Navštíveno 4193x

tak takhle to dopadlo,chtel jsem neco vic nez co tam bylo

ALE TO BROUSENI JSEM MYSLEL ZE ZBLAZNIM ...
dobrá práce.máš foto jak to vypadá v autě?
DEKUJI,TO NEMAM JESTE JSEM TO TAM NEDAL ,ALE JAK TO TAM DAM FOTKY DODAM.
moc pekna pracicka..chvalim
takysemito líbí,čím si to stříkal?pistol nebo sprej?
strikany je to sprejem .uz tak to stalo dost penez a jeste platit lakyrnika tak to by uz byli moc ale i tak je to myslim povedenej lak.
právě,na sprej jeto pěkné
Na to, že je to sprejem tak dobré. To jsi asi ještě rozleštil, ne?
o ten lak uz me tak ani neslo ten se da vzdy doladit hlavne jsem to chtel dobre vytvarovat a vybrousiz to bylo to nejhorsi ,ale jen plnic stal 280 kc a spotreboval jsem 2.takze 560 kc
strikl plnicem vybrousil pak znovu vyhladil a pak 3krat prejem a jeste nelestil.
jen jsem zvědavej co v tom zadním okně uvidíš ve dne, až se v tom elsklým laku bude odrážet slunko:-) Jinak pěkný, je vidět kus práce.

28.01.2009, 00:42 |
Olda pěkný! líbí :)
Pěkný! Pak nahoď foto v autě.

28.01.2009, 09:28 |
Zdenek (A)
Prace hezka, ale vynalezce sterea by brecel ;-)
diky...diky... snad to do toho auta dostanu :) jinak me klepne ,to bych se fakt nastval ,ale nevidim duvod proc by to tam neslo ,az to tam dam tak jak jsem uz psal fotky dodam ,snad se bude libit i v aute.
Přesně jako Zdeněk :-) Práce pěkná, ale celkem zbytečná.
ale notak proc zbytecna ,kazdej mame sve pozadavky a naroky....ale dik
a který nárok to bude splňovat, smím li se zeptat?
jakej ? to ma byt jako co ? asi chces vysirat ale nebranim se nicemu aspon se zasmeju . tak za prve to pro me vypada mnohem lip nez to bylo za druhe to k necemu plato bude protoze predtim me to v nem hralo dost mizerne cele drncelo a nic moc ,ted je pevne a po ukotveni stabilni a za dalsi me to proste bavi ,kdyz si neco muzu udelat sam a mit z toho radost staci ?
Už jsem ti to psal někam minule. Stereo jsou repra vpředu. Pokud se do toho míchá zvuk zadních tak to kazí scénu. To je přece logické. Takže vzadu max sub. Nebo musíš stáhnout hlasitost tak aby jsi je neslyšel vepředu a potom to ztrácí smysl. Max. možná pro ty vzadu. Ti mají ale u mně prostě smůlu :-)
To prostě není o diskusi. To jsou si myslím základy ozvučení.
tak mas svuj nazor to ti neberu ja jsem zviklej mit od jakziva ovaly a bez nich zas neco chybi me .
Jak říkám. To není o názoru. To jsou prostě základy zvuku !
zaklady bez zadnich ovalalu ? nebo jak to myslis ? z 75procent co jsem videl auta s hudbou tak meli ovaly i vzadu ale to je vec kazdeho individualne.me to vihovuje a nemenil bych.uz jen samotny ovaly vykonove spica ,

28.01.2009, 13:45 |
Zephyr | Upraveno: 2009-01-28 13:46:06
slušně jsem se zeptal, tak si myslím zasloužím slušnou odpověď......
Mám z tebe pocit, že jsi jen další z poslední generace mladých "okolo kterých se točí celý svět" a za každou cenu musí mít pravdu....
Ale z druhé strany , TY mi na chleba nedáváš, tak proč bych se tebou měl vůbec zabývat......
Myslel jsem tím základní pravidla ozvučení. Je to prosté. Buď chceš kvalitní zvuk a pokud ti do toho budou hrát další repra zezadu tak na to zapomeň a nebo chceš diskotéku, příp. pouť a potom je to OK. Jedno z toho, tak to prostě je :-)
pro zephyr-hele a ty na me pusobis jako rozumbrada kterej si chce dokazat jak je chytrej . ja po tobe nic nechtel a nicim sem te nenarkl a odpovedel ta jak sis to vylozil za to nemuzua presne tak ja ti nic nedavam. tak se nesnaz na me delat ramena . nevimo co ti de ale nelibi se me to to je cely . jinak jsem nemel zadnej problem jen to zle vyznelo nebo nesneses uprimnost . nemam na todle naladu ani cas .
pro hifim@ni@k- tak to te chapu s temy pravidli a mas v tom pravdu mel jsem plno variant ozvuceni v aute i tu o jake pises ze by mela znit nej. ale tadle me vyhovuje nejvic jinak bych se nedelal s tim platem a pak zjistil ze to neni ono , ale cenim si tveho nazoru.
Ale fakt si dej pozor na ten odraz ve skle. Lakovaný laminát je super, ale jak se odrazí ve skle, tak nic nevidíš. Hodně se na to zapomíná. Zkus si dát např. nějaký časopis s lesklou obálkou na palubku a uvidíš, že nic nevidíš :-) To jen kdyby jsi se příště pustil do palubky :-)))
TAK Z TOHO STRACH NEMAM ONO TO NENI ZAS TAK LESKLY JAK VYPADA ALE CHCI DELAT NAVIC TONOVANY SKLA TAK BY S TIM PROBLEM BYT NEMEL. ALE DEKUJU.

29.01.2009, 11:16 |
Kapka (M)
prace hezka to je pravda,to mas za 1...ale po strance hifi docela k nicemu.skoda vynaložene dřiny a penez..ale časem k tomu dojdeš sám že u pořadneho hifi nejsou potřeba ovaly dozadu..pokud z toho nedelaš poutovku,což je asi mam pocit ten tvuj připad
to vize jo mam k tomu i kolotoc.me to tak vyhovuje jak jsem uz psal ale dik a slysel jsem i hifi bez ovalu a neco me tam chybelo kazdyho vkus . ve predu to hralo sice pekne a kdyz sedel nekdo vzadu tak slysel jen duneni a nic jinyho tak pro me jeden z dalsich duvodu proc je tam mam.
budou samozrejme nastaveny o trochu niz nez predky .ale kazda rada draha.

29.01.2009, 12:12 |
Lefi | Upraveno: 2009-01-29 12:13:49
Tom 156 : máš hudební hluch když ti to přijde lepší :)))
Ale,Práce pěkná,vypadá to moc dobře...
Tak práce sice odvedená, ale absolutně k ničemu (souhlas s Kapkou).
Osobně bych být autorem raději trávil čas doučováním pravidel jazyka českého, protože způsob vyjadřování je silně zoufalý. Také by nebylo ke škodě absolvovat kurz sebeovládání.
Zase se potvrzuje myšlenka někoho moudrého, který pravil: Jediný rozum byl na světě rozdělen spravedlivě, každý si myslí, že ho má dost...
ste moudri az moc , ja nemam cas to sepisovat hodinu tak sorry ze jsem te nezaujmul mim bez chybnym psanim urcite sis dal hodne zalezet neu si me todle napsal kolikrat sis to kontroloval ? ja myslel ze todle nei zkouska ,jako nejakej diktat ,nejsi nahodou ucitel ceskeho jazyka , se hodne nudis kdyz mas cas kontrolovat hrybky , todle vubec ja neresim ,ale promin nema zrejme dosazene vzdelani jako ty . a co se libi me nechte prosim na me nikdo vam taky nerika co kde mate mit je to kazdyho vec a neznamena ze kdyz je to tžak dany co kde ma byt tak to kazdemu muze vyhovovat ,ja to delal pro sebe ne pro nikoho jineho tak uz to chapes ? ale dik .

29.01.2009, 12:40 |
Lefi On člověk ty hrubky kontrolovat nemusí..to je facka hned na první pohled.
Je dobře že ti to vyhovuje,zde ti lidi jen píšou co je lepší,nemusíš na to brát ohled,jen jako info...
Pokud jsme chytří až moc, tak by jsi měl být rád, protože chytrým lidem se má naslouchat.
Samozřejmě kontroloval jsem to dva dny a ještě jsem s tím byl dnes dopoledne za profesorkou češtiny, aby mi provedla korekturu:-)))
Pokud by jsi se místo nesmyslných hádek a napadání osob které neznáš, kterým jsi se svými stupidními názory uplně ukradený raději podíval občas do učebnice českého jazyka pro druhý stupěň základní školy, udělal by jsi rozhodně lépe.
A pokud navážu na Tvoji poslední větu, chápat Tě nebudu asi nikdy.
ja nekoho napadal ale notak ne ze jsi chytrej a resis vecy trochu bokem ale jsi i vtipnej zacinas se me libit :)
jake i/y napiseme ve slove ri/yba ? prosim pomozte me ,:) trapny ,fakt je ten ze muzes rozumet vic autohifi ale neprecenuj se a nepovisuj se , a bud se vyjadřuj k danemu tematu a nemotej jsem vse ceho se muzes chytnout aby ses ukazal jakej ses machr ,voz se po nekom jinym bud tak hodnej pak se clovek divi kdyz je druhej hnusnej a presne jak si napsal ja neznam tebe a ty me tak se nediv. je todle vsechno vazne zbytecne a neni me to prijemny .
Překvapuje mě, ze se Ti NELÍBÝM, ale je to jen tak pro odlehčení:-D
Já se tady nuceně nechytám stébla, abych mohl kritizovat, ale vadí mi, že se tady na fóru nedodržuje kultura projevu a snaha o udržení slušných mezilidských vztahů.
A pokud se pozorně podíváš na všechno, co jsi sem za poslední týden napsal uvidíš, že já rozhodně nejsem ten, kdo tady někoho napadá a uráží.
Na to, že jsi tady nový si docela dost vyskakuješ.
kdyby tady byl nějaký firewall na hrubky ve slovu, tak Tom 156 by tady měl 20% příspěvků...chlape, vždyť se to nedá číst, co píšeš! Zkus si to po sobě přečíst někdy...
tak me vyhod :¨) jezis novy nebo stary jen se branim a i se u toho zasmeju , jako treba ted ,vehementne nekteri snazi byt strasne nevini ,hodni a chytri to je neco ale nesoudim nikoho nejsu jako nekteri jen se branim a bavim kdyz uz nic ,A KTEM HRUBKAM ,UZ JSEM TO PSAL NEMAM CAS TO KONTROLOVAT PISU Z NOTASU SE KTERYM LITAM TAM A ZPET TAK TO SORRY DAM SI NA TO POZOR .
Tom 156:
ad1) práce pěkná, ale nezlobse k ničemu (pkud je řidič jedinej posluchač).
ad2) píšu sem, protože si Heri nezaslouží zasírat příspěvěk... Opravdu by ses měl zamyslet nad tim, jak s některými členy komunikuješ. Jsi tady za 14dnů tejden a děláš ramena.... Zkus to vzít od začátku a trochu líp. Ty lidi tady vědí, o čemmluví a dá se toho od nich dost naučit. Howgh domluvil sem