Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak na passata

o Navštíveno 3388x o
o 24.01.2009, 21:57 | mr.bell
Chtěli bysme s kámošem trochu ozvučit jeho passata B5.5(?) kombi, r.v.2002. V první řadě bych potřeboval vědět délky veškerých kabelů - napájení, uzemnění, signály, rozvody od zesu (v kufru) k repro ve všech 4 dveřích... Pak kde nejlíp uzemnit, jestli jsou nějaké záludnosti při vedení kabeláže, prostě cokoliv, na čem by dva 99% amatéři mohli narazit...:-D Jde skutečně jen o výměnu sériových kusů za lepší, žádné tlumení apod. Díky

o 24.01.2009, 22:13 | ivls
ja osobně si myslím, že pokud žádné tlumení, tak jsou to vyhozené peníze
podle mě dobře vytlumit je základ a i ty seriovky by uměly zahrát lépe v dobře vytlumených dveřích, než dražší komponenty bez vytlumených dveří
o 24.01.2009, 22:22 | Luke-Jeep
ivls... jako mas pravdu ze tlumeni je zaklad, ale kdyz ma nekdo auto na pul roku a vi ze bude menit...? repro si predela dal, ale tlumeni jsou vyhozene penize ;-) (druhej pohled)

napajeni bude podle umisteni rozvodnych bloku +/- 5metru, uzemneni baterky sem mel 0,7m, kostru zase dleumisteni rozvodnych bloku 0,5 - 1,5 metru (kostra v kufru napr na srouby bezp.pasu), signaly 5m
o 24.01.2009, 22:37 | cendler
mám passata a už jsem jich pár udělal a aby ti tu někdo vysvětloval, jak co máš všechno udělat, tak to pochybuji, je toho tolik, že by tu byl román o tom, tak pokud nevíš aspoň základy, tak to svěř někomu, kdo tomu rozumí
o 24.01.2009, 22:45 | mr.bell
Já nepotřebuju všechno polopaticky vysvětlit, svoje auto jsem si ozvučil až na pár drobností taky sám, jen se ptám, jestli je něco, na čem by všechno uprostřed víkendu mohlo vyhořet a jaký jsou přibližný délky drótiků... Jinak díky ivls za postřeh, ale to jsem skutečně slyšet nechtěl, není to moje auto a dělám jen to, o co mě kamarád požádal...
o 24.01.2009, 23:07 | macek
Zadna pakarna to neni pokavad nebudes tlumit.Od baterky do zadu cca 5,5 m kabel protahni pod ridici jednotkou nebo skrz ni je tam dost mista mam to taky tak. Odcvakas plasty u prahu a kabely od repro a napajeni das az pod koberec do boku vejde se tam toho dost a samo ze cinche druhou stranou. A v kufru uz podle toho co kam pride
o 24.01.2009, 23:30 | Luke-Jeep
co se tyce protazeni me se u VW group osvedcila cesta prez pruchodku kudy jdou trubky klimy...tzn. u spolujezdce...
o 24.01.2009, 23:32 | Skid-TDI
A nebo si udelat drobnou dirku. :-D Jako ja. :-D
o 25.01.2009, 02:22 | cendler
nejlepší a nejrychlejší místo, jak píše macek ;-)
o 25.01.2009, 13:56 | formis85
Já narazil na problém když jsem sundával tapce na dveřích. Tam nám prasklo několik těch zacvákavacích "čudlů" co to drží. Cena 10 kusů byla cca 120kč.
o 25.01.2009, 22:36 | mr.bell
Díky všem za tipy, kdyby ještě někdo něco, sem s tím..;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3398 sekund.