Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > rada rozměr repro

o Navštíveno 1959x o
o 21.11.2009, 16:51 | tom96
Zdravím na [ Link ] se nemůžu za boha zaregistrovat díky šílenému identifikačnímu kodu. Asi neumím číst či co. Chtěl bych se pouze zeptat jestli někdo nevíte rozměr zadních repráčků co jsou ve fiatu punto mk1 řekl bych, že ty samé co ve předu tedy 87mm. S autem pořád někdo jezdí a nemůžu se k němu dostat se na to podívat. díky

o 21.11.2009, 18:48 | J.O.G.I
V zadu jsou o trochu vetší myslim že 10 CM.jinak kdyby si mel zajem mám na prodej ty maly do palubky od dragsteru za 500 možná i mín.
o 21.11.2009, 22:11 | tom96
ok díky. no hele ještě bych se ti nejspíše ozval. protože přítelkyně si koupila normální 165ky a je blbost do toho řezat když se tam pořádně muzika dělat nebude. Tak jen to s ní ještě proberu abych to kdyžtak nerušil (ženský) :D
o 22.11.2009, 18:51 | J.O.G.I
jj ženský
o 23.11.2009, 11:50 | audioves.cz
Ja jsem do Punta daval tyto Alpine: [ Link ] vejdou se bez problemu. U jinejch repro bacha na montazni hloubku a velikost magnetu. Je tam dost malo mista.
o 23.11.2009, 12:22 | lukee_cz
tom96: pro rozmer repro pouzivam [ Link ]
o 23.11.2009, 15:40 | tom96
super díky moc za odkazy ten na pioneer stránkách je super. často mi lidi píšou tak aspon nebudu muset hledat po forech a kouknu rovnou tam super. díky!!
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.323 sekund.