Navštíveno 4011x

Technická data: Model: SPL-812. Max. výkon: 800 W. Efekt. výkon: 300 W. Mont. otvor: 310 mm. Vnější průměr: 325 mm. Mont. hloubka: 157 mm. Frekvenční rozsah: 20–1000 Hz. Citlivost: 93 dB. Hmotnost: 8 kg.
Potřebuju na něj nějakej levnej zesik ale aby to utáhl. Autorádio sencor 4*50w

levny u tebe znamena co:?

23.12.2008, 18:29 |
clown a to radio ma vystupy na zesik ????

23.12.2008, 18:44 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-23 18:45:50
Tady se podívej:
[ Link ] Z toho připadá v úvahu snad jedině Axton, ale je dražší.
Za 1200kč nic nekoupíš.
Výkon 350W RMS je naprosté minimum, aby se alespoň hýbala membrána.
hmm uvidíme snad matka přispěje
no budou se i bazorové hledat špatně v této ceně..
hifimaniak: Tohle nechápu co tím myslíš?
Výkon 350W RMS je naprosté minimum, aby se alespoň hýbala membrána.
Že pokud fakt nemá víc peněz, tak alespoň ten Axton s výkonem 350W. Ale ne míň, a stejně to bude dost kompromis.
hifi: myslím že na jeho TUC TUC by stačilo i 200RMS :D
hifimaniak: já to pochopil tak že mluvíš o tem pokud má sw 350rms že se membrána nepohne
hmmm,sencor,raveland,tam už to nezachrání ani pánbůh:-)) Teď jde ještě o to,jak se dá příkonům toho ravelandu věřit,já bych tam dal zas nějakej šit jako předešlí dva a ono to něco udělá,takže raveland nebo feng yong či podobné kaše a je to...To je lepší se za ty prachy radši wožrat...
jako Máchal 80 :o)),koukam sama lepsi znacka!:o))
Teda Máchale! Kde to můžu podepsat? :-)
vyměň radio to za prvé a k tomuhle basáku ti bude stačit tohle
[ Link ]
Stačit...? Ten Raveland rozhodně 300W příkonu mít nebude, takže bych s klidným svědomím doporučil i slabší HPB 602. Starší sežene od 600,- a na nějaký to hučení a bučení to určitě postačí... Ale ta 1502 by zase byla určitě lepší do budoucna, až si koupí nějaký pořádnější woofer...
kolik litrů ozvučnice na ten reveland chlepy ??
Výrobce to neuvádí? Máš k němu nějaké parametry? Fs, Qts atd.

30.12.2008, 18:00 |
Lefi tomikal : ještě popřemejšlej jestli by jsi ho spíš nějakýmu ňoumovi nestřelil a nekoupil sis něco normálního...věřim tomu že nějakýho vola najdeš když vidim ten design SW.
Kup něco tohoto stylu...
[ Link ] je to "méně" výkoné a určitě ti to zahraje mnohem lépe...
Podle tohoto popisu nemůže být špatný: Tyto profesionální superhloubkové reproduktory s impedancí 4 ohmy jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů a můžete je zabudovat do basreflexových skříní nebo do skříní s dolní pásmovou propustí. Zvuk těchto reproduktorů s vysokou účinností je absolutně nepřekonatelný. Tyto reproduktory jsou vybaveny membránou z umělé hmoty, hliníkovým košem a pryžovým vroubkováním s nízkou rezonancí, kaptonovými kmitačkami a poniklovanými přípojkami.
To mě dostalo :-)

01.01.2009, 16:15 |
halucin | Upraveno: 2009-01-01 16:17:36
Hele tenhle reproduktor vubec neni spatnej. Já měl menší verzi 10" v origo ozvučnici a na to jak to bylo malinký a levný tak to hrálo neskutečně dobře!!! Tak pozor na ty unáhlené předsudky. Nemusí být všechno špatný co dobře vypadá:)
halucin:pokud se ti libi buceni tak to je na to dobre! :o)
ja osone mam Rainbow Huricane v bassreflexu a mel by mit asi 300 RMS a duni mi celej sharan a pochybuju,ze by to tenhle basak taky zvladl...

01.01.2009, 21:34 |
Lefi | Upraveno: 2009-01-01 21:35:13
halucin : to nejsou předsudky,jen zkušenosti s touto firmou...a jestli jsi byl spokojenej,tak je to jedině dobře,protože ti stačí málo a nikdy nebudeš potřebovat nic pořádnýho...
Raveland hraje jenom na takovej ten pouťovej vzhled a koukám že mu to stále vychází :D