Navštíveno 7235x

zdravim, potřebuju radu ohledně zapojení kapacitoru, mám 1F a dva zesilovače - 1x monoblok 1x 4kanál můžete sem někod dát nějaké schéma nebo popsat jak to zapojit aby to bylo správně?včetně pojistek atd....Dík za rady
jj přesně to co kolegové přede mnou:) stačí hledat a nemusíš používat ani google.. stačí se mrknout tady do fóra a třeba já jsem se na to ptal taky, tak se mrkni:)
Zdar lidi takový blby co napisou tak hledej mam nejradsi tady kdyz si neco zadáte ve vyhledávači tak to na vas vychrlí takovejch věcí že nevite kam dřív.Chytráci poradit to ne,ale vokecat to to by vám šlo.
Honzán:Takhle by to mělo bejt.

Jogi promiň ale toto se tady řeší každý měsíc tak 3x aspoň poslední dobou.. a nepíše jaké má komponenty takže kapaciTÁtor může být naprosto zbytečný
Midnite:Chápu je to tu častý,ale když sem začal chodit na AHC tak sem byl stejnej a nevyznal sem se tu a byl sem rád za každou radu.To víš Honzán má aktivitu 0.
Jogi: jasně... Ale asi bych dal někde info ať první použijí vyhledávač :) a je docela zbytečn mít kapacitor když nevíš jak ho zapojit ne?:)
Honzán, podle toho obr. to nezapojuj, tam je uplně zbytečnej.
Kapacitor zapoj pouze na zesilovač pro subwoofer a to tak že (+) z baterky na (+) kapacitoru a z něho rovnou do zesilovače. Čím kratší kabel z kapu do zesu tim líp, říká se maximálně 30cm aby měl vůbec nějaký smysl. A (-) nejlíp natáhnout zvlášť pro kapacitor a zvlášť pro zesilovač, samozřejmě na všechno použít odpovídající průřezy kabelů.
Kapacitorem nic nepokazi.(pri jeho sestave)
D-door: a jak víš jakou má sestavu?:)
takže aktivitu mam nula páč když jsem psal ten dotaz tak jsem si založil účet a komponenty jsou následující kapacitor renegade 1,2f monoblok renegade ren 850s a 4kanál renegade ren 1100s wofer od pionner
No tak kdo ma pravdu.Proste uz to znam....