Navštíveno 3138x

Obrátil se na mě kámoš.Chce do bmw e39 vyměnit radio.A protože v autě skoro bydlí,tak by rád něco s lcd a navi.Ted mi teda došlo že nevim jestli i dvd....no neva.Já těm věcičkám s displejema na chut nepřišel a nechce se mi to zkoumat.
Takže dotaz zní: co tam nacpat,jestli teda vůbec něco splnuje požadavky.Cenově asi žadnej luxus,ale žádnou pseudočínu :)
Díky
jenoznacne Becker,jak designove(do BMW),tak funkcne super radia
Taky mě napadl,ale nemá to jen šipky na normálnim displeji? On totiž básnil cosi o Alpině s vyjížděčkou asi za 12 kolíků.....to se mi právě nezdálo :) Měl jsem dojem že tyhle hračky stojej víc :D
zadna alpine nema vestavenou navi
nechce cely origo?
[ Link ] pokud neco za malo penez at si koupi za 4tis TomTom :-)
Ale tahej se s kabeláží k origo navi :-) to by byl voser...
na bazaru je dvd,navi garmin,hansfree v kupě
kenwood 7200 mám taky můžu jen doporučit
iceman: nekteri u nas to jiz maji za sebou vcetne demontaze :-)
aligator: ale do e39 tak jednoduse nedas 2din, prekazi topeni :-)
no jo to ale já nevím a dotyčný nenapsal jestli 1 nebo 2 DIN :-)
Já věděl že to nebude tak jednoduchý :)
Kenwood krásnej,ale když se nevejde :(
Přetlumočil jsem ceny a možnosti a koupí si Tomtoma :D
buddha: kdyz se chce tak se vejde :-)
moznosti jsou

13.01.2009, 21:01 |
PecaS jedboznačně bych doporučoval Kenwood, mám DNX-5220BT a super, pokud v tom bydlíš tak to oceníš.
čus PecaS
pecas: to je pekny ze mmu to doporucis, ale do e39 se 2DIN jen tak lehce nenapasuje, prekazi totiz topeni :-)
Ať mi kámoš cinkne,mám e39 a prošel jsem si sní v tomhle asi všema variantama.Jsem z Prahy,můžu mu něco ukázat u sebe v autě.
Díky kucí :)
Zkusim toho panáčka drapnout pod křídlo a stavit se u vás.Problém je v tom,že auta střídá po půl roce,tak se pořádná zástavba nevyplatí ani :(
Ale vyřídim :)