Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sub pioneer TSW307-d2

o Navštíveno 1485x o
o 16.07.2009, 10:56 | cokapid
Ahojte mámt tento sub TSW 307-D2 Pionner a potřebuju vědět jestli z něj někdo zkusil sindat tu mřížku stříbrnou okolo. Když hraju něco vybruje a zdá se mě že právě ona, když ji přitlačím rrukou je klid.

o 16.07.2009, 14:20 | party_boy
Pokud vim, tak tu mřížku držej šrouby.
o 16.07.2009, 15:48 | cokapid
Hm právě že ne , šrouby držej jen repro a to je možná ten problém.
o 16.07.2009, 18:08 | party_boy
Tak já myslel, že to drží spolu. Tak sorry, nevim, nesundaval jsem.
o 17.07.2009, 07:47 | cokapid
včera jsem zkusil pořádně upevnit repro do bedny přes narážecí matice, drži fest ale bohužel je to opravdu ta mřížka asi, kdy ji lehce přitlačím rukou přestane to. Budu ji muset buď provrtat a přišroubovat dodatečně a nebo ji nějak sundat úplně.
o 17.07.2009, 16:57 | wattman
Máš tu bednu okobercovanou? Je na tom wooferu nalepena ta tesnici paska? - Nedávám ji tam a vždy to sedí v tom koberci.. je pravda že občas, když to dotahuji, je slyšet, že ten pslatovej rantl se odlepí, ale vibrace toho osazení si fakt nepamatuji... a to už jich bylo hodne montovanych...
o 17.07.2009, 17:14 | cokapid
je tam kobereca už i páska pod sub, je to daleko lepší s tou páskou, pak jsem dal ty jiné matky a dotáhl to opravdu fest, vidím jak se to celé vrylo do koberce ale prostěto drnčí, jak přitlačím na jednom místě mřoýku je to vše ok
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3212 sekund.