Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zapojení relé

o Navštíveno 1887x o
o 06.12.2009, 11:05 | tom96
Zdravím, vím že se tady už rešilo. Ale jen bych potřeboval bud to potvrdit, že to chci zapojit správně nebo jinak. Už jsem se do toho nějak zamotal. Kvůli více důvodům jsem si pro sepnutí relé natáhnul kabel z budíku od signalizace oleje, který zhasne po nastartování. To jsem chtěl napojit na rozpínací relé a to připojit klasicky na toto [ Link ] Ale tedko mi vrtá hlavou jestli tam to rozpínací relé necpu zbytečně? Díky

o 06.12.2009, 11:30 | Bladzej
a co tim relátkem chceš spínat? neni jednodušší ho zapojit na spínanych 12V? páč když do něj nepude proud, tak se rozpojí.
o 06.12.2009, 18:59 | tom96
druhou baterku. ale jinak to neudělám. jsem uplně zapomněl, že u té kontrolky mám spínané mínus a ne plus.
o 06.12.2009, 19:55 | audioves.cz
jestli mas spinany + nebo - je jedno, to si muzes upravitů. Ty rele se standartne spinaj pres "15" od licku.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3415 sekund.