Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > piskani

o Navštíveno 3639x o
o 20.11.2008, 13:15 | wojtech
Zdravim, vim, ze se tu piskani v repro resilo uz mockrat, ale ja mam trosku odlisny problem. Piskani zacalo ve chvili, kdy jsem do auta namontoval teplomer, ktery je podsviceny takovym tim "sviticim papirem", ktery je podle me napajen nejakym trafem a to vytvari ruseni i v napajeni - myslite, ze pomuze odrusovac? Dekuji...

o 20.11.2008, 13:24 | jdoizo
A není to nejspíš teda měničem napětí pro ten měnič?
když ho vypneš, tak máš pokoj ne :-)
Pár lidí mělo problem i s Xenama , jako zdroj rušení ...
o 20.11.2008, 14:00 | wojtech
jo, to prave je, ale chci, aby mi teplomer svitil zaroven se svetlama, coz je ted vlastne porad, a tim padem mi to bude porad piskat, takze to potrebuju nejak poresit, aby to fungovalo oboji :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3119 sekund.