Navštíveno 6593x

cau panove,jde o dvd 2din prehravac,udajne rok stary,na netu sem otom nemohl nic moc najit.znate nekdo tohle dvd?ja si ho obednal,ale nevim co to bude.chtel sem se ujistit.diky za vsechny rady ....ZENEC ZE MC 290

tu mas test
[ Link ] Ja mam MC292 a super,jedine co mi prekaza su slabe RCA a malo moznosti nastaveni zvuku.
RCA? takze myslis ze by to mohl byt dobry pristroj?jinak ten test je nemecky takze mi moc nerek,jinak dikyyy
a nevis jak je to radio stare,a jestli tam jde menit podsviceni talacitek,ci jina barva toho menu a prehravace?mam bawko a vse mamm oranz ...diiky
no ja som s nim spokojny az na tie RCA,keby su aspom 4V tak jeeba jak prase. Na mojom sa neda menit ziadna farba ani menu. No tipijem ze ma tak 3-4 roky,to je len odhad
neni mozne ze je rok stare?prave clovek co me ho posila postou tvrdi ze je na to jeste rok zaruka..me pride taky takove starsi.za 6 000 myslis ze to ma cenu?
no rok urcite nema,kedze na zenec strankach nieje. Ja som moje bral 3.12.2008 a uz vtedy sa MC290 nevyrabala
hmm,ty vole diky za radu.ja uz si ho nechal poslat ale bojim se ze to bude nakej starsi pristroj,asi to nebudu brat.borec tvrdi ze ho ma rok dal za nej 17000 a nechava ho za 6000.divneee.raci se nato vybodnu.a ty nevis o nake 2 din? za nakej dobrej peniz?neco shanim,ale zase aby to nebyla cina.mam bmw takze pokud mozno tak neco v oranz menu podsviceni.kdyby si vedel klidne dej echo..dikaas moc
to teda řešíš moc hezky... objednat, potom zjišťovat a pak se rozhodnout, že to nepřevezmeš... Jinak nevím proč by to nemohlo mít záruku... mě taky některé věci na prodejně leží třeba tři roky a z toho se už dva roky nevyrábějí...
no prave sem ho uz objednal,a zjistoval sem uz pred objednavkou a nike nic sem nezjistil poradne.az tady na tom foru se ted dozvidam nake veci.a ty TOMASW ma sobchod s auto muzikou?divne je ze je to zenec o kterym nikdo nic moc nevi.
Prave som to chcel napisat. Typek ho mohol pred rokom kupit,ak niekde zostal ako dopredajovy kus. Ono mu zavolaj a uvidis,ale inak by som sa toho nebal radia :-)