Navštíveno 2077x

Už se tady někdo setkal s problémem u tohoto zesilovače? Z ničeno nic po zapnuti mi přestal chodit mam ho zapojený do 2 ohmu tak že pro něj žadna zatěž není. Napajení mam take dobre vyrešene. Po zapnuti se normalne rozsviti horni logo, ale po chvilce nez to staci pustit do wooferu tak přestane jít a rosviti se červena kontrolka a nejde, ale logo stale sviti. Nema s tímto problémem někdo zkušenost? Děkuji za odpovědi
vsechny 4 cívky jsem proměřil a jsou v pohodě. Zkoušel jsem ho i od wooferu odpojit a problém je stale stejny. Zkusil jsem ho i zapojit na jinou baterii ale stale to same. Mam doma ještě jiny monoblok tak jsem ho zkusil a hraje normalně.
Překvapuje mi jen to že se nevypne okamžitě po tom co ho zapnu ale normalne se nabudi a takrka po dvou vteřinach seš v sw ozve rana a vypne.
ale vypne se i bez zatěže tak ze wooferama to nejspise není. Vypne se ale logo na horním krytu stale svítí a problem v napajení take nemam.

06.09.2009, 19:18 |
petis KO zesík.
řekl bych KO zesík, bude tam v háji nějaký kondík, který se přehřeje a vypne zesík

06.09.2009, 20:45 |
Fazy ne mnel sem to taky je to problem v napajeni nebo remote vsech no odpoj a na poj vsechno znovu
uz jsem ho mel cely odpojeny dvakrat a stale problem pretrvava.
remote kabel je po zapnuti autoradia aktivni, namereno na nem 11,80V, napajeci kabely oba poly mezi sebou maji 12,60 po nastartovani 14,5V tak ze napeti i kostara jsou v poradku.
Mam ho jeste v zaruce ale mam tuseni ze kdyz ho nekam poslu budu na nej cekat dva mesice a pak mi stejne reknou ze to neni vada zesilovace ale moje chyba pricemz vim ze moje chyba to neni. Ma s takovou to zarukou nekdo z vas zkusenost? Mam to radeji zkusit na zaruku ci se mam o opravu postarat sam?
cus zkus jeste zkontrovat kostru to mi jednou delalo to sami a jinak bych reklamoval,jestli je jak popisujes tak by mnely uznat protoze to neni normalni znak odpaleni zesu.si myslim
myslim ze kostrou to byt nemuze protoze jsem mel zesik vyndany u jedne autobaterie a pripojil jsem plus, minus i remote a bez pripojeni sw jsem ho zapl a stejne nesel.
Problem je ze mam druhou baterii kterou mam pouzitou jen pro woofery pod podlahou a nemam k ni vubec dobry pristup jde nejak zjistit zda je kostra dobra aniz bych musel baterii vyndat a skontrolovat spoje?
pokud si to zkousel i na jine baterkce,tak to kostrou nebude..bude KO zesik,to zda ti uznaj zaruku je otazka,malokdy ji uznaji...
jinak samozrejmne mohu opravit jak pise luda
[ Link ]
podla toho co pises je tam v "keli" koncovy stupen a to lupnutie moze byt jednosmerne napatie na vystupe, na co zareaguje ochrana a vypne zdroj. Riesil by som reklamaciu.
Přesně tohle mi dělalo u Car Power 2/400 a zjistili sme že odešel napájecí modul
Pavel 528: A odhadem se cena teto opravy pohybuje okolo kolika? Byl jeste v zaruce tak jsem to resil reklamaci ale kdyby to nevyslo mohu poprosit o nejaky kontakt na tebe a odkud jsi?
www.autohifiservis.cz
cena tezko rict,az se to rozebere a zjistim,co je KO
Pavel 528: Uvidim co mi povi na reklamaci a kdyz tak se ozvu zatim dekuji.