Navštíveno 3484x

16.11.2008, 17:04 |
kusan Zdravím,potřebuju poradit s no name rádiem na dvd, bliká tam obraz, tak jsem se chtěl zeptat čím to může být???díky a jestli někdo neví o nějaké opravně poblíž ostravy???
Vyhoď to hodně daleko a kup něco kvalitního.. Aby tě nakonec nestala oprava víc než co to stálo? V záruce přepokládám už není.. To je to co říkám, lidi koupí shit za málo peněz a pak jsou nešťastný a stejně to pak vymění za něco kvalitního..

16.11.2008, 18:49 |
kusan hmm, tak třeba to někdo koupí i s autem,ale to je jedno:-) Jinak díky za radu ;-)
To je problém těhle levnejch m*dek. Za chvíli se to pojebe a servis budeš navštěvovat neustále. Jestli jsi to koupil s autem a na ceně se to neodrazilo, tak to neřeš a vyhoď to. Jestli jsi za to dal třeba jen litr navíc, tak to bylo úplně zbytečný a vyhodit to můžeš stejně.
party_boy jsi silenej vse je nejlepsi vyhodit docela by me zajmalo co mas v aute ty:o)
Hele klídek. Jak vše je nejlepší vyhodit? Chápeš, že tyhle rádia bejvaj většinou kanály na peníze? Dyť hodně lidí si na to stěžuje, že se to sere apod. Si jako myslíš, že to píšu jen tak? Ale jako je mi to jedno, jestli chceš a máš prachy na rozhaz, tak si to kup.
ja uz ho mam a jsem velice spokojenej.
D-door: na jak dlouho ale...