Navštíveno 3573x

25.11.2008, 00:51 |
Olda Zdravím zrovna řeším problém jak se dostat k rádiu u passata :( přišel za mnou kamarád, že by potřeboval do zadních dveří hodit nějaký repro. Předpokládám, že 165mm se vejdou že? jinak pokud tam nebude tažená žádná kabeláž, tak budu muset kuchnout ven celou navigačku a jelikož jsem do passata ještě nelezl, tak bych mu tam nerad něco podělal :) máte někdo nějaký fotky, nebo dokázal by jste to někdo dobře popsat jak na to a coo mě tam čeká? jestli má rádio ISO atd.. Dík moc

Jestli si jeste dobre pamatuji tak musis dostat pryc ten plastovy ramecek co je kolem radia a klimy. Melo by to jit i bez vyndavani tlacitek vyhrivani okna, ESP atd. No a pod nim by mely byt srouby, ktere drzi radio i navigaci. A repro v zadnich dverich by melo mit uz nachystanou kabelaz. Jestli se pletu tak me opravte, uz je to dlouho co jsem, delal ve VW.
v rozích máš otvory na plíšky, pokud nemáš univerzální, stačí si vystříhat z plechu obyč, cca 15cm dlouhé, do všech děr je zastrč a rádio ti samo povyskočí..
jako revilohifi a ani nemusej bejt tak dlouhy,staci tak 8cm
nemusí, myslel jsem kvůli pohodlnosti.. lepší delší, jak krátké.. :-)

25.11.2008, 08:53 |
LadaN Hlavně než ho odpojíš, tak si zjisti kód, protože pak bych ti ho musel odkódovat. Což tohle rádio lze jednoduše, ale musí ke mě na stůl.
jj jak pise LadaN a umim odkodovat taky..o)))

25.11.2008, 18:07 |
Olda Tak dík moc kluci :) zeptám se jestli on sám ví kód a při nejhorším se zase přijdu zeptat jak kod zadat :) třeba u peugeotu 306xr to byl porod než jsem to tam zadal :-D