Navštíveno 2884x

Mám v plánu si udělat vlastní audiozástavbu v kufru. Je mi v celku jasný jak udělat ozvučnici a podobný věci ale co mi neni dost dobře jasný je fakt že nevim jak správně zapojit tenhle subwoofer do terminálu
[ Link ] Proč tam má ty 4 konektory? Může mi někdo prosím poradit jak to správně zapojit do toho terminálu? Bude to hrát na tomhle zesíku (pokud je to důležitý)
[ Link ] Jaké kabely použít od těch konektorů na wooferu do terminálu atd. Prosím co možná nejpodrobněji vše popsat prostě jako pro blba :-)

27.04.2009, 15:43 |
party_boy | Upraveno: 2009-04-27 15:44:39
Podle mě ten zesík neni pro ten woofer to pravý.
tak na půl roku možná trochu dýl bude muset stačit. Je jasný že by si tenhle woofer zaslouřil nějaký pořádný zesík který by z něj dostal maximum ale to je taky o jiných penězích, že ano :-) Spíš mi jde i do budoucna o to zapojení do tý ozvučnice

27.04.2009, 16:07 |
luda551 | Upraveno: 2009-04-27 16:10:12
.
ty větší jsou ze zesilovače (na zvuk) a ty menší jsou podsvětlení membrány to zapojiš + z baterie a - kostru
takže koupil bych 4polovej terminal,2na sw a 2 na podsvětlení.kabel od zesu bych volil 2x6qmm a na led 2x2,5qmm.jinak určo pak vyměnit ten zesik je slabý ale uvidíš a koupíš pak silnější:-D snad to takto stačí
D2 znamenmá, že má 2 2ohmový cívky. Ideální by bylo ho zmůstkovat na 2 kanál, to by se z toho zesilovače dostalo nejvíc. U toho zesíku není psán výkon v můstku a jestli je stabilní v můstku ve 2ohmech, ale počítám, že neni. Takže prostě zbejvá zapojit to normálně. Půjde do něj tedy 2 x 140W a zesík pojede určitě na max a to neni dobrý jak pro zesík tak pro woofer už vůbec ne. A nesmí bejt zapojenej ve stereu.
jj jako party_boy a to osvětlení zapoj na osvětlení v aute
Díky moc za všechny rady. Tak se tedy zeptám ještě na jednu věc jakou kombinaci zvolit (na zesík budou ještě připojeny repráky v platu) zesík
[ Link ] nebo zesík
[ Link ] a k tomu subwoofer
[ Link ] nebo subwoofer
[ Link ] Jiným nápadům se samozřejmě nebráním jen aby to bylo v téhle cenové kategorii. Děkuju všem

28.04.2009, 08:05 |
Fari Tady na ty basaky nejsou ty zesilovace uplne to pravy, vzdycky je lepsi mit rezervu ve vykonu zesilovace, nez aby jel naplno a pak hrozi, ze to muzes spalit. Za tech cca 8t se tady v bazaru dá sehnat už celkem slušná sestava, pokud ti nejde o přímo o nový věci, tak bych se poptal tam a něco určitě seženeš.
Co zesík MBQ DSC 480 + woofer Helix E 300 Esprit?