Navštíveno 3597x

29.11.2008, 16:15 |
Frenky.boy | Upraveno: 2008-11-29 16:18:46
Zdravim,potřebuju poradit rad bych pořídil nějaké slušné dvd radio do auta a dostalo se mi šance koupě tohoto radia? Zna z vas vubec někdo tuto značku ma s ni někdo zkušenosti? a popřipadě co si myslite o tech hodnotach co to umi neumi?
[ Link ] za případnou pomoc fakt dikes moc mit o pomuže
Ajéje, už je to tu zas. Poslední dobou tu bylo docela dost témat na tyhle levný rádia. Za sebe říkám ne, ačkoliv s tímto konkrétním modelem zkušenost nemám. Je to vždy cena vs. kvalita. Tyhle rádia defakto umí to co ty za těch 30, ale s kvalitou obrazu a zvuku to není žádná sláva. Prostě nelze od toho čekat zázrak.
Nevim... V americe si tuhle značku prý celkem chválej... i otec jí má ve služebáku a nemůže si jí za ty peníze vynachválit... osobně nevím co od ní čekat... ale můj názor je že do auta max Navigace jinej monitor neee

29.11.2008, 18:41 |
Aligátor | Upraveno: 2008-11-29 18:42:15
DOBRÁ CENA TO JO ALE JAKÁ BUDE KVALITA - TOŤ OTÁZKA
i když záruka 2 roky a není to až tak velká položka a tady máš když tak komplet od té firmy
[ Link ]
Jak říká reklama a zkušenost 8 z 10 zakazníku má zkušenost s tím že radio nepřežilo rok ti zbývající dva vydrželi neco přes rok a pak umřeli :-( bohužel
Ale mrkni na nejaky Pioneery nebo Alpiky nebo Kenwody atd jsou super ceny ted a po novym roku budou jeste lepsi predpokladam a myslim ze treba v tomhle se priplatit vyplati, nekupujes to jak auto todle to by melo prezit nejen jedno auto tak si radej priplat a nebo pak kupovat rocne dve az tri ale budes mit porad new :-p
ja ted koupil tohohle panasonica
[ Link ] za docela slusnou cenu kazdym dnem ho cekam na poště tak sem na to zvedavej :)

01.12.2008, 09:20 |
SEKIN Možná mám moc bujnou fantazii, ale mě osobně připadá, že tyhle příspěvky zakládá po různejma, pro tyhle účely založenejma nickama jedinej člověk, pro zvýšení povědomí o téhle značce. Jestli se pletu, tak se dotyčným omlouvám.
Ne heled sorry sem novej tak sem se chtěl jen poradit taky se mi to moc nezdálo o te značce sem nikdy neslyšel.Myslite ale že sehnat dvd třebas i bez obrazovky do nějakých 6 000 popř 7 000 tisic ve slušnější kvalitě je nemožné?
velmi slusne DVDcko je tento kousek
[ Link ]