Navštíveno 3966x

19.01.2009, 15:17 |
Kleneex | Upraveno: 2009-01-19 15:19:09
Woofer a la Ritter Sport ;-)
jmeno: Jackhammer 24"
vaha: 181kg
vykon: 3000rms - jenom :-O??
cena: 7400,- Euro
pre nejvetsi na svete
nechapu na co byl ten kulate a uz vubec nechapu na co je tenhle
asi maji u MTX problemy z camprdlikama ze stavi tak velke woofry ktere hrajou jak jine ktere maji 12"
Je to jak z autama cim mensi pindoura mam tim vetsi potrebuju auto a motor (woofer) :-DDDD

to musí dělat slušnej bordel, ale do osobáku se to asi moc dobře nevejde...
video k tématu:
[ Link ]
maj dobrej marekting, protože kdyby ho udělali normálně velkej tak si toho nikdo ani nevšimne. Takže jako reklamní poutač beru.
Taky mám jednu fotečku :o))

konny take mam tuhle ze Sinsheimu :-D
ja si dam radsi ten Ritter Sport, quadratisch praktisch gut ;-)
a jeste to dostalo "SEHR GUT"

Největší určo není. Možná největší do hloubky, rozhodně ne plochou membrány:
[ Link ] Tomu říkám sloní ucho.

19.01.2009, 17:30 |
Fari No to bych chtel videt toho blazna, kterej si to do auta koupi..Za 7400 euro se da udelat uz mazec ozvuceni se vsim vsudy..Ale pokud by ho nekdo mel, urcite bych si ho rad poslech :-)

19.01.2009, 17:39 |
TROY to je dobrý akorat do Pimp my ride

19.01.2009, 18:45 |
Kesam jako TROY a to co tam předvádějí celkově se mi nějak nezdá už když si to auta přebíraji tak je to podle mě dost naaranžovany takový pekla.
Pimp my ride je celkove zajimavy, nejdriv si vem jakou na zacatku vezmou sra*ku (asi cim vetsi vrak tim lepe)a co z toho nakonec udelaj
mam doma nejake evrposkej dil kde vezmou trabanta nejakyho polaka a docela sranda co z nej zustalo

19.01.2009, 18:59 |
koren jako ruffrider. podle me to je dobre, ze se takovy potvory delaj - a to mtx zrovna nemusim...
rossi.x: to je car audio?
ten fostex ma >3000litrov VAS, to tak do Avie :-)
Samotnej Fostex ho doporučuje do 800 litrů brx, 2 x nátrubek průměr 120mm, délka 200mm. To není tak hrozný:o) Stačila by dodávka. Nebo nadoma do horničky jako má borec na fotce.

19.01.2009, 20:37 |
rossi.x | Upraveno: 2009-01-19 20:38:14
A nebo takhle do uzavřenky. Už končím :o)
jj basaky dobry :-)

na doma tak toto

hehe, taky jsem si udělal jednu

20.01.2009, 18:33 |
Kesam Pimp my ride to auto udělají na rychlo a na oko a za rok se musi rozpadnou ještě jsem je neviděl použít třeba cočko atak jenom kitujou díry jak vrata a když dávaly dřevěnou podlahu do WV transporter starého tak to dávaly na rezavou podlahu děravou všechno nahráne blazněj tam jak kokoti prostě USA.kolikrát ty šlupky co jim tam dají stím se snad nedá ani jezdit.spínačka v kapse atd hovna.
nebo toto

cendler jj take jsem u neho sedel v sinsheimu a jeste dostal tricko :-D
Kleneex : j taky jsem chtěl vyzkoušet to masage na záda, ale bylo tam zrovna tolik lidí, že jsem se na to vyp**
Kleneex: Je to jak z autama cim mensi pindoura mam tim vetsi potrebuju auto a motor (woofer) :-DDDD
A proto máme Pandy, Marbelly, R5, ... :-D a u mě změna na kombajna holt jsem si to asi málo kompenzoval ;-D