Navštíveno 4613x

11.12.2008, 17:48 |
Olda zdravím stojí mi teď v garáži prasátko a za boha nemůžu sundat krytku madla na zavírání dveří :( mám ji z půlky oddělanou a někde ještě visí a jelikož nechci poddělat plast kolem, tak potřebuji vědět kam zhruba hrábnout.. další co zatím zkoumám je krycí lišta uplně v horní části tapecu.. jestli někdo poradí, tak dík moc jinak jedná se o b6

11.12.2008, 17:49 |
Olda kua vysí* jinak na fotce je to špatně vidět, ale označil jsem na madlo červeně kam jsem se dostal a odcvakl, ale zbytek nejde :(
pokud to bude jak na A6 tak jsou pouze z boku šroubky a vycvakneš cely tapec ven
Vypádá to jako na Octávii 2. Krytka madla je tam jen nacvaklá, pod ní jsou šrouby. Další šrouby byly tuším ještě pod tou horní kličkou.

11.12.2008, 18:58 |
Olda tak problém vyřešen :) nakonec jsem zabral a krytka vyletěla a dala mi do ksichtu :D pod ní šrouby jak jsem čekal tudíž tapec se uvolnil a ta horní lista je v celku s celým tapecem, takže stačilo tapec zvednout a vysunout z drážek.. Ale i tak dík za pomoc! ;-) teď natahat káble a běda jak zjistím, že rádio nemá ISO ale jen nějakej bazmek z výroby a budu v háji :D
Tak teď už ti neporadím, ale aspoň k rádiu, pokud tam máš origo rádio, tak ten má iso klasiku ;-)

11.12.2008, 22:05 |
Olda dík :) tak repro naházené a zbejvá jen kuchnout rádio a zapojit.. ale to až zítra :)

12.12.2008, 11:48 |
Kesam cendler: :)každá rada určitě dobrá.
skoda ze jsem si nevsim driv, uz ani nevim kolik B6 tek jsem rozdelaval :-D
já měl v passatu sice iso ale rádio mělo jen přední výstupy :-)
je to podle výbavy, pokud tam je VW Beta tak jsou jenom přední repra, pokud je tam VW Gamma tak jsou i vzadu