Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Nový tlumící materiál oficiálně v ČR - STP

o Navštíveno 2285x o
o 07.12.2009, 20:46 | prohifi.cz
Někteří zákazníci a konkurence si stěžovali na vysokou hmotnost VIbraflexu, proto jsme hledali nějaké doplnění sortimentu a našli jsme :-)

Hodně lidí již jistě Standartplast zná, ale mnozí ne, takže ode dneška jej máme oficiálně v ČR, vše skladem :-)

Pro zamezení vibracím od nejhoršího k nejlepšímu jsou zde:
Vibroplast M1 - tloušťka 1,8 mm
Bimast Standart - tloušťka 3 mm
Bimast Bomb - tloušťka 4,5 mm

M1ka je univerzální tlumení, možno použít na tlumení dveří, střechy, zavazadlového prostoru atd.
Bimast Standart je tvořen 2 různými tlumícími materiály + textilní vrstvou.
Bimast Bomb se skládá rozvněž ze 2 vrstev + velmi pevná hliníková fólie. Jde již o tlumení pro highend instalace.

Vše prodáváno ve 2 různých baleních - viz:
[ Link ]

Pro zemezení hluku je zde STP Splen 3008 - samolepící voděodolný materiál (obdoba Dynamat Tac Mat).

Postupně na web dáme pár dalších materiálů.

o 07.12.2009, 20:47 | prohifi.cz | Upraveno: 2009-12-07 20:49:58
Tady je i videjko jak se s tímto materiálem pracuje :-)
[ Link ]

A tady třeba odkaz soutěžní vůz DLS, jako tlumení zvoleno STP:
[ Link ]
:-)

+ pár dalších fotez z montáží:
[ Link ]
o 07.12.2009, 20:55 | luda551
no neřekl bych novy:D....tímto matrosem mam uz 3 mesice tlumene dveře a jako fakt supr matros co se tyče přilnavosti,ohebnosti a tlumících učinku a zpevnení plechu je jak šutr.
nemam nic proti...
o 07.12.2009, 21:04 | Bladzej
cena je teda docela vysoká proti vybraflexu a to stou nižší hmotností mi nepříde nijak lepší.

lůďa: stále drží? :) páč si tu pár členů stěžovalo na odlepování vibry. co voda- nasákne, nenasákne?
o 07.12.2009, 21:04 | prohifi.cz
2 luda551: proto jsem psal oficiálně v ČR :-) Taky to mám už rok u sebe v autě s tím, že mi to rok leželo doma, takže vím co ten materiál umí a jak se s ním dělá. Ale oficiální dovozce tu do včerejška nebyl :-)
o 07.12.2009, 21:04 | Cenda
jen opravim, že M1 je v ČR normálně k dostání leta :-) každopádně supr materiál
o 07.12.2009, 21:10 | luda551
Bladzej : jako parada vse drží nic se neodlepuje ve dveřích je naprcano 26m2:-) boužel ja debil si to nefotil abyc se pochlubil :D ale v patek budu dodelavat kroužky tak nake foto udelam :-)Jinak zaleží jak to lepis když lepis od spoda nahoru tak se ti tam voda dostat nemuže :D(přesahy cca 2-3cm)
o 07.12.2009, 21:20 | prohifi.cz
2 Bladzej: neni to konkurence Vibraflexu, ale doplnek - kazdy podle sveho vkusu. Je to drazsi vyrobni proces, takze zkratka tyhle materialy nebudou cenou srovnatelne s Vibraflexem asi nikdy.

Na to, ze to nelepilo si tu stezovali pokud vim 2 (slovy dva) clenove, nikdo dalsi :-) Spise najdes stovky lidi, kteri to chteli odlepit a po milimetrech to sundavali dolu :-)
o 07.12.2009, 21:22 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
STP je skvele, delal jsem s tom uz v roce 2006 :-P
o 07.12.2009, 21:23 | Bladzej
prohifi: chápu, je to jako porovnávat jablka vs hrušky.
o 07.12.2009, 21:48 | clown
jo na ten matros jsem koukal, kdyz ho ty litevci, nebo co to ,poslali Sekinu, vypada to dobre.
o 07.12.2009, 23:40 | LukeFab
v tom videu to nelepí s přesahama,jakto?
o 08.12.2009, 10:22 | Milhauzz
Protože přesahy jsou k ničemu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3451 sekund.