Navštíveno 2132x

ahoj,
zacinam stavet decentni hudbu do auta, nic extra. Muzete mi prosim poradit jaky zesilovac k tomuto basaku, ktery muzu mit pul roku hrany za 2 tis. a jaky prurez kabelu, popr. pojistku? Dekuji
Drive jsem mel toxic tx1000 a basak magnat 420, ale ten uz odesel do lovist :-)
Teď je k dostání za jednoznačně luxusní cenu Crunch GTR 420.2 s příkonem 400W RMS v můstku..
[ Link ] Ideální zes k tomuto wooferu..
koukam na nej, vypada dobre. Muzu jeste neco? Jak se to propojuje v mustku? Nikdy jsem to nedelal a asi videl, ale neresil :D
je to jednoduchá a je to i na tom zesilovači označene jako "bridge".. z jednoho kanálu použiješ plus a z druhého mínus podle označení na zesilovači.. To je vše.. :-)
tak takhle jsem to mel na toxicu a to dela tedy ty dva ohmy?
ne, můstek nemá s impedancí nic společného. Změna impedance je zapříčitěná způsobem zapojení reproduktorů... jestli seriově, nebo paralelně.. ty to ale v tomto případě nevyužiješ, respektivě nebudeš potřebovat, protože tento sub je 4ohmová jednocívka..
dekuju za vysvetleni mych hloupych dotazu :-)
Jak to, že nemá můstek nic společného s impedancí ? Při zapojení do můstku se snižuje impedance na 2 Ohmy, nebo ne ?
proč hloupích?furt lepši se 1000x zeptat než něco odplit:-)
hifim@ni@k:Ne impedanci má pouze reproduktor.Zesilovač s impedancí nic nenadělá.Pouze se spojí dva kanály a výsledná přijatelná impedance je 4ohmy (za předpokladu že jeden kanál je stabilní do 2 ohmů).
Tak teď v tom mám hokej :-)