Takze zacal som prerabku prednych dveri, vsetko som nafotil, sice len mobilom, ale z fotiek vsetko celkom dobre vidno, co sa s tymi dverami robilo, fotky su zmensovane, aby tu nezaberali zbytocne vela miesta, ak by niekto chcel vidiet foto v lepsej kvalite, napiste a hodim ich niekde do fotogalerie
popis je pri kazdej fotke
a co sa tyka vysledku, rad by som pocul vase nazory, kde som spravil chybu, pretoze stale mi nieco v tych dverach rezonuje
uz mam objednanech 8ks ANS-peny a cakam kedy dojde, mozno to tam chyba
takze takto vyzerali povodne tie dvere:
[ Link ] vyrezal som do vnutorneho plechu dieru, aby dvere tvorili ozvucnicu, nie len priestor medzi tapacirom a vnutornym plechom:
[ Link ] no a tu som uz vyrezal z MDF-dosky kruzky pod stredobasove repro, poviem Vam, nie je to ziadna sranda, dopasovaval mi to tam kamarat, musia byt presne hrube tie kruzky, aby vosiel tapacir, no a vnutorny priemer je podla repra, ale vonkajsi je este zabruseny podla tych 3 kolikov co idu okolo repra na tapacire, samozrejme repro po prerobeni uz nebude v tapacire, ale namontovane na tomto kruzku:
[ Link ] no a zacal som s tlmenim, najprv som vytlmil vonkajsi plech dveri, pouzil som na to Vibra-flex - neviem aky mate nazor na toto tlmenie?
[ Link ] a tuto je uz vytlmeny aj vnutorny plech dveri a nasadeny airbag a aj repro, inac vyhoda toho tlmiaceho materialu je ta, ze tie velke diery vo vnutornom plechu som nemusel nicim vystuzovat, len som ich prelepil vibra-flexom, lebo je dost tvrdy a hruby:
[ Link ]