Navštíveno 1696x

26.11.2009, 14:49 |
dirty Prosim poradte jak mam dat radio do feldy, slibil jsem zene ze ji tam zapojim radio a nebyly tam ani pripravy na repro, repro s kabely a antenu uz tam mam ale nevim jak s radiem a jeho zapojenim. diky za pomoc
co konkrétně nevíš? máš iso kostku?

26.11.2009, 15:23 |
dirty nic tam neni :(

26.11.2009, 15:25 |
dirty musim tam nejak dostat proud a nevim odkud a nevim co by jeste melo byt udelano nez budu davat radio
natáhní dvojlinku od baterky k rádiu, popř. můžeš dát na plusový kabel pojistku..
Já chtěl napsat ať natáhne + z pojistkovky,po cestě k rádiu na něj prdne ještě pojistku,a - vzít někde z kostry(dobře očištěný)ale Midnite je asi zkušenější.
Honcke: taky to lze, jen mám raděj jistotu v napájení :) a hlavně zase o jednu příčinu případného rušení míň, že jo :)
Midnite,ano,nehádám se,jen jsem chtěl podotknout že je více možností:-)

26.11.2009, 15:45 |
dirty ok, staci kablik 2x1mm s pojistkou 10kou?
na radio 2x4mm nbo by stacilo i 2x2,5mm
Když už se s tím budeš dělat, tak bych vzal tlusčí kábl, třeba 3 nebo 4mm...
ISO kostka potřebuje 2 +, takže můžeš táhnout bud dva káble zaráz nebo jeden a potom ho u ISA propojit...
Já bych to vzal od baterky jako Midnite, ale potom bych kábl něčím obmotal a při průchodu do kabiny ho dal do malýho husího krku... :)
Mínus to stejný...
A anténu už tam máš, tak je to v pohodě... :)

26.11.2009, 16:40 |
dirty koukal jsem ted na to, do pojistkove skrinky vede velkej tlustej + kabel, treba by to slo natahnout od nej a bylo by to nejjednodussi... akorat nevim jakou tu pojistku tam dat

26.11.2009, 16:54 |
dirty super
snad to nejak zbastlim :)