,spousta názorů a pohledů různých lidí. Je přeci jedno jestli je skupina ostřílenců nebo amíků. Všichni jsme měli své začátky a nikdo nebyl hned mudrc. A o tomto je kde jinde přijít k informacím než na tom sraze. Je to o tom si vyměnit ty zkušenosti a nevím proč by se nemohl zapojit do debaty i někdo kdo s tím začíná. Většina lidí co bere autohifi vážně tak ráda poradí. Mě tohle bavilo poslechnout si jiný názor kritiku i chválu. Je to další věc co člověku může přinést do života nové lidi názory a obzory o kterých do té doby neměl šajna. Jenže dnes mají lidi co tu byli před deseti lety úplně jiné starosti a už jsme většina ani nechodí. Ale dle mého názoru je Nás pořád dost co rádi skočíme do auta a pojedeme si pokecat a poslechnout. Takže jde spíš o to vymyslet jak to provést protože já jsem určitě pro.. Možná mám hloupej názor na tohle témě a dostanu hned studenou sprchu. Ale určitě bych souhlasil s francem. Chce to opravdu něco komornějšího než placy hypermarketů. Jinak za mě když se něco vymyslí jsem ochoten jet i někam dál nemusím mít vše u nosu.
no je jina doba, takze bych technicke doptazy krom uplnechj specialu nechal prodejcum, ti se tim precejen zivi a to neni urcite obziva snadna, a kdo se chce ucit, musi sem tam nco rozbit, bez toho to nejde, tim jsme si tu prosli vsichni, a nelze dnes cvekat ze tu bude nekdo cele dny ůezet a odpovidat dokola o otazky jak j uapojeni iso v poctavce a nebo jak sundat tapec dveri.. na to uz doba prilis pokrocila a lidi bud zhlouply nebo nevim, auta sou cim dal tim jednpdussi, pocitam ze do peti let je zmakne dite ze zakladky s mobilem a tatou co se v tom obcas hrabe... a sikovny ruce ds tim se clovek musi bud narodit a nebo na sobe hrozne makat.... samp to ale nebyva nikdy zadara...
tim vyjadruju jen nazor ze opakovat tu odpovedi na vci ktery rtu sou tisickrat rozebrany mi taky prijde otravny
A KDYZ SI CHCI NECO POSLECHNOPUT..... TAK SI TO POSLECHNU
[ Link ] TREBA TADY TOHO BUDE DOST A I VEJLET TO MUZE BYT PEKNEJ
Tak pravda je, že v určitých dotazech jako jsou např. jak zapojit zesilovač apod. to souhlasím, že si normální inteligentní člověk může dohledat. Ale zase buďme k těmto jedincům shovívaví, stačí mu tam hodit odkaz což zabere 10,5 sekund času a víc neřešit a ne ho hned srážet k zemi atd. Pak se to mění jen v hádky a nesmysly. No a další věc je ta, co od koho čekáte. Já za sebe napíšu, že když svolám akci a přijede tam pár nadšenců poklábosit, předvést svou prácičku a třeba něco poradit, tak je to prostě fajn. Lepší než sedět doma.
A s těma srazama, já bych se rád nejdřív seznámil a až potom realizoval nějaké cesty do zahraničí apod.
Navrhoval bych sraz třeba zde.
[ Link ] Člověk tam přijede, dá si nějakej ten burger, lívance atd, pokecá, zahraje a ideální stav. Co vy na to? Jel byste někdo? Třeba dnes na oběd? :D
25.03.2017, 12:31 |
pepe689 | Upraveno: 2017-03-25 12:31:51
To France si pouzil asi spatny odkaz-)) tento by sedel lepe
[ Link ] a prej je to bez skladani na fotooo
Někam na výměnu zkušeností bych zajel,leč moje a přítelkyně auto není dodělané a jezdit s nehotovým a sériovým autem nemá asi cenu.Tak snad ještě nějakej sraz bude :)
Tak uvidíme, až bude lepší počasí a dokončíme všichni svoje díla :)
13.04.2017, 15:35 |
Toxxx Autohificlub upadol dávno lebo ako nado mnou niektoré otázky sa dajú nájsť na Googli. To čo tam sú za príspevky neustále dookola ani nečítam. Díky tomuto sem skoro nechodím. A keď už som naposledy dal svoje auto že si začínam niečo nove a miesto toho aby sa k tomu niekto vyjádril s normálnym dotazom tak sa riešila neaká Ekonomika a že to tlmím zbytočne atď. Takže už na to kašlem a nebudem prispievať a táto stránka by sa mala premenovať na niečo iné. Za stretnutie som samozrejme. Ak má niekto záujem tak prečo nie. Rád pokecám a kľudne aj na parkovisku. Bohužiaľ ale nemám teraz čo predviesť :)
13.04.2017, 15:36 |
Toxxx france: Máš to moooc pekné :) Vyhybka ešte odo mňa?