Navštíveno 3365x

02.01.2009, 11:51 |
PAULI Ahoj kluci potřeboval bych poradit s výběrem, nějakého MP3 přehrávače a sluchátek k němu.No spíš jsem myslel nějaký pecky s peckovním zvukem...:-))
Teď mám nějaký Philips a pecky KOSS Plug-in.Jako hrajou dobře, ale já je využiju hlaně na sport, takže mi nedrží v uších, když se začnu potit.S peckama problém nemám, ale zase hrajou docela potichu, takže bych potřeboval radu.
Jaký pecky a k nim MP3?
Díky za případné tipy.

02.01.2009, 13:02 |
luda551 | Upraveno: 2009-01-02 13:05:25
Kup si creative xfi 8gb mám a prostě pecka sluchátka k němu dostaneš a v uších drží jak čert.
a hrajou dost nahlas. Měniče: 9mm neodymové magnety
Frekvenční rozsah: 6 Hz - 23 kHz
Impedance: 16 ohmů
Citlivost (1 kHz): 106 dB/mW
Délka kabelu: 1,2 m
Kabel z bezkyslíkové mědi
Čistá hmotnost (bez obalu): 9 g
[ Link ]
nevim co to je zac koss plug-in, ale ja mam uz druhym rokem koss spark plug a v zivote se mi nestalo ze by mi teda z toho ucha vyskocily, sport sem provozoval s nima kolo a inline skate a zadny problem nikdy

02.01.2009, 23:04 |
swep jedine sennheiser treba CX serie, mp3 nevim neporadim, nevyznam se ale sluchatka bych jine nez sennheisery nikdy nekoupil

03.01.2009, 13:57 |
PAULI michal_smsmsm
Jo jsou to Koss spark plug.Já to špatně napsal...Prostě držej chvilku, ale jak se potím a jako, že ze mě teče, tak mám pot i v uších a pak ty sluchátka nedržej.Je jasný, že u rekreačního sportu, kde nemakáš na plno se tolik nespotíš a problém s tím nemáš já u rekreačního sportu, taky ne...:-)
hmm hmm hmm, tak to cece nevim, pac me pripada ze tenhle molitan nebo co to je docela drzi v usich, narozdil od plastovych spuntu, nebo tech co poslal luda...