Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Komponenty do Sonaty poradte :)

o Navštíveno 3297x o
o 28.11.2008, 09:47 | Vonox
Zdravim lidi jelikoz mam v sonate odkourenou levou stranu jak v palubce tak oval na dkufrem tak sem se rozhod koupit pro ni neco noveho a tak adam o radu vas znalce ... hledam teda ovaly nad kufr a pak naky repro do palubovky posloucham prevazne hip hop a chtel bych za oboje neco kolem 3 tisic zkuste prosim neco linknout a pak jetse jen tak pro odhad kolik by stali do palubky kdybych koupil tyhle ovaly a co na ne rikate
[ Link ]

jinak mam radio panasonic cq-rdp383nto bych menit nechtel zas tolik penez nemam dekuji za odpovedi :)

o 28.11.2008, 10:41 | KarlosE30SQ | Upraveno: 2008-11-28 10:42:12
máš to v setu a v akci [ Link ] je to sic trošku dražší ale zahrajou skvěle..
o 28.11.2008, 12:15 | jdoizo | Upraveno: 2008-11-28 12:16:44
Vonox- koukám že jsi z Jirkova, já jsem ze Žatce, mám skladem L693, mám i jiné oválay skladem + nějaké akční, můžeš se zastavit a klidně vyzkoušet
kdyby jsi měl zájem, napiš,zavolej, ICq....

Máme tu na výběr několik kompbinací :-)
Pavel
o 28.11.2008, 20:10 | CarMedia.cz
Jestli chceš kvalitní ovály, tak mám skladem a ve výprodeji poslední pár Powerbass ES-692X - hedvábné výšky s možností náklonu!! A opravdu po zvukové stránce výborné!! Na předek by se také něco našlo!!

Jinak kromě ES oválů máme skladem i S a L řadu Powerbass, i sety Kicx.. :-)

Jestli chceš o tom hodit řeč, tak se mě ozvi na ICQ 306011919, můžeme to probrat a případně něco vybrat..
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.329 sekund.