Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Montážní hloubka

o Navštíveno 3284x o
o 04.01.2009, 11:11 | imiki
Zdravíčko pánové
jelikož nejsem manuálně zrovna zručný nechal jsem si ve Zlíně v jednom servisu vytlumit dveře na octavii první řady s prosbou aby mě tam namontovaly reproduktory-
[ Link ]
.V servise mě řekli že mají na jedničkovou octavii moc velkou montážní hloubku(68mm) a magnet se tam prostě nevleze a namontovali mě tam nějaké "jejich" s menší montážní hloubkou.Ovšem moje reproduktory jsem konzultoval s jedním poradcem v internetovém obchdě a ten mě tvrdil že do octavie se vlezou.
Chtěl bych se proto zeptat vás zkušenějších kde je chyba.Jestli na straně servisu(a mám se poohlédnout po jiném) či na straně poradce v eschopu a ty reproduktory se tam prostě nevlezou.

předem děkuji za odpovědi a reakce. pěkný rok 2009

o 04.01.2009, 11:26 | pepe689
o 04.01.2009, 13:05 | db-marek
oni sa tam vlezu, lun tam je trochu plechu"take uscho" ktore treb ohnut alebo odpilit a v pohode sa tam musia vojst
o 04.01.2009, 16:15 | hifim@ni@k
Použij redukční kroužky:
[ Link ]
Další info najdeš asi i zde:
[ Link ]
o 05.01.2009, 00:30 | Phasor
Použij tyhle [ Link ]
o 05.01.2009, 18:42 | doronel
Obyčejný servis asi nic nebude upravovat, ani dávat nějaké podložky, takže mají v podstatě pravdu.
Specializovaná dílna na autohifi najde vždy nějaké řešení.

o 06.01.2009, 13:20 | imiki
a nevíte o nějaké autohifi dílně na střední nebo jižní moravě?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3142 sekund.