Navštíveno 1864x

Nazdarek, potreboval bych poradit, dneska jsem vypalil Blackbassa12 takze premylsim co vybral novyho, bud Carpower Sonic15 nebo GROUND ZERO GZRW 30 SPL, tlaceny to je Sinuslive SL-a1500, tak vubec nevim co vzit, pro Carpowera me tahne to ze Blackbass dokazal pekne zatlacit a le Sonic potrebuje 100litrovou bednu a Ground pry asi neco kolem 40litru, ale GZ jsem jeste nemel moznost si poslechnout a nebo mam jeste nabidku na SPL Dynamics 1kw rms ale je to 10´ a nevim jestli by to vubec tak zatlacilo:( tak mi kdyztak poradte. Diky Honza
Sonica 15 mám, je v BR o objemu 94l, živí ho také sinuslive, ale SL-A3000, natlačeno max. na EMMA 141db. Myslím, že ta SL-A1500 bude pro něho slabá. Jinak se sonicem za mě spokojenost.

18.10.2009, 18:04 |
Zaky Sonica.Bude to znatelná změna!Pokud ti teda nevadí že si zase... kufr :-))
jestly chces jen na poslech 1,5kW mu bude dostacovat.Pokud chces sonika tak pisni :-) mam jednoho v top stave.Kdyztak icq
i stim slackem 1500stovkou dokaze pekne tlacit a na poslech original,ja bych se priklanel na sonica 15tku,a nebo mensiho brachu 12tku
Tak sonic15 uz je na ceste od luda551, tak to budou mit zase sousedi radost ze mi to uz zase hraje:D:D, jinak diky vsem za nazory:)
Sonic.Výborná volba u mě max spokojenost