Navštíveno 1767x

Zdarec, stavim si VW Bora 2,0 a pořídil sem sw. Crunch CRB 500
[ Link ] chci se zeptat jaký zes. popřípadě kap, ale kap snad neni třeba nebo jo?? Díky za odpovědi..
[ Link ] ale záleží kolik chceš investovat.

03.11.2009, 20:16 |
Bladzej | Upraveno: 2009-11-03 20:19:50
hifa se musej hodně krmit aby hrály.
hifo zeus v můstku 900W at 4ohmy. viz výš
ale vše je otázkou peněz :/
A nebyla by nějaká levnější varianta?? peněz málo :D
sirtis: ten ESX máš v plné zárucem, skoro zadarmo.. levněji neseženeš...
Mně se hrozně líbí, jak někdo si pořídí solidní hrombednu, ale pak už nejsou skořápky na adekvátní pohon.
Tak oni jsou peníze akorát sbírám názory sběhlejch frajerů jestli je to nutný kdybych musel tak koupim zes třeba za 20, ale sháním něco adekvátního k tomu že sem koupil rok jetej sw. za 2800..
sirtis: já ti posílal link na revilo :)
Jó děkuju já už díval.. pěknej.. a myslíš že to bez problému utáhne?
Co říkáte na tenhle?? Mac Audio Z2200
[ Link ]
zetko není výkonově špatné ale kvalitou se ESX nevyrovná.. a utáhne :)
ESX SX2150 má u sebe i bassremote, to v případě, že by jsi neměl na rádiu ovládání wooferu, nebo v případě, že by jsi měl málo výstupů a musel by jsi větvit signál.. Za ty peníze je to opravdu hodně dobrý zes. Ten Crunch ti utáhne naprosto v pohodě.
Děkuju moc. Promyslim si to.. ESX se mi každopádně líbí nejvíc, ale dostal sem pěknou nabídku na to zetko (údajně lehce jetý) za dvojku a to taky nevypadá špatně takže promýšlím..
za dvojku lehce jeté nebude :) měl jsem ho a zvukově opravdu nic moc, spíš teda to nic.. ale je to na tobě
Ok. Děkuju teda zatim všem za připomínky.. Pomohli jste mi :)
Já bych měl kdyžtak jety Zesík Crunch PZi 325.2 600rms mustek.. Nebo klidně ten Discus 2150.. zkoušel jsem na dvou sw od Hifa který měli oba 500rms a naprosto v pohodě..
Jo a ten Z2200 má naměřeno 538rms.. Ale horší DF, bohužel už čísla nevím.. :-( Ale bylo mizerné..
to Monička: tak určitě Crunch ne, nebo i někdo Crunch jo? Je až s podivem, že někde Crunch 100% ne a tady nabízích starou řadu PZi, která ještě nebyla to pravé ořechové oproti dnešním zesilovačům Crunch. Právě u této řady byly papírové výkony dosti nadnešené.. :-)
REvilo: Tento Crunch se mě nezdál vubec špatný a výkon nebyl určitě nějak nadnesený.. Měl sem ho na Sonica 12"(Vím strašná slabota) ale rozhýbal ho víc než dost.. Zkoušel sem ho i na Helix P12,Zeusa a ještě nějaký..
Ted nevím zda myslíš zrovna v tomto případě ten Crunch že chvílu jo a pak zase píšu ne.. Ale pokud myslíš třeba pro mě že bych bral gtrko 250.2, tak jen proto že za takové peníze lepší neseženu nejspíš.. A zesík co mám jde pryč,takže je něco potřeba.. :-))
Jo a pokud myslíš tento topic, tak někomu se muže zdát Crucnh dobrý, vzpoměl sem si že jeden mám, tak proč nezkusit.. :-))
Od Crucnh se mě nelíbí Repro GTs,GTR,A bmx také nic moc extra..
Ted ještě koukám že si mohl myslet že nedoporučuju Crucnh ale pak zase jo.. To možná z jednoho tématu jak někdo chtěl na komap od Hifa.. Na ty bych dal něco lepšího třeba MBQ jak sem psal.. Ale nevím přesně co jsi myslel..:-DD