Navštíveno 10037x

24.12.2008, 13:07 |
basstard | Upraveno: 2008-12-24 13:09:02
tak začneme rádiem : alpine cde 9870r
pod zapalováním je umístěno ovládání zesilovače RF punch

další na řadě jsou kompa ve dveřích: GROUND ZERO TITANIUM GZTC 13MK² které hrají prozatím z rádia, středobas se vešel přesně do originál uchycení a výška je u ovládání zpětného zrcátka
jinak tento volant už je minulostí, nyní tam je sportovnější 30cm

v kufru je umístěn subwoofer JBL GT5-1204BR který pohání RF punch 2002 (nově SOUNDSTREAM picasso) a ovály v podomácku vyráběném platu jsou značky GroundZero stejné řady jako přední kompa

náš pes v autě mi pomáhá zapojovat new zesik :-)

Jak hrajou ty ovály? Příde mi že tam bude akusticekej zkrat. máš tlumený dveře?
tady je už zčásti vidět nový dáreček který přišel včera, zatím zapojeno jen na testování. přes vánoce musím vymyslet jak to umístit v kufru - pokud má někdo nějaký nápad sem s tím ...

zapojeno jen na vánoční testování, položeno na molitanu v kterém dorazil zabalený ten zesik.

24.12.2008, 13:25 |
petrb jako docela pekne, ale nelibi se mi ze tam mas pouzitych nekolik znacek, a pak me pridou take ty ovaly celkem zbytecne kdyby byly poradne vytlumene predni dvere a kompa hozeny na zes, tak v zadu nic nepotrebujes, akorat si myslim ze to zkresluje, ale to je jen muj nazor chapu ze kazdej mame jinej vkus, ale jinak dobry.
suprový zesilovač.. ale trochu kvalitativní rozdíl oproti subwooferu..
bladzej: hrajou taky jen na rádio. a zvukově to jde, spíš slyším jen výšky a malinko basy. nevím jak tam vyřešit ozvučnici...ale v novém konceptu hudby asi to uplně zrušim ty zadní repro a budu hrát jen ze předu přez zesik RF který jsem ted vyndal
petrb: jo původně jsem chtěl od jedné značky ( GZ ) všechno ale časem se mi začlo líbit i jiné komponenty...
jak píšu níže tak chci to trochu překopat a dát ten starší zes RF 100w rms na přední kompa. ale rádio má zas výstup jen na 1pár rca..
jinak vytlumené mám přední dveře a zadní kufrové dveře (foto). tlumeno dynamatem original, dyna extrem, sikdadamp a akustický molitan

Nevim moc co hodnotit, spatne nainstalovany ovaly a jeden neon =o)

24.12.2008, 13:59 |
Kesam Mě se to take moc nezdá
Repra znám jak kompa tak ovály. Ale potřebují nakrmit!! Pak se mě nezdá to plato a to i z duvodu že jde vše vidět. Bál bych se o to! A ten molitan je tam k něčemu??
nevim krome zesiku nic noveho......
Pohodová instalace, mně se to líbí. Toho Picassa ti docela závidim ;-)
no taky na tom nevidím nic extra, nic teda čím bych se chlubil ...
plato hrozný, a dalo by se říct že je tam k ničemu :o(
celkově to hodnotím instalaci ala L-J "na hulváta" :o)
collin: tys je měl taky tyhle repra? zatim jsou na rádiu ale v plánu je ten zes no. jo dřív sem měl plato které bylo přes celé ale předělal jsem ho z důvodu aby šli basy více do kabiny než aby to hrálo v uplně uzavřenym kufru.
o muziku se nebojim, mám garáž a plato je za minutu vyndavací a dám tam origo kryt když jedu třeba do Prahy :-) a pak to hraje na přední kompa a basák vzadu,ještě něco pro rejpalům nelíbí...?
partyboy: picasso hraje proti RF trochu víc na tlak a taky kvalitnější bas,ale zatím to je zapojeno jen tak na test a moc sem to ještě nezahřál.. za 3500 dobrá koupě.jinak díky za pochvalu ale pořád je co zlepšovat.
kesam: co se ti nezdá ? ses mohl více rozepsat...
kicker18: jo nový je ted jen zes, jen vymyslet jak ho nainstalovat do kufru aby tam zbylo trochu místa na občasné vožení věcí.
lucass: nestojím o hodnocení, díky. dělám si to podle sebe. jen sem se chtěl podělit o radost z nového zesu..tot vše
petura: taky se ničím nechlubim, jen sem se chtěl podělit o pár fotek když se na foru toho moc neděje..nic extra ta muzika není, to ani netvrdim ale pro můj poslech stačí. auto také slouží k normálnímu využití a ježdění, vše je schválně instalováno aby se mohlo uvést zpět do původního (origo) stavu... ten zesilovač je tam nyní jen na testování, dělal jsem to na parkovišti venku narychlo ty chytrolíne.
perfekt: parádní potahy co? :-) ve předu jiný a vzadu taky. používam to ted jako dopravní vozidlo při rekonstrukci bytu tak jsou ty potahy nezbytné..
basstard: tak jo ty chytrolíne :o) tak to příště dělej jinde a pomalu aby to za to stálo :o)
no plato mne nebere a tlumení u mne není tlumení máš to naplácané jak se ti povedlo od každého něco :-(
Takto to nějak vypadá když tlumím jen abys měl představu.

Také snad jedině to tlumení.
Já tlumím takto:
[ Link ] Zbytek fotek tam ještě dodám, ale pro představu to stačí.
nj tlumení není zas takový zázrak no, ale Ali :) tys byl taky příkladem akustického zkratu :)
tak pro všechny ještě jednou plato půjde brzo pryč aby tam nebyl akustický zkrat = největší hrozba začínajícího hifíka :-)
to tlumení je lepené vedle sebe, na fotce to vypadá hůř než ve skutečnosti. nemám tolik peněz na komplet celé auto ve vrstvách.
u toho tlumení bych chtěl dodat že sem toho měl docela málo a snažil jsem se pokrýt co největší prostor, asi to není nejlepší ale nemám to na dbdrag a drnčení plechu mi až tolik zas nevadí..
jinak štastné a veselé vánoce 2008 všem hifíkům
mno nevím, tímhle bych se na AUTOHIFICLUBU!teda rozhodně nechlubil, tím můžeš maximalně oslnit nějaké smažky někde před diskotékou,nebo před rampama, ale ne nikoho tady.....
za mě teda hrůza.....a na hulváta!!
mishan: díky za trochu vánoční schovívavosti. chápeš ty kokos že se tím nechlubím ani nemám důvod oslňovat nějaké smažky před diskotékou či co to píšeš za bláboly. je to na můj osobní poslech a auto slouží k ježdění a normálnímu používání... na hulváta je to pro zkušební poslech, včera mi ten zesik přišel poštou tak jsem chtěl zkusit funkčnost atd...
sakra to se tu nenajde někdo normální ale jen kritici který nemaj nic lepšího na práci.
mishan: ty si jdi za smažkama před disko do Vsetína zamachrovat, mezi cikány. když nevíš vo co jde tak se neser laskavě ....
musis brat to ze kritika patri ke vsemu na co si snad vzpomenes! .o)
kicker18: jak to myslíš? tak nikdo není dokonalý a jen jsem chtěl představit svoji muziku ve feldě,nic víc. nemám to na machrování jak tady někdo píše ale pro zlepšení nálady a sluchu.
basstard: Zbytečně se čertíš a nemáš k temu duvod. Pokud jsi nechtěl aby ti do toho někdo psal tak jsi to bud sem neměl dávat nebo jsi měl požádet M at to zamkne..! :-DD
Collin: zbytecne prehnana reakce Mishana, stacilo napsat ze to tlumeni neni ono jak ostatni..
Basstard: kvalitneji vytlumit a mas to dobre, staci kdyz tam prsknes na kazde dvere 2 desky vibry 25 a je to..
basstard: nesváděj to na Vánoce a na nějakou schovívavost a když se tím nechlubíš,tak proč tu dáváš fotky??? čekáš že ti to tu každý pochválí nebo co???
To je jak kdybych si koupil seriovku a na tuning foru a ni machroval jak není skvělá!
Je vidět, že nedokážeš přijmout kritiku, tak to sem radši příště nedávej ubožáku! já se tu taky nechlubím každou kravinou....
jinak jako Kicker a Collin....
Midnite: víš že já slovama nešetřím, když kritizuji ;-)
colin: tak asi máš pravdu,trochu mě to nasere když sem lidi píšou tyhle kydy a neznají mě ani nevědí jak to hraje pohromadě ale jsou nejchytřejší... měj se type a štastný vánoce ti přeju.
mishan: jj to vim :), ale kazdy nekdy zacinal
basstard: je pravda ze v tlumeni by se nemelo setrit a to ze ti drnceni plechu nevadi: proc si teda tlumil? :D

24.12.2008, 20:07 |
mishan | Upraveno: 2008-12-24 20:18:09
basstard: já sem tebe osobně někde kritizoval a kritizoval jak to hraje??? já kritizuju jen to co vidím na fotkách....
a o tom jak to na rádio hraje .. to asi nemusím komentovat.....to si dokážu živě představit a narozdíl od tebe, už sem nějaké ty sestavy poskládal, tak nemelu o ho*nech ;-)
takže za
1.buď se to tu zvrhne v hromadnou hádku :D
2.to tady (M) včas odemkne
3.všeci půjdou z fóra pryč, třeba se dívat na TV :D
tak ok, děkuji všem zůčastněným za kritiku i za jiné reakce na fotky. stejně každý jednotlivec má svou vlastní pravdu a vlastní názor...
midnite: tak lehké drnčení mi neva, mám v plánu tlumit ale postupně. ted sem koupil nový zes a rekonstuuju byt. o tom tady nebudu rozvádět debatu to je nadlouho. ale v plánu tlumení určitě je, ten sikadamp je cenově v pohodě a kvalitou skoro jako dyna extrem takže půjdu do toho. jinak díky chlape za rady a přeju šťastný a veselý.
mishan: to je jedno to neřeš,moje muzika a můj problém . nebudu si kazit kvůli tobě večer. tak když ti to nelíbí tak to prosím nekomentuj a nechod do tohoto tématu.
basstard: cenove ti lepe vyjde vibraflex 25.. popremyslej o tom
basstard: tak v tom tě bohužel zklamu, zakázat mi to nemůžeš... jen sem kritizoval, ale ..bohužel je to tvuj problém, ne můj, že to nedokážeš přijmout....
mishan:dokážu ale podle toho jakým způsobem, nějaký kecy že budu oslňovat smažky někde u diskotéky sis mohl nechat pro sebe....na tohle nejsem zvědavej zas já..
midnite: a je to kvalitativně taky stejný? ten vibraflex dělají i širší ještě že jo..?
dělá se vibra 25 a 40 jinak si myslím že kvalitou je to přínejmenším stejnéé jako dynaaaaaaa a sika
Tak tady se to rozjelo :-)
basstard: trochu mě to nasere když sem lidi píšou tyhle kydy a neznají mě ani nevědí jak to hraje pohromadě ale jsou nejchytřejší...
Co tohle stím má společného jestli tě nekdo zná a neví jak to hraje?? Zatím sem teda nepostřehl že by se tu někdo bavvil o kvalitě zvuku...
basstard: no co..přidal sem trochu omáčky.. ale aspon je prdel nee?? :-D když jsou ty vánoce :-)))

24.12.2008, 21:21 |
Kesam Hši jste se tu nějak do sebe pustily :-)

24.12.2008, 21:26 |
Kesam Aby tady ježíšek ještě nerozdával bany :-)

24.12.2008, 21:41 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-24 21:42:04
To uložení zesu. Co dvojitá podlaha? Místo na zes, kabely, povinnou výbavu a je k čemu připevnit subwoofer.
Když bude nové plato tak dej zesík třeba zespod. Ale musel by jsi asu sundat i ovály.
Midnite ?
o 24.12.2008, 18:56 | Midnite
nj tlumení není zas takový zázrak no, ale Ali :) tys byl taky příkladem akustického zkratu :)
Nějak bych chtěl vysvětlení popřípadě fotky aby se mi osvěžila paměť děkuji.
Ali byl to topic take o tlumeni a hodil si tam dvere ktere se tlumily Dyna extremem a v prednim plechu si mel normalne nezadelane diry, mel si to jen oblepene a nijak zadelane.. tak jen pripominam (nic proti) a nekteri clenove ti to taky pod tvou fotku napsali :) (Jo a nebyl to tvuj topic, ale prispival si tam)... nevim jestli si to pak necim zadelat nebo tak neco.. Ale musis brat ze chybama se clovek uci viz Basstard.. (neni to nic proti tobe, aby sis nemyslel ze vyvolavam rozbroje)
jaké rozbroje jaky topic nějak nechápu o čem tady kecáš ?
hifimaniak: dvojitá podlahy je určitě jedno z možných řešení. zrovna ted dřevotřísku nějakou mám. díky za tip
Ali: daval si priklad ke kteremu si napsal: Toto je spravne tlumeni odeme (nebo neco na tento zpusob) a nemel si tam zadelane diry na vnitrnim plechu. jestli nechapes, nevadi.. takze to je vysvetleni toho co sem napsal jestli si to nepochopil
ty vole to že nemám zadělané dveře tak spůsobí akusický skrat :-) asi myslí tuto fotku ? prosím odborníky co je tam špatně aby napsali . Díky.

Jj. Dvojitá podlaha zabere celkem málo místa, vypadá jednoduše, čistě a je levná. Co chtít víc :-)
nezadelane diry, bude ti to profukovat :P jestli teda nemas fakt huste pridelany tapec...
to Aligátor, pošli foto, kde je vidět kde je přidělané repro.. takto těžko soudit..
hošani, Ali a Midnite... držme se tématu basstardovy skvělé muziky a neřeště tu chujoviny, jo :-)
si kdyžtak založte nový thread broučci :-)
díky mishane ale zajimá mne jen jestli mám dobře tlumení bo midnite mne odsoudil že je to špatné.
Ali: neodsoudil, tak se jen ptám jestli máš dobře přidelaný tapec že dobře těsní, nebo tam jsou repro nebo nevím. ale co mě učili tak všechny díry zadělat aby nic neprofukovalo
v tomto případě se musím zastat Midniteho.. jestli dobře vidím, tak napravo je otvor na středobas.. V tomto případě by bylo skutečně záhodno zalaminovat, nebo zanýtovat otvory a přetlumit.. Takto po stránce odstranění vibrazí supr, po stránce zvukové k ničemu..
revilofifi.cz - jedná se o vytlumení plechú repra tam umístněné nejsou jen v kufru SW :-)
reakce na:
25.12.2008, 00:08 | mishan
hošani, Ali a Midnite... držme se tématu basstardovy skvělé muziky a neřeště tu chujoviny, jo :-)
si kdyžtak založte nový thread broučci :-)
oni můžou si psát co chtějí ale ty se sem neser, už jednou sem ti to psal tak nevim proč se vtíráš.....si trapnej!
v tom případě nemám výhrad..

25.12.2008, 00:18 |
swep me by zajimalo jak souvisi akusticky zkrat s nezadelanyma dirama ve vnitrnim plechu dveri, muze mi to nekdo objasnit?
ali: jako revilak.. jestli nejsou repro tak parada
basstard: nezacinej zas... bude zbytecny flame

25.12.2008, 00:19 |
swep nejak sem to nepochopil :)
basstard: a ty si zas chytlavej jak benál... si nedostal vysněné dárky nebo co???
a just sem psát budu :-)

25.12.2008, 00:20 |
trlon basstard-seš srab.psát vyhrožující email jednomu členovy.
napsal ti svůj názor,on ví dobře co říká.Je to dlouholetý hifik a hodně toho dokázal
mě by zajímalo jak hrozný je ten akustický zkrat u toho plata. proč je to tak špatné podle odborníků atd... chci se něco dozvědět a udělat to lépe a ne se tu hádat o kravinách.
basstard: vyres to jako vsichni rozumni. Plato hod do skarpy. dopredu si dej kvalitni kompa a vzadu sw a si vysmaty

25.12.2008, 00:25 |
petis membrána oválu nemuže stlačit žádnej vzduch pod sebou takže se jen nekontrolovatelně plácá, a nedálá žádnej zvuk.
No nevím proč tolik kritiky.. Jasný, to tlumení je odbyté, ale jestli s tím je basstard spokojený, tak proč ne, je to otázka priorit každého jedince.. Viděl jsem daleko horší instalace..

25.12.2008, 00:27 |
swep ja kdyz sem mel ovaly v plate a pod tim suby tak se mi to jakoby rusilo, nevim cim to bylo ale kdyz sem je vyhodil tak to hralo uplne jinak a hodne lip a to sem mel plato pres cely kufr
midnite: dyt tohle jsem psal už někde na začátku. tak jak píšeš je to v plánu...mám ještě ten dvoukánál RF který chci využít na ty kompa vepředu.
za 1. pozdravuj psa
za 2. nez zapojis tak to poradne zatlum, nebo budes zklamany a prace navic.
za 3. podme vseci spat :)
swep: to je právě ten akustický zkrat ;-)
Midnite: vyjímečně s tebou souhlasím....
boltron: zlepšit tlumení je v plánu, ted sem koupil zes tak nejsou love. na tý fotce co jsem nahodil to vypadá hůř než ve skutečnosti to je.
petis: jo dík, ale výšky na oválech hrají v pohodě a trochu ten středobas je slyšet. neplácá to jenom naprázdno... , jáko chápu že v uzavřence na zesíku by to bylo supr ale nemám to tak.

25.12.2008, 00:34 |
swep mishan: dik :)
mishan: nac rozbroje
basstard: a to je prave ono.. prvni zaklady pak vse ostatni

25.12.2008, 00:36 |
trlon | Upraveno: 2008-12-25 00:37:28
basstard-proč to nenapíšeš sem.proč vyhrožuješ (mejlem)
To napiš sem néé
srabe
Akustický zkrat.
Reproduktor pracuje s tlakem před a za membránou. Přičemž ten za ní musí být vyšší, je to dáno konstrukcí. Proto je třeba zajistit utěsnění dveří. V případě, že dojde k vyrovnání tlaků, hraje reproduktor do akustického zkratu. V reálu to znamená znatelnou ztrátu v oblasti basů.
Tak nějak :-)

25.12.2008, 00:39 |
petis basstard: středy a vejšky z oválu budou hrát dycky, nepotřebujou nějakej prostor aby zahrálÿ.

25.12.2008, 00:43 |
trlon basstard- 1-vyhod to plato!
2-vytlum pořádně auto!!!!!
3-kup si pořádné repro
4-dej tam pořádný kabely

25.12.2008, 00:44 |
swep princip toho zkratu je mi jasny jen sem nechapal jak to souvisi s tema dirama ve dverich kdyz na to prijde tapec.. uz mi to bylo vysvetleno
Trlon 00:36 O co jde? A ohledně toho že každej fur píše jak stačí předek tak Ano v pohodě, ale když dá člověk i dozadu nic nepokazí. A ohledně akus. zkratu když je takto dělané plato nijak sem to nepostřehl že by to mělo špatnej vliv.
petis: no já tam mám ty ovály jen na střed a výšku...nepotřebuju aby basovaly od toho je čistě woofer. je to pro cestující vzadu nebo když se občas otevře kufr a poslouchá se venku..
hifimaniak: vyčerpávající vysvětlení.
trlon: vo co ti jde? snad si nestěžoval mishánek kolegovi ze Vsetína.
Pokud je např. woofer free air tak má tužší závěs, který nahrazuje ten vzduchový polštář.
A myslím si, že i ovály jsou konstruovány podobně. Tedy tak aby zahrály i bez ozvučnice. Dávají se většinou do plata a kufr je jako ozvučnice stejně moc velký, aby plnit tu funkci.
colin: taky mám rád i když slyším výšky i ze zadní části, přijde mi ten zvuk více prostorový. už jsem tenhle styl plata viděl u některých aut na sraze, a to mě inspirovalo.
basstard: jo , brečel sem mu na klíně :-D že si mi to těžce nandal.....
já nikomu nic nenandavám, zajímám se jen o autohifi a chtěl jsem se něco dozvědět a zlepšít. ale takový lidi jako ty mi to nemůžou znechutit..

25.12.2008, 00:52 |
petis hifim@ni@k: Freeair dotoho neplet. ten potřebuje ozvučnici stejnou jako aždej jinej woofer. Jen ta ozvučnice je třeba z celýho kufru když je woofer v platě. A tvrdší závěsem nic nedocílíš. Přidává se jen počet vlnovcu (Spideru) kvuli vyššímu zatížení u SPL. nic víc

25.12.2008, 00:54 |
trlon Collin-Neříkám že v zadu jsou repráky na pi.u ale kdyby si pořídil pořádný tak to bude hrát o moooc líp.To určitě.Nebo ne
taky sem mněl kdysi repráky v zadu a myslí že i 2páry.Ted mám asi takový hodně lepší ve předu a to je jiná
basstard: šak o to mi vůbec ani nejde, jen sem ti to zkritizoval a ty si to těžce neunesl.... to je vše..
TAKZE KONEC... ZAVIRAME... VSICHNI CHRAPAT!!!!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Repro vzadu kazí scénu. Stereo je prostě jen předek.
Je dobré pro spolujezdce vzadu, v tom případě je třeba nastavit u něj hlasitost tak aby nešlo slyšet vpředu.
Je dobré na srazu apod. aby z kufru nešly jen basy.
Takže záleží na konkrétním použití.
že bychom šli spát? ráno moudřejší večera...

25.12.2008, 00:59 |
swep ja osobne kdyz sem sedel vzadu a hraly ovaly za mnou tak sem z toho moc dobry pocit zvukovy nemel, je to divne kdyz jde zvuk zezadu.. nemuzu si pomoct

25.12.2008, 01:00 |
trlon Midnite-Mně se spát nechce:-)))))
TRLON: no kua :D
TAK VŠICHNI KROMĚ TRLONA SPÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT
hifimaniak: taky si myslím něco podobného, ale jen si myslím že právě repro vzadu rozšíří trochu tu scénu. jinak na rádiu mam nastavený aby hráli předky víc, to je jasné.
Také nemám rád zvuk zezadu, ale jak psal maniak záleží na použití. Na srazu při otevřeném kufru mě předek nebude nic moc když nejsou vzadu nějaké repra..

25.12.2008, 01:05 |
swep basstard: ta scena by mela byt vepredu, kdyztak kompa do zadnich dveri pro pasazery vzadu.. a plato mit jen na srazy aktivni, pokud to mas dobre nastavene tak bys prakticky nemel zadek vubec slyset a mel bys slyset jen predni repro, tedy scena pred tebou, dokonce i basy by mely jit zepredu, nekdo dava woofer pod nohy spolujezdce atd, tech vychytavek je hodne

25.12.2008, 01:06 |
trlon Já si dám kávu a nespím vůbec:-)))
Repro v zadu je někdy dobrý,napřed bych pořídil pořádný předek než vyhazovat za 2je šmejdy.někdy je to pěkný zvuk když se to ozívá i zezadu a né jen duc duc

trlon Já si dám kávu a nespím vůbec:-)))
Repro v zadu je někdy dobrý,napřed bych pořídil pořádný předek než vyhazovat za 2je šmejdy.někdy je to pěkný zvuk když se to ozívá i zezadu a né jen duc duc

trlon kua to kafé píše 2x:-)))))))
tak jako já ty repra už mám koupený, a jako šmejdy mi to zas tak nepřijde. není to žádnej highend ale mě to dostačuje zatím. ohledně té scény, nechci aby šla všechna zepředu, mám rád když jsem zvukem obklopen ze všech stran jestli si rozumíme. v tom je právě to že každý má jiné požadavky na výsledný zvuk ...
basstard: je vidět, že o muzice toho ještě moc nevíš, kdybys radši tady na forum nejdřív napsal, aby ti kluci poradili, co koupit za komponenty, aby to dobře hrálo, ušetřil bys spoustu peněz a mých narážek na tvoji instalaci....
a z toho rádia to fakt bude hrát krutě :-D :-D LOL!!
nevím mě vzadu nějak ovály zvukově nepřekáží, zvuk jde tak jako tak ze předu.. a nechápu jak můžou ovály vzadu vyvolat akustický zkrat, prosím o vysvětlení..
basstard: nevim ale moc lidi co znam ovaly vzadu nemaj, nebo jakekoliv repro kdyz maji sw... ale je to tvuj boj
mishan: nevtírej se trapáku. nezajímaj mě tvoje názory.
basstard: díky za lichotku, ale stejně si je přečteš :-))))
já ti rozhodně nelichotím, mohl by jsi tady přestat spamovat, chcem se tu v klidu bavit o hifi

25.12.2008, 01:14 |
swep basstard: ja to chapu jak to myslis, ale spravne mas mit scenu pred sebou, jina vec je kdyz sledujes treba video a mas v aute 5.1 system pak ses zvukem obklopen ale pri hudbe, kdyz ti jde zvuk i zezadu tak se ti tristi scena a ten prednes je zkresleny a nehezky, ale to je vpodstate tvoje vec
Bolt: Někdo tu to popisoval pročti si tu 100příspěvku :-D Já sem ho nepostřehl. Zvuk zezadu nebo ze všech stran se mě líbí tak na domácím kině abych měl efekty. V autě když na se mě valí zvuk zezadu je hnus.

25.12.2008, 01:15 |
Kesam Sakra dneska je tu živo v pozdních hodinách :-)
swep:ale spravne mas mit scenu pred sebou.
Spíše bych řekl že to každej má mít jak chce.. prostě když se jim to líbí jsou spokojeni tak proč ne!?
Basstard: ver ze ti chceme pomoct, Predstav si koncert.. tak jsou repraky jen pred tebou a proc? aby si z toho neco mel a aby na tebe nesla hudba zepredu a zezadu naraz (by ti praskly usi - obrezne receno).. u filmu je prostorovy zvuk uplne neco jineho

25.12.2008, 01:19 |
swep Collin: mas uplnou pravdu, kazdy si to ma udelat jak se mu to libi :)
asi správně to tak má být, pro sqčkáře to bude určitě priorita. ale já neposlouchám v autě nějaké symfonie a orchestry abych musel mít zvuk jak když sedím v první řadě v divadle...

25.12.2008, 01:20 |
mishan | Upraveno: 2008-12-25 01:26:19
basstard: to byla ironie!! a já se bavím o čem? o letadlech? ti tu radím jak to máš správně udělat, tak kde vidíš muj spam??....by ses nad sebou měl zamyslet, chlapče :-)
Vytvořit prostor zvládne v klidu přední repro ( v klidu znamená tak min. 8000kč :-)))
tak díky hoši za rady. je už pozdě, dořešíme to třeba zítra. mějte se a přeju dobrou noc.
maniak: neni pravda min 8000
maniak: právě těch 8000 mě stála celá instalace :-) dělám to dost s ohledem na cenu,snažím se najít dobrý poměr cena/kvalita.
hifi: Tak ale nepřeháněj :)) ovšem je blbost mít předek na rádiu a mít sw např. 700rms. To byl muj případ. Předek sem ani pomale neslyšel. Ted kompa na zesu 60-70rms a zatím stačí..

25.12.2008, 01:23 |
trlon jakejch min.8tis?
Tohle si vyčet kde?
trlon: Řekl bych že straší nebo dělá p*del..

25.12.2008, 01:27 |
trlon Si myslím:-)))
Už sem se lek že mi dobrý repráky utekli o 2litry:-)))

25.12.2008, 01:27 |
swep 8tis to uz je dobry ranec za kompa :))
Já mám jen MacAudio CFX 2.16 a doma regálovky Visaton Avanti ( bedny za 20k,ale měniče v nich cca. 10k ). S těmi jsem spokojen. Myslím, že když se budu chtít dostat na stejnou ůroveň tak to po zkušenost vidím na repro právě za těch asi 8000kč. Ale to je moje zkušenost.
Kdybych neměl rodinu tak bych byl blázen a vše bych dával do muziky.. Ted sem rád když něco kupím.
Collin: přesně jak píšeš.... ale tak hlavně že mu felina duní......vvvvvo to přece de nééé????
swep: já mám kompa za 18 :-)))) jen abys byl v obraze trošku :-)
mishan: Asi Ano. Znáš to komu néní rady tomu néní pomoci. kolikrát se i lidi ptají pořád dokola ale ve finále si to udělají podle sebe.

25.12.2008, 01:32 |
Kesam Jo tak muj fotr říka od té doby co dělám auto že je lepší rvát prachy do něj než do drog ale začal sem víc chlastat :-)

25.12.2008, 01:34 |
swep mishan uz sem slysel i za 45 tis ale prijde mi ze 8 tisic za kompa ktere umi udelat scenu je docela dost ale mozna se pletu

25.12.2008, 01:35 |
trlon [ Link ] Myslím že tohle úplně stačí:-)))
Collin: máš recht ;-) přece jen lidi, co už to dělaj několik let jsou blbci,kteří tomu nerozumí a ti , co mají muziku za pár peněz jsou nejlepší..... (toto není narážka na basstarda) ikdyž...možná... mainko :-D

25.12.2008, 01:36 |
swep Kes@m: haha, to presne rika i muj tatik, a s tim chlastem to pozoruju taky :))
Trlon: Dobrá sestava. 147dB Také pěkné.
mishan: Jaké máš kompa?

25.12.2008, 01:40 |
mishan | Upraveno: 2008-12-25 01:41:39
Collin: morel Hybrid Ovation 6 v aktivu na Pio P88
swep: já měl už hodně instalací a řeknu ti jedno, rozdíl mezi kompama za 2500 a za 8000 je neskutečný ;-) to byl muj první větší upgrade, dnes sem už malinko v jiné dimenzi...o několik pater výš :-) a vím, že první bych udělal to, že bych ty kompa za 8k koupil ;-) než mít v autě 2 páry za stejnou cenu :-)
Jjj díky, přehlédl jsem...

25.12.2008, 01:43 |
swep mishan: souhlasim s tebou

25.12.2008, 01:43 |
Kesam :-)Tady se dneska natříska aktivita :-)
Collin: já tebe taky ,proto edit :-)
Já začal s hifi věží a měnil a měnil. Až jsem se dopracoval k tomu s čím jsem spokojený. Přišel jsem na to, že ideání poměr je 20k za bedny, 15k za zesík a 8-10k za CD. Teď se prostě toho snažím dosáhnout v autě.
Měl jsem i ty GZ 165 a teď CFX 2.16. Celkem mile mne překvapil ten skok, ale pořád to není ono. Ale myslím, že např. Morel Dotech Ovation budou konečné :-)
Kes@m: to víš, musím nahánět kde se dá :-) mám malé skore :-D
Aha nejsem sám kdo si to myslí :-)

25.12.2008, 02:30 |
Kesam :-) ja jdu spát
To se neda cist... Jdu spat =o)
:-) tak jak se dívám bavilo vás to hodně do noci .
to já se raději pěkně vyspal.
asi tak nějak.. :-)
Jinak k sestavě Basstarda..
1) vyměnil bych HU
2) přetlumil bych dveře
3) vyhodil bych plato
4) prodal bych GZ jak ze předu tak zezadu a koupil lepší kompa na předek
5) což je asi nejdůležitější - NECHAL BYCH SI HNED NA ZAČÁTKU PORADIT, ABYCH NEKUPOVAL KOMPONENTY, KTERÉ BUDU DO PŮL ROKU PRODÁVAT..
aligátor: jo docela se to včera protáhlo...
revilohifi:
1/proč?
2/je v plánu ale nyní nejsou finance
3/plato půjde ven, spíš je dělané jako vyndavací. takže za 10 vteřin je vyndaný a odpojený od kabeláže...
4/to časem chci prodat, ale v dnešní době skoro nikdo nic nekoupí nebo jedině za prodělečnou cenu...
5/tyhle komponenty jsem kupoval ještě když jsem neměl woofer a myslel jsem že basák ani chtít nebudu.to mě hifi ještě tolik nebralo. byla to v té době novinka od ground zera, kupováno na začátku roku 2007. takže newim proč tu píšeš něco že za půl roku je budu prodávat...

25.12.2008, 12:13 |
DaveX Řešíte tady samé sračky, píše tady, že to má na normální poslech tak co tu řešíte nějaké scény? Není na nějakém koncertu a na disce jde slyšet zvuk taky odevšaď a všichni tam paříte. Pokud se mu to líbí tak proč ne. Dveře vytlumí, takže to taky neřešte. Každý nemá 20 000 na sestavu. Já mám taky sestavu udělanou za menší peníze a jsem spokojený.
Dále nějaký mega akustický zkrat bych v tom kufru neviděl, když má plato v tomto tvaru. Nějaký tam bude, ale že by byl nějaký velký, tak to ne.
jinak mishane taky jsi měl trochu šetřit slova a spíš poradit než tu psát hovadiny, z kterých plyne akorát to, jaký jsi king a že máš všechno nej. Trocha rady by neuškodila
basstard: vytlum dveře a kup nějaké lepší kompa, nejlépe nějaké 165, zes na ně koupíš tady va bazaru za pár kaček, koukni na
[ Link ] nebo na
[ Link ] a tlumení
[ Link ] toho ti budou stačit 4 pásy na oboje dveře. Pak si budeš jen pískat :)
jinak jsi se taky trochu rozčiloval, stačilo si jen mishana nevšímat a byl by klid
1) jeden pár výstupů na předzesilovače.. v okamžiku, kdy budeš chtít na tento pár zapojit i předek, budeš muset rozdvojit signál.. máš tam dálku, ale na RF, nevím, jestli to bude komunikovat s SS, ale řekl bych že ne.. tím pádem ztratíš možnost ovládání SW.. Tohle není o několikanásobné investici, ale o rozvaze.. Pokud by jsi tímto směrem přemýšlel hned od začátku, mohl jsi koupit rovnou lepší kompa, jako jsou třeba Kicx GFQ atd., v konečném důsledku ušetřil i pár kaček a ty přidat na HU.. v tvém případě by stačilo i třeba A 9874 s dvěma páry FRONT/REAR.. REAR voliltelný mezi REAR a SW.. a bylo po problému.. Navíc, když se teď podíváš ne ceny alpin, tak jsi mohl chvilku počkat a koupit rovnou 9880 i s USB atd. a bylo po jakémkoliv problému..
DaveX: já slovy nikdy nešetřím.. jsem prostě už takový.....
a takovým, jako je basstard není třeba radit, takoví tě pošlou za každou radu doprdele hned....
podle toho, jak vystartoval kvuli blbosti, je to jasné, mě by to třeba ze židle nezvedlo vubec, kdyby mi to někdo napsal, jen bych se zasmál :-)
Davex: o vibraflexu jsem mu už psal kdyby si pozorně četl.. tlumení a rádio je základ.. když to nemáš, tak nebudeš spokojený nikdy
jinak těch půl roku jsem psal obrazně.. Postavil jsem zástaveb celkem dost i lidem, kteří přisli s nějakou vizí.. po nějaké rozmluvě se změnily plány na zástavbu, která měla budoucnost.. s ní jezdí již několik let a jsou spokojení a ani v nejmenším nepřemýšlí nad tím, že by měnili.. Tím jsem chtěl jen říct, že před začátkem to chce pořádně komunikovat a potom se rozhodnout.. ty si tu jedeš pořád svojí a s odporem těžko přijímáš cizí názor, který to myslí i dobře.. Někteří to jen vyjádří trochu podivným způsobem, nicméně v každém příspěvku bude trochu pravdy..
P.S. víš co se říká, nikdo není tak bohatý, aby kupoval nejlevnější věci.. To je záruka 100% obměny a to se ZTRÁTOU..
davex: díky za podporu, je vidět že uvažujeme podobně. to co píšeš je přesně co mám na mysli. děkuju ti za rady. přeju štastný a veselý vánoce.
revilohifi: no má to jen jeden rca právě, to vím že je nevýhoda. tak když jsem to kupoval tak jsem nevěděl skoro nic ani že je nějakej autohificlub... hlavně to rádio je kupovaný od kámoše za 2000kč protože si kupoval nový a tohle potřeboval hned prodat. proto mám toto rádio. díky za radu chlape.
mishan: už včera sem ti psal aby ses nevtíral a ty pořád sem lezeš otravovat...ubožáku. a jestli sis všiml že ti kdo mi poradily sem poděkoval a popřál hezký vánoce. takže tu nepiš ty tvý bláboly že mi není třeba radit atd když mě neznáš.
revilohifi: tak jo já začínal jako samouk a o netu jsem neměl moc páru ani informace. začínal jsem na kazetovém rádiu s reprama ve předu a vzadu bedny od hifiny. pak přišel na řadu sencor rádio na cd a k tomu sencor ovály a přední koaxialy. pak už sem chtěl něco lepšího a dopracoval jsem to k tomuto viz výše. asi je to pro většinu z místních borců šit ale mě to na občasný poslech stačí. tímto děkuji všem ochotným lidem za rady a názory.

25.12.2008, 12:51 |
DaveX Midnite: to vadí že jsem mu to napsal taky? Pokud ano tak promiň. Já jen že jsem s tím tlumil dveře ve felicii a tak jsem mu napsal že 4 pásy budou stačit. No mně ještě zbylo.
basstard: forum je od toho aby se diskutovalo o problemu. Asi nechapes ze v hodne obchodech (skoro vsech) ti rikaji jak je to ci ono skvele jen aby to prodali a ve skutecnosti muzes koupit lepsi a levnejsi, ale asi to fakt nechapes.. a na poradnou zastavbu nepotrebujes zadnych 20tis jak tady pan Davex psal...
midnite: to chápu ale prostě tyhle repro už jsem koupil skoro před dvěma rokama. je mi jasný že každý chce prodat, taky než něco koupim tak nad tim dumám jak dlouho...nejsem ten typ že mu někdo něco nabulíkuje a hned to letim koupit.
davex: jsem rád že si napsal, mindinte to nijak neřeší. tobě ještě tlumení zbylo? neodprodal by jsi něco po novém roce?
basstard: si moje matka nebo co??? bys mě musel zabít, abych tu nepsal :-) a takových lidí, jako si ty,sem poznal dost a tím, jak se tu vyjadřuješ mluví samo za vše....o tom si obrázek dělat nemusím....
jinak naprostý souhlas s Revilohifi...
newim co jsem udělal špatně, snažil jsem se udělat zástavbu ze základních řad od jednotlivých výrobců s ohledem na cenu a kvalitu. měl jsem v plánu tak do 10 000 kč za komplet auto... nemám prostě prachy na lepší repro tak mě tu zlynčujte klidně.

25.12.2008, 13:21 |
trlon jooo a doněj:-))))
basstard: stále nechápeš jednu věc, co ti tu chceme vysvětlit a to je to, že za ty peníze, co si do toho nasypal jde udělat mnohem lepší hudba...
..ale to by ses musel napřed zeptat někoho, kdo tomu rozumí.. ale je vidět, že na to je už jaksi bohužel pozdě....
basstard: Napiš mě klidně na icq a mužem pokecat v klidu a třeba vyberem něco lepšího ;-) Jak chceš, ale tohle všechno pročítat už je boj:-D
Já nevím co tu stále řešite? Někdo nemá něco v autě podle vaších představ a už se tady čertíte. Jestli jemu samotnému ten zvuk vyhovuje tak o co jde. Sám psal, že začínal s kazeťákem a postupně to zlepšoval, jestli ho to chytlo, tak bude zlepšovat i nadále a k tomu nepotřebuje vaše kousavé příspěvky. Podle mě se vybral dobrou cestou a myslí to dobře, rozhodně není z těch co staví na Ravelandech, Toxicích apod. Nevím reakce některých jsou dle mého nepřiměřené..
Collin: to dáááš :-) ale myslím že basstard je na to moc tvrdohlavý, aby si nechal poradit....mu to stačí tak jak to je a podle mě s ním nikdo nehne.....
mishan: no je ta takové zvláštní... V tom případě už nechápu se tu řeší! Vypadá to že konce to mít nebude:-DD Každej valí to svoje:)
Bolthorn: svým zpusobem máš pravdu, ale já třeba bych se tim nechlubil, protože by to pro mě byla spíš ostuda...
nebudu sem přece dávat fotku nejakého rádia za pár stovek a s kompama za 5 korun a čekat, že mi to tu někdo pochválí.... to je prostě trošku mimo a muj nazor ;-) a nema na to vliv vubec to, že to dělám už pár let a mám hudbu za x desitek tisic....;-)

25.12.2008, 13:51 |
trlon Tak na co to tu dával
Když nesnese krytiku a nedá si poradit tak co sem leze!
no kua vy jste se rozjeli!ani to snad nebudu radci cele cist! :o))
Jde o to jak člověk tu kritiku podá, to je celé ;-)
Kicker18: radši nečti :-)
Prostě je toto debata o ho*nu. Abych to shrnul: magori sme vseci. Snazime se radit v necem co ani nepotrebuje..
Bolthorn: uchazi ti jedna dulezita vec, jak pises ze z kazetaku se bude dale a dale zlepsovat. Sam nema penize a kdyz se bude podle tebe zlepsovat tak jak rikas tak nez dojde ke kvalitnim repro tak to bude trvat par let...
jako přes 1280 přečtení za den to jde. dobrej výsledek:-) jinak díky kritikům že mě tu takhle rozebrali do šroubku. peníze samozřejmě nějaké mám ale nyní do toho všeho rekonstuuji byt a budu ho odkupovat takže jsou i důležitější věci než hifi.
jinak souhlas,debata o ničem.

25.12.2008, 18:49 |
Kesam Jako tady tohle musí udělat nejkomentovanějši přispěvek pro rok 2008 :-) za 2 dny 200 kila odpovědí-
jj a z toho 180 příspěvků o hovně :-DDD
Midnite to napsal přesně: Snazime se radit v necem co ani nepotrebuje.. Stím souhlasím!!

25.12.2008, 19:44 |
Kesam Bolthorn:Jo přesně tak :-)
chlapi já se taky přidám kolikátej jsem?
hele radio supr repra zbudovaný supr tlumení nesupr ty molitany trochu sajou vodu nejsou přilepené atd. zadek budiž kabel pro sub bys mohl dát silnější a né 00 nic jo když kupuješ byt tak nekoupím komponenty nejspíš v akci nebo starší a naplácám to tam jenom aby to dělalo tuc tuc koupím to postupně a kvalitně rači se ptej od toho to tady je čus

26.12.2008, 00:26 |
DaveX Midnite: těch 20 000 jsem napsal obrazně. Ikdyž to je v pojetí jak pořádnou tu zástavbu chceš. Těch 20 000 je i tak reálných. Jen prosímtě nehledej detaily, aby sis mohl rýpnout ;)
DaveX no 20 je slabší základ nemám namysli jen repro ale komplet musiccar
No jo ale i těch 20tis je pro někoho moc. dá se levněji a výsledek pro běžého uživatele aby měl na poslech stačí.
jen pro info takhle moje mjuzika stále kolem 10 000 se všim všudy , snažil jsem se to udělat z levnějších komponentů a tomu odpovídá i kvalita samozřejmě.
demonbob: tlumení bude časem lepší, kabel pro sub je 2*2,5mm a a ne 00nic. to mi poradil pan Šudák na jeho internetovém hifi shopu. taky časem budu kupovat nový asi 4mm.
rady ohledně bytu a další narážky na to že to tam naplácám aby to dělalo tuc tuc nebudu komentovat. nahod tvoje hifi pro zajímavost...

26.12.2008, 10:07 |
DaveX Aligátor: jojo to jo, ale jako těch 20 stačí bohatě
basstard: prodal bych ty přední ground zera a koupil ty 165.. Na feldě to jde pěkně udělat, jen ten plast trochu seřízneš, dáš tam MDF kroužek a máš to hotový, popřípadě bych ti mohl prodat moje doorboardy, nebot se nudím :)
jinak ten zbytek tlumení jsem použil na 5 dveře, takže už to nemám :(
DaveX: Pošli mi do mailu foto těch doorboardů, možná bych je vzal..
no pokud kupuješ komplet od základu tak těch 20 je fakt základ
- radio
- tlumení
- napájení zesů
- kabeláž
- repro p,z,sw
- zesiky rep.+sw
možná jsem na něco ještě zapomněl ale když toto vše sečteš tak to poposkočí cenově nahoru.

26.12.2008, 10:50 |
DaveX
Ali: ale tady to není od základů :) jen tlumení, repro, a radio
no pokud je už napájení a signály od minula v glancu tak se to trochu sníží to jo
tož nejspíš by to tam mělo být ok, no vlastně nemusí..
DaveX: Nepřekážejí nějak za jízdy? Jinak mám nový pysk a ten interiér je tam světlý, ale snad by to tolik nevadilo.. Kolik si za ně představuješ?

27.12.2008, 13:03 |
DaveX Bolthorn: za jízdy nepřekáží vůbec, a ten zvuk je takový lepší když to je natočené takto. Cenu nabídni :P já jdu blejt
Nevím, co si za ně představuješ.. Pořád přemýšlím jestli je vůbec vzít...

27.12.2008, 19:47 |
Cenda to je teda debata. Docetl jsem to asi do pulky - typicka ukazka toho, jaka je uroven v AH.
tak jsem to trochu doladil v tom kufru, natáhl jsem lepší napájecí kabely (20 místo 10), udělal podlahu v kufru z dřevotřísky a vyndal jsem na doporučení to plato.

ještě jedna fotka

nový volantu který jsem kupoval tady na foru, značky Luisi (made in italy) i s funkčním klaksonem uprostřed.
hlavice řadící páky je z jednoho kusu hliníku, značka Momo (taky italy) :-)

tak ten fofr klacek je špatná volba v zimě ti umrzne ruka a v létě si ji spálíš :-) ale jinak ok
no tak si zahodil plato a dal new kabel a co?

04.01.2009, 13:35 |
mishan | Upraveno: 2009-01-04 13:36:04
kolik ta řadící páka přidá koní?????
máš to v hlavě vpořádku? chlubit se řadící pákou??? to je fakt moc toto.....
Kicker18: toš to pořádně potunil, sis nevšim? :-D :-D
aligátor: jo to máš pravdu, ted v těch mrazech je to krutý když to stojí déle venku. ale už jsem si zvykl a když se zatopí tak se ta hlavice zachvíli ohřeje a pak už je to v klidu..
jen jestli se jeste muzu zeptat co tam mas od Sparca? .o))
kicker18: ještě je v kufru nová podlaha z dřevotřísky, pak jsem ještě vyměnil kabeláž uvnitř bedny místo původního zvonkodrátu za kabel dragster 2*2,5mm a dal jsem na zadní stěnu akustický molitam.
mishan: žádný koně nepřidá ale je to lepší do ruky a není to takovej klacek jako originál šalpáka, nic netunim jen sem chtěl novej volant místo původního velkýho kormidla. a ta hlavice řadičky se naskytla náhodně tak jsem ji vyměnil a mě vyhovuje.
kicker18: no ten tacháč asi ne :-) jen pouhá samolepka, jsem totiž tuzer.
kicker18: no ten tacháč asi ne :-) jen pouhá samolepka, jsem totiž tuzer.
basstard:by me zajimalo, o kolik je ten pruměr volantu menší, tipuju tak max -2cm...
jinak ta radicka.. je jakasi divna :-) ale řadíš ty.. že....
jinak by byly nejspíš na prodej ty ovály GZ a zesik RF (viz fotky z 24.12.2008, 13:16)..
RF použij na přední kompa
ali: taky mě to napadlo a nejspíš to tak udělám, nechal jsem tam ještě nataženej původní kabel 10mm právě pro ten zes RF, ale nemám doma žádný repro kabel ani agu pojistku 40A..... až mě chytne TUS tak to zapojím.
2,5mm to je tkanicka celkem
pepe689: tak kdybys viděl co tam bylo jako původní kabeláž tak by to byl asi vlasec nebo nit podle tebe:-) myslim že na ten výkon kolem 300w rms by to mělo stačit ale jako byly by lepší nějaký silnější kabely, bohužel měl jsem doma jen 2,5mm.

04.01.2009, 13:57 |
Kesam Fofr klacek špatná volba :-)
kesam: mě vyhovuje :-) hlavně byla zadáčo tak proč to nezkusit ..... určitě lepší než ty šity z benzínek nebo kauflandu.
Já ti chválím volant, ten se mě líbí..
collin: právě že mě se líbil taky, proto jsem ho hned bez váhání koupil tady na foru v bazaru. ve skutečnosti vypadá trochu líp si myslim, ta fotka trochu zkresluje. ještě sem našel jednu fotku...

a jak ten volant a řadička hrají? že to hážeš do autohifi
midnite: no nic moc, mohlo by to být lepší :-)
jinak sory za OT ale nebudu zakládat kvuli tomu novej topic..
skoda toho akust zkratu a tech dratu co ti koukaj za radiem, jinak je to docela fajn. To bylo skoro nekriticky ne?
existencex:jezis jakej akustickej zkrat? .o))))
Jako kicker :-D
Jakej má pruměr ten volant? Nezdá se mě že by byl moc menší než série.
možná není menší ale určitě se nebude kroutit tak ten origo hnus :-)
existencex:jezis jakej akustickej zkrat? - kde ?
Ali: Já to myslel task že psal že origo byl moc velkej. Ten má tuším 33cm. A tenhe bych tipoval na 30cm i když z fotky těžko hádat.
existencex: jesli myslíš zkrat u plata tak čti:
04.01.2009, 12:28 | basstard
tak jsem to trochu doladil v tom kufru, natáhl jsem lepší napájecí kabely (20 místo 10), udělal podlahu v kufru z dřevotřísky a !!vyndal jsem na doporučení to plato.!!
existencex: jo to klubko drátů za radiem nevypadá dobře, budu s tím muset něco udělat. plato už je venku.
colin: má v průměru myslím 30cm a hlavně se lépe drží v ruce a má širší věnec. odopledne to zkusim přeměřit
aligátor: správně tenhle volant drží, ne jak to origo gumové kormidlo.

06.01.2009, 22:27 |
trlon | Upraveno: 2009-01-06 22:30:28
Tydy se sbírá aktivita va velkým koukám:-)))
Když máš obě ruce levé tyk myslíš že ti menší sportovní volant pomůže jo:-)))
trllon: Tak to se musíš hned přidat ne, taky nasbírat aktivitu... :-)) No jasně že pomůže, ty máš asi obě ruce pravé že si tak chytrej že jo.

07.01.2009, 08:23 |
DaveX No moc si tam toho nezměnil v tom kufru, podle mně to je pořád jen daný SW a zesilovač na podlaze v kufru. nic víc. Jinak já mám řadičku z globusu a nestěžuju si :D
davex: no dyt jo, já tam ani nic moc měnit nechci, byla udělána ještě pod tu origo papundekl podlahu dřevotřísková podlaha, natahány lepší napájecí kabely od baterky, lehce vytlumena bedna a predělaná vnitřní kabeláž, vyndané zadní plato, vyndaný zes RF....samé věci které se skrývají pod povrchem, okem nelze vidět.

08.01.2009, 18:16 |
trlon basstard-Sem sice mladej ale přesto si myslím že mám najeto o hodně více v autě a ještě víc ve větších vozech:-))
Když vymněníš volant tak těžko ti pojede auto líp:-)))
Když si levej tak se nedivím že ti to nejde:-))
trlon: auto nejede lépe, jen se lépe ovládá...
tak sem trochu předělal kufr dneska. konečně jedu na dva zesilovače - dvoukanál RF pro kompa GZ a zes Soundstream v můstu pro sub JBL!

ještě jedno photo :-) a pár údajů o výkonu.
výkon Soundstreamu picasso v můstu dle výrobce 750 w
výkon RocfordFosgate punch naměřeno na certifikátu 2x100w
subwoofer JBL! BR 1205 dle výrobce 275w rms, 1100 max
kompa GroundZero titanium CZTC 13mk2 výkon dle výrobce 2x80w rms
radio Alpine CDE 9846R

Necím se chlubit na ahc neni dobry napad :)
ten soundstream by si zaslouzil lepsi basacek.
hele lidi ono je porád co vylepsovat,tak to tak nehrotte
roman889: ničím se nechlubím, jen sem nahodil fotky..je to istalace s ohledem na peníze takže žádná libice ani highend. na můj poslech v autě to zatím stačí.
kicker18: jo to máš pravdu, nevíš o nějakém?
lukefab: přesně :-)