Navštíveno 3584x

Aky by ste mi poradili zosik namiesto DLS A6 ...
mam tento woofer UXP 12D-2
[ Link ] Lebo ten zosik som kupil a je nahovno a banda debilov ma taha za nos takze aku nahradu zan dik ...

25.12.2008, 00:12 |
hifim@ni@k | Upraveno: 2008-12-25 00:15:40
Také jsem hledal alternativu k DLS A6.
Koukni třeba na:
Audison VRX 1.500
Phase Opus Ultra
Ale to byli jen možnosti k A6.
K tomuto wooferu možná spíše něco jako Helix Dark Blue 1000.2
proč nahovno? Bych řekl, že přeháníš.. tam bude problém v něčem jiném.. Co se ti nezdá? Když tak to rozepiš, nebo se ozvi na ICQ... pokecáme a třeba najdeme i řešení..
tak nahovno bo po kupe nesiel absolutne ten zosik a soteraz am tahaju za nos ze nemaju iny atd... ze sa neda opravit tak preto na ten woofer co mam zhranam alternativu namiesto toho DLS A6
a preco nevratis? a nekupis si A6 jinde? vzdyt je to fakt supr zesilovac
sak je vrateny mam ho tam uz 2 mnesiace a ma tahaju za nos tak preto zhanam alternativu a ja viem ze to je dobry zosik ale za take love ho uz asi nekupim a novy aj so zarukou
Je pravda, že nakonec jsem ale stejně vybral ten DLS.
DLS A6 je profláknutý zes. a snad ani nemůže být špatnou volbou ( jedině asi pro SPL ) :-).
smashing: ja moc problem nevidim v tom ze si zaplatis nekde o neco vic bude smit plnou zaruku
no ja mam zaruku nan ale ma vodia za nos ze sa neda opravit a ze nemaju iny zosik takze tym padom mi tam vysia aj peniaze ....
jestli neni zaruka do 30 dnu vyrizena tak mas narok na vraceni penez.. nevim jak to funguje v SVK ale kdyz jsou v EU tak by melo stejne
jj tak tak len ja che m spyt ten zosik bo som ho kupil za dobre peniaze a ak mi ho ponune dakto za taku istu cenu a novy tak henten keket vrati love a kupim od druheho
no jestli to nebude tim ze byl za tak uzasne peniaze :)
sak to ma asi pekne odrbali dslovne omluvam sa za vyraz ale je to tak ....
no vsak v poho ale ne vzdy usetris hej?

25.12.2008, 00:51 |
LadaN Trochu bych se tebou raději krotil ve výrazech, zvláště o celkové věci které se tady začínáš rozepisovat.
Uvedu ti pár věcí do pořádku.
1) Banda debilů neexistuje, jedině, že jsi pan veličenstvo a počítáš se do ní sám.
2) Zesilovač nemáš na opravě 2 měsíce, ale 1měsíc a týden s kterým jsi sám osobně souhlasil.
3) Vím o celkové kompenzaci, která ti byla navržena, nechápu proto tento důvod co tu píšeš.
4) Některé zboží opravdu není skladem, což se v tvém případě se stalo.
5) Hezké vánoce,
Smashing: v tom pripade co tu pise LadaN je pravda jelikoz se muze stat ze neco proste neni skladem, a kdyz si se s nim domlouval predem tak to nemusis psat sem.. du spat :D
tak banda debilov existuje ak ta tahaju za nos a profituju steba a nejednaju na rovinu ...
Tak zosik som napisal ze skoro mam 2 mesiace a aj som tu napisal ze som stym suhlasil ale na zaklade toho ze mi bolo slubene ze ho 17nasteho opravia a poslu co sa nestalo a za dalsie sa mi mesiac nik ani len neozval ani nic podobne aby dal vediet tak to nieje tiez ferove az pokym som nensiel jedneho pana ktroy aspon somu komunikoval ....
a veru stalo sa to ze mi dojde zosik samozrejme nefunkcny, potom probelm s tym ze ziadna ochota abssolune onic cize tym padom zla reklma atd... a neni mozne ze neni ani jedneho zosika skor to bolo tak ze dakomu sa pokazil cezomna vyreklamoval a dakto je neochotny nahradit popriade objednat zosik druhy neochota neochota neochota nic viac ... a posledne veru krasne vianoce ...

25.12.2008, 01:28 |
LadaN | Upraveno: 2008-12-25 01:35:05
...
veru je to tak a jediny clovek ktory somnu komunikoval co som sa nanho horo tasko dopatral je Luděk Procházka
inak nik mi na niekolko mailov niekolko 10siatok ani len neodpovedal jedine tento pan
a teraz ako nahrada bol ponuknuty ALPINE tak PDX 1.600 namiesto toho DLS A6
ako bratia Cesi pisu tie 2 zosiky su "nebe a dudy...." resp nepredpokladam, ze 600-ka by bola lepsia ako 1000ka
sak a preto to pisem ze henten sa zdaleka nevyrovna A6 stke

25.12.2008, 12:42 |
CarMedia.cz | Upraveno: 2008-12-25 12:45:42
no myslím, že to nemá smysl to tu tímto směrem rozvádět.. Zavolej jdoizovi a vyjádři se jasně.. Jsi podle tvých slov nespokojený zákazník, který chce dle zákonné normy nový zesilovač a ne vrátit peníze.. jdoizo ti ho doobjedná a dodá.. myslím, že tímto způsobem se to dalo vyřešit i dříve a nerozepisovat to zde.. Pavel určitě není jeden z těch, který by tě chtěl nějakým způsobem ošidit..
ha tak to som pisal aj ked som posielal ten zopsik na reklamacku a hned som to aj vravel jdoizovi ze kedze mi zaslali zly zosilovac nakolko nebol ani raz pouzity ze chem novy kus cize kus za kus a vie to on aj ty zo servisu ze ja chem ten zosik co som si kuil a od zakona su povinny v takomto pripade dat kus za kus nepoviem keby som ho pouzival rok ale nebol pouzity ani 1 sekundu kedze nesiel a vedia to velmi dobre obaja ze ja chem zosik nie peniaze a novy zosik - ten som mal dostat uz obratom a nie aby ma tu dakto natahoval ...
ved to nik nieje ochotyn to vymenit a ako vravis podla zakona suu povinny mi dat kus za kus kedze chby nastala unich nie umna a nie ma tahat za nos ako maleho chlapca a presne ako si napisal podla zakon a a normy chcem novy zosik a nie peniaze to sa tak malo stat hned ako som im ho zaslal spyt.
Tak to je fakt supr jednani...
Tady lidi neví komplet naší komunikaci, tak je tu něco rozvádět celkem k ničemu, dost lidí mě zná, neumím říci kolik, zdali 500 nebo 1000,ale za X let jsem neměl jediný problem a jsem ferový člověk, to podle mě se mnou souhlasí, lidi, kteří mě znají nebo semnou něco měli.
Psát sem jen části komunikane viz. Ladan,Procházka a já je taky né zcela fer jednáni.
Vrhá to přinejmenším nedobré světlo na mě....
Revilohifi: díky za podporu, jsem od začátku v kontatku , takže víme na čem jsme. Netřeba tu pstá něco jiného

25.12.2008, 20:47 |
LadaN Vážení,
Píšete zde všichni o něčem, o čem se domníváte. Nechtěl jsem k tomu již něco psát, ale musím se vyjádřit. Podle mého, ze strany servisu a dovozce, bylo učiněno maximum co se dalo pro spokojenost zákazníka. Dokonce i já jakožto servis jsem reagoval na email, který byl zaslán při přijetí zesilovače. Zákazník byl informován a pak již převzal veškerou komunikaci pan Procházka od dovozce DLS. Na zesilovač nebyl náhradní díl skladem a byl objednán s tím, že zákazník byl informován o dodání náhradních dílů 17.12 a posléze měl být opraven, ne že je to termín kdy má odejít zpět ze servisu zákazníkovi. Bohužel již tento termín nebyl splnitelný do 31dnů podle zákona a zákazník souhlasil s prodlouženou opravou, protože nový zesilovač nebyl skladem. Zesilovač sice možná nehrál, ale někde ležel půl roku na skříni a bohužel na závadu se přišlo před vánoci, kdy je největší spěch nejen na servise. Trávil jsem nad ním dokonce 23.12 čas až do 18:00 a pak jsem opravu vzdal, protože se náhodně překlopí do ochranného modu a přestane hrát. Bohužel se závada špatně opravuje a pokud by byl nový zesilovač, tak by ho zákazník dostal již dříve, ale nedalo se jelikož nebyl skladem. Protože nejde jednoznačně říct o opravě, která by byla opravená podle mého názoru na 100% výsledek, tak jsem informoval pana Procházku. Ten následně nabídnul danou kompenzaci.
Doufám, že jsem všem vysvětlil celou situaci a jistě ji pochopí.
Jen se zastanu Jdoiza jelikoz jsem s nim mel nejake obchody a mohu rict ze on se mnou komunikoval dobre a pri jedne reklamaci co byla tak se choval fakt ochotne.. Takze si myslim stejne jako Revilo ze Jdoizo neni typ cloveka co by mel zapotrebi nekoho osidit, uz jen kvuli spatnemu svetlu (jak jiz psal)
jdoizo nateba zatim akurat to ze kupil som odteba tak preto je jasne ze ked som nahnevany tak som aj nateba... hej mozno je totak ze snimi mas aj ty problem alebo ako ale zasa na druhej strane ty si sa zdal byt ochotny vo vsetkom aj si komunikoval zavolal vsetko... ja opeknim meno ked sa vyjasni a ked bude vsetko na poriadku ako pisem.. Prosto kupil som odteba tak je to nateba ... Nebol stebou problem tak ci to viazne uteba alebo unich v servise neviem ja chcem kus za kus ako to malo byt uz na zaciatku reklmacie a hotovo...
A vravim jdoizo nebol ziaden problem, ochotny bol vo vsetkom to zasa klobuk dolu ale ja vravim kupil som odneho tak v podstate mna nema co zujmat odiak kto nakupuje skade co mna zaujma ten od koho kupim nie? a napokon je pravda ta ze on jediny somnou komunikoval a henty veru babraci nevedeli ani dat vediet nic a on im vyvolaval atd... vravim neveim kde je uz chyba a nevyjadrujem sa k nicomu ... Ako pisem chem novy kus ktory mal byt poskytnuty na zaciaku a hotovo.. dodebatene ... S jdoizo som sa uz na dacom dohodol tak uvidime ked to tak bude ako sme sa dohodli tak potom budem vediet ze absolutne zanic on nemoze a sa v pohode jemu omluvim mozno za krivdu ale len koli tomu ze jednal ferovo a komunikoval somnou co a ako ....
LadaN - inak man nezaujma s kym kto komunikoval ale hlavne mal dakto komunikovat odzaciatku somnou nic viac uz nepisem a vdaka veru mozno ten kto natom pracoval na oprave ok ja nanho nevravim ani pol slova ten zato nemoze ja vravim o tych co maju veci nastarost a nie o toho co si mozno zlyzne ze cosi neopravil ked zato nemoze. Tyc o maju nastarost ty mali komunikovat a vybavovat, riesit ... nic viac uz nekomentujem ...
hosi hosi vy vobec neveite nacom ste a veru nekupil by som uz ani cokoladu odvas ako vidim ...