Navštíveno 2595x

Zdravim vas tady vsechny,a zaroven vas prosim o pomoc.Chci auto nejak prijemne ozvucit,ale nejedna se mi primo o nejake profi vecicky jelikoz soutezit nehodlam,jde mi jen o prijemny poslech.Nevim jake repro bych si mnej poridit dopredu dozadu a popripade i subwofer.Kdo zvas mi tu vipracuje nejaky koncept popripade i s plankem co a jak {kam} zapojit.Jako hlavni ridici jednotkou je PIONEER Avic x-bt1
No to je prave otazka.zlata stredni cesta u vsech komponentu.
jo jo napiš cenu do jaké se chceš vejít a něco vymyslíme
ja nemohu rict cenu,kdyz nevim co vse se bude kupovat.tu iniciativu nechavam na vas,proste vychazejte ze zlate stredni cesty,aby material nebyl od trhovcu,ale aby to nebylo zase na profi urovni.
reproduktory jen na autorádio, nebo zesilovač? Co posloucháš za styl hudby? Jaký je cca rozpočet? Jinak ve předu máš 130mm komponenty, dozadu lze nainstalovat ovály 6x9". Subwoofer do kufru, ale typ ozvučnice podle toho, co posloucháš za styl hudby. Když tak se mě ozvi na ICQ 306011919, můžeme to probrat a případně není problém dodat.
takto je to velmi taske, stredna cesta mozu byt repraky za 3,4 tisic, takisto aj za 10,20, tak daj cenu zhruba o 5tisic napriklad nizsiu ako rezervu, aby sme ti aspon zhruba vedeli poradit
no a kdyby si chtel neco usetrit na zesilovacich,mam vyzkousene a plne funkcni za podstatne lepsi ceny nez nove..
[ Link ]
Tak jsem zpet,byl jsem ted pric.Co mohu popripade delat s timto materialem?mohu to pouzit a popripade cim doplnit?

Ozvi se mi na ICQ 306011919, probereme to a když tak to případně něčím doplníme, něco použitelné určitě je.
mam na tebe tel. ozvu se ICQ nepouzivam diky