Navštíveno 3811x

Řešim teď problém, kdy bych chtěl skloubyt opravdu kvalitní audio, což je asi bezkonkurenční rádio Alpine, ale zároveň i navigaci v jednom. U Apline to lze řešit třemi způsoby:
1) koupit si řadu "D" a k tomu dokoupit modul "NVE-N099P"
2) koupit řadu "WX05" a k tomu dokoupit modul "PMD-B200P"
3) koupit řadu "WX02" a k tomu dokoupit modul "NVE-N099P"
U možnosti 1) jsem na ceně kolem 35 000, 2) jsme na cca 40 000 a u 3) na 35 000.
Ani jedna z variant se mi nezdá moc finančně příznivá a zase nechci mít v autě ještě přenosnou GPS nebo navigaci v telefonu.
De mi o to, jestli je ta kvalita u Alpiny tak markantně lepší než třeba u "Pioneer Avic-D3", kde je vlastně GPs integrovaný.
Může mi tedy někdo zkusit poradit nějakou nejlepší variantu, abych měl v jenom stroji i GPS, ale zase měl kvalitní zvuk jako u Alpine?
Mapy made in Alpine nejsou moc vychytaný na českou republiku atd.
Pokud nějaký adekvátní system all-in one, bud Pio nebo Keny vyšší
a pokud, tak vždy radim navi a audio zvlášt..
A jak to tedy udělat nejlép zvlášť, když nechci mít nad rádiem ještě krychli s navigací? Nebo myslíš, že je hlavně hodně velkej rozdíl v kvalitě zvuku mezi Alpinou a Pioneer?
lze to vyřešit jen jedním způsobem a to je Kenwood
[ Link ] a pokud chceš nějakou Kč ušetřit,tak využij tuto akci:
[ Link ] Jinak mapy v kenwoodu (garmin) jsou na vysoké úrovni / 5.1 výstup atd,atd
No jo,ale přece nemůžu srovnávat zvuk Alpine s Kenwood. To bych zase na zvuku slevil hooodně.

12.12.2008, 19:40 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-12 19:41:25
Myslím si, že integrované věci jsou vždy kompromis. Používám raději PDA s GPS ( iGO 8 ) a klasického Alpine na CD. Pokud bych hodlal investovat tolik, tak prostě koupím obojí. Vyjížděčku s navi a např. toho Alpine. Určitě by se to vešlo do těch cca 35000kč. Takové řešení už jsem viděl vícekrát, v náročnějších instalacích.
Tak já mám taky navigaci v mobilu (HTC) a funguje super, ale říkal sem si, že to nechci mít prostě přeplácaný a mít to všechno v jednom. Ale investice dalších 15t do přídavný navigace Alpine se mi taky moc nechce.
kenwoody jsou zvukove fajn, pomer vykon, cena a skvela navi je nejlepsi reseni
a taky pak dostupnost a aktualizace map
mam /A s blackbirdem a dobry
Ale asi neni srovnatelná kvalita zvuku u Alpiny a u Kenwooda,ne?
srovnatelné , podobné kdyby jsi srovnával třeba sencor s
IVA tak ano, je tam nesrovnatelné,ale ken vs. Alpine bych považoval za srovnatelné

14.12.2008, 11:30 |
clown jako jd ..
mam obe zarizeni zvlast :o)
já mám KENWOOD 7200 a jsem naprosto spokojen navigace šlape suprově a co se týká audia tak není co vytknout pokud použiješ kvalitní komponenty na ozvučení .
měl jsem Pioneera Avic D3(než mi to ukradly) a byl jsem hodně spokojený, zvukově se mi taky líbil víc než Alpina, ale na tohle má každý svůj názor
Aligátor: už jsou dostupné new mapy Evropy pro rok 2009 :)
díky Karle budu se muset ozvat kolegovi z Kroměříže :-)
kup si normalne radio za 10-15 a navi extra a este poriadne usetris, mat alpine navi nie je vyhra ani v nemecku, teda oproti beckeru je to aspon co sa nasej 30tisicovej dediny tyka bieda