Navštíveno 3012x

Zdravím mam jen obyčejný dotaz,chci se zeptat jaka baterka bude stačit???komponenty:
[ Link ] [ Link ] kabely :35qmm
můj dotaz je jak silnou baterku potřebuji???
a to je Mondeo III 2.TDDI kombi,pouštím jsi do toho i vyhřev čel.skla,topení atd... postačí třeba Varta Silver 12V/85ah/800A ??? tedka tam je původní a ta je 60ah 590A ....diyk za odpovědi
na ten box co tam máš tak bych ti doporučil silnější zesilovač. např
[ Link ] a 50ky kabely. jinak výborný baterky sou PowerCell, ale sou cenově ne zrovna nejlevnější. zkusil bych PC3000 má 95Ah
ja pravě nevim kolik dobíjí altík...mno neříkám že by nemohl být lepší zesilovač..ale zatim to postačí...už tak sem se vydal z penez,tohle auto dotoho hudba..takže,zatím tohle postačí..a pak jdou nařadu kola,a okolo kolika (A) by měla byt tedy baterka???ja pravě mam možnost koupit levně tu Vartu novou..za poloviční cenu...tak proto jsem ji sem nahodil
záleží na odběru proudu, ta PC3000 má 4400A ve špičce. i ten zesik co tam máš ty, bych řekl že tu baterku za pár měsíců odrovná. doporučim ti zeptat se třeba po icq kleneexe, ten vtom dělá a určitě ti dobře poradí.
mno tka tedka jsem to byl změřit..baterku..pri behu ma kolem 14.35V a když mi bezí hudba tak pod 12V se nedostanu tak nevim.a.le asik silnější budu muset mno...jo kdyžtak mu napíši..ja jen tak okrajově...to je už dsot silna baterka:D to asi enbudu potřebovat tolik..ale jinak ti děkuji
mam asi ten isty motor a vyhrievanie cleneho skla :-)
rozumnejsie je pridat 2. baterku. Ja mam len malu genesisku EP16 bez rele
Kable urcite 50-ku + aj -. A nejaku serioznu Powercellku, Stingerku a podobne do kufra.... tu ale s relatkom.