Navštíveno 3804x

pořídil jsem si kousek s názvem 100, ale opticky je na tom hůř, než vypadalo na fotkách. Tak bych se chtěl zeptat, jestli je to chrom nebo to půjde rozleštit? Byla by škoda ho takhle nechat..
Mam video jak ho vyráběj.Namáčej ho několikrát do vany s nějakou tekutinou.Pak už jen líznou flanelem než ho uložej do bedny.To nevypadá na leštěnej hliník ne harry?
Mě se ho taky nepovedlo doleštit,ale martan01 ho dával někam leštit a byl jak novej.Ale myslim že za litr :(
pokud to máčej do několika van, tak je to nejspíš chrom...třeba se tu martan ukáže a osvětlí nám to:-) kdyby to byl chrom a cedulka šla sundat, bylo by to nejjednoduší.

25.11.2008, 21:36 |
Cenda je to leštěnej hliník
namáčení do několika van je třeba proces pro zachování lesku hlíniku ne?pokud vím tak hliník čistý prudce reaguje se vzduchem, tak asi proto :-)
podle mého
Toto by ma zaujimalo, ako to vylestit ked su na hliniku flaky?
rekl bych ze to je chemicky lesteny :-)
JJ nechaval jsem jeden DM zkraslovat. Je ale potreba ho rozebrat. Pote nechat prelestit.

na kolik to vyšlo, ten zmíněnej litr? Vypadá pěkně...ten můj je flekatej a leštěnej snad drátěnkou.
prelestit flanelovym/latkovym kotucom zhora a netreba ani rozoberat.... okolo terminalov by som aj tak nelestil, lebo zidu napisy.
"zlate" logo genesis samozrejme odmontovat treba :-)
a je nápad jak? mě připadne, že je to tam nalisovaný, pletu se?