Navštíveno 1859x

Ahoj.Mám problém.Nejsem tak znalej v oboru AHifi,tak prosím o radu někoho,,kdo už podobnou hudbu slyšel a ví jak bude hrát,,,hlavně je řeč o zesíku.
Radio je ALPINE cda-9887r a repro pro předek je DLS Iridium 6,2i
Jde mě o to,jestli mám dávat aktiv,či ne.Jestli ne tak má otázka je jestli mám dále hledat zesilovač DLS A3,či něco jiného,co by kvalitou hudby bylo totožné.
Jestli na aktiv,tak přes co to hnát a jelikož jsem aktiv nikdy neměl,,,tak co mám čekat za problémy či něco jiného.
Všem co poradí nebo navrhnou jinou volbu,předem děkuji.
ps:na zesik musim nejdříve zase něco našetřit,,takže bych chtěl mít přehled z čeho vybírat.
Iridia a DLS Ačkové řady si dobře rozumnějí,pokud je monžost u tebe finančně aktiv, tak proč ne A3 + A2 nebo nebo kompromis by stačila DLS A4.
Je to o penězích
finanční strana věci,,,je hrozná :-)
Je tam poznat rozdíl za použití dvou zesíků na aktiv?
Takže ty radíš raději aktiv,jestli tomu dobře rozumím,že?
Ja bych urcite dal na vysky A2 ideal ale Muzes dat A3.A4 bych nedaval.Urco bude lepsi kdyz budes mit vysky na A2,A3 a stredobasy na A3 pokud jdes do aktivu.
dhandars: je možnost i splátek :-) umíme velice dobře
D-door: laik nerozezná v poslechu A3+A2 vs. A4

17.11.2009, 13:40 |
clown jen si nejsem jistej, zda by nejslabsim clankem v retezci nebyla ta //A-CDA9887
jdoizo-to by bylo super,ale asi koupím nějakej jetej.Teď někdo prodává upně novou a chce za ni ani ne 10tis(A3),,viděl jsem i A5 ta my ale na nic není za 6tis...
takže spíše se asi mrknu po jetém zesiku,ale díky za nabídku.
Myslíte,že bude zesik od DLS jedinou idealní volbou?Nebo i třeba od alpiny něco?
clown-Proč myslíš?Není to špatné radio,ne?
dhandars: před tím, než jsi ho koupil , byli i lepší jiné volby, Pio 88RS-II, Clarion 958 nebo staré pecky + procák
jo a koupil jsem ho dnes za 5tis
dá se zesík MA ZX4500 zvukově srovnat se starší Z4200?
Se zesikama bych zustal u DLS. Je to casto pouzivana a overena kombinace jak u nas, tak ve svete. Pouzivaj se jak zesiky Referencni rady, tak rady Ultimate. Sam mam v aktivu Iridium (vejsky Nobelium) a na to A4+A2, SW-A6.
jdoizo - hudbadoauta.cz vykonove A2 na vysky a na ty stredobasy A3 a urco nepozna rozdil:o)reci ktere nevedou nikde.
chlapy dik.Zatím se pro kompa zvolil opuse 2 a do aktivu je dávat prozatím nebudu.Uvidím jak to zahraje a pak začnu řešit dále.Ale A3 by jistě byla super volba.škoda že jetá za dobré peníze jde sehnat špatně :-) Asi je fakt dobrá a nikdo nechce prodat :-)
Nekde v bazaru daval A3 za 8-9tisic?Koukni tam..