Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Help: zase kopnutí- repro

o Navštíveno 1729x o
o 03.10.2009, 16:40 | Bladzej
začalo to dělat teprve až po tom, co jsem signálové kabely, respektive pouze ty koncovky co vedou do zesilovače, zalil silikonem. předtím jsem to testoval delší dobu testoval a vše v pořádku, tak abych měl už vše hotové, tak jsem je zalil a odteď to kopne vždycky při: načtení skladby, ztlumení volume z 1 na 0, z 0 na 1 je vše v pořádku. zdá se mi, že víc kope pravý repro, levý míň nebo někdy vůbec.
docela mě to irituje a nevím co se silikonem mohlo pos**t, když to předtim hezky makalo.

rádio JVC KD-SH1000
zesilovač (2kanál): Crunch MXB2200i
signály: Tec precision homemade
repro: Crunch BMX 6.2C

a jedna stará fotka jak vypadá, vše je zapojeno, funkčně(na fotce ještě ne). momentálně nemám fotostroj, takže instalace někdy jindy.

foto k příspěvku  od Bladzej

o 04.10.2009, 17:04 | Bladzej
tak už mi kope pouze právý reproduktor, levý je vše v pořádku a to jsem stim nic dalšího nedělal...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3725 sekund.